arcam avr350 לסטריו + קולנוע ביתי?
-
michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום לכולם
לפני שלושה שבועות קניתי זוג רמקולים רצפתיים monitor audio rx8 + cd nad + רסיבר של נד.
ה cd באיכות דיי טובה -הוא מפענח את הסטריאו - ולא הרסיבר (דרך הרסיבר המוסיקה נשמעת נורא). אבל - הסאונד עדיין לא משהו
אני מבינה שבשביל לשמוע סטריאו טוב - אצטרך כנראה מגבר סטריאו בנוסף.
יש לי מגבלה תקציבית
לכן אני שואלת אתכם -
האם ה arcam avr 350 יצליח לענות לי על שני הצרכים? (אני יוכלה להחליף את ה nad החדש ב arcam- ללא תוספת עלות רבה).
האם גם הקולנוע הביתי דרכו ישמע יותר טוב?
דרך ה nad שמעתי את שר הטבעות - בסטריאו. הקריינים, האפקטים, הקולות - נשמעו מעולה. מוסיקת הרקע - נשמעה חלש.
אני מבינה שאם יהיה לי רסיבר לקולנוע ביתי ומגבר סטריאו למוסיקה ושישה רמקולים - אז מגבר הסטריאו יהיה אחריאי על המוסיקה בסרט והרסיבר על היתר- ואז יהיה סבבה לשמוע סרטים אצלי...
הבעיה שבשנה הקרובה לא יהיה לי כסף לעוד רמקולים - לפיכך אני צריכה למצוא פיתרון טוב לקולנוע ביתי בסטריאו ולמוסיקה.
אז מה דעתכם - arcam avr 350 או בכל זאת להוסיף מגבר סטריאו???
לפני שלושה שבועות קניתי זוג רמקולים רצפתיים monitor audio rx8 + cd nad + רסיבר של נד.
ה cd באיכות דיי טובה -הוא מפענח את הסטריאו - ולא הרסיבר (דרך הרסיבר המוסיקה נשמעת נורא). אבל - הסאונד עדיין לא משהו
אני מבינה שבשביל לשמוע סטריאו טוב - אצטרך כנראה מגבר סטריאו בנוסף.
יש לי מגבלה תקציבית
לכן אני שואלת אתכם -
האם ה arcam avr 350 יצליח לענות לי על שני הצרכים? (אני יוכלה להחליף את ה nad החדש ב arcam- ללא תוספת עלות רבה).
האם גם הקולנוע הביתי דרכו ישמע יותר טוב?
דרך ה nad שמעתי את שר הטבעות - בסטריאו. הקריינים, האפקטים, הקולות - נשמעו מעולה. מוסיקת הרקע - נשמעה חלש.
אני מבינה שאם יהיה לי רסיבר לקולנוע ביתי ומגבר סטריאו למוסיקה ושישה רמקולים - אז מגבר הסטריאו יהיה אחריאי על המוסיקה בסרט והרסיבר על היתר- ואז יהיה סבבה לשמוע סרטים אצלי...
הבעיה שבשנה הקרובה לא יהיה לי כסף לעוד רמקולים - לפיכך אני צריכה למצוא פיתרון טוב לקולנוע ביתי בסטריאו ולמוסיקה.
אז מה דעתכם - arcam avr 350 או בכל זאת להוסיף מגבר סטריאו???
נערך לאחרונה על ידי michal20600 ב 27/07/2012 18:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לא הבנתי... הNAD זה CD או DVD?
אם הוא CD איך הוא קורא סרטים?
אם הוא CD איך הוא קורא סרטים?
-
michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי nad cd+dvd (מכשיר אחד) ו nad רסיבר (מכשיר שני)
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אז ככה, אני יעשה לך קצת סדר....michal20600 כתב:יש לי nad cd+dvd (מכשיר אחד) ו nad רסיבר (מכשיר שני)...
DVD+CD במכשיר אחד נקרא DVD!! ולא משנה כמו איכותי הוא,הוא עדיין DVD.
הארקם 350 אכן לא רע בסטריאו אבל לדעתי הוא לא יתן לך שום שיפור מהרסיבר של NAD{שגם הוא לא רע בסטריאו}
השיפור הכי משמעותי הוא להחליף למגבר סטריאו!{אופציה ראשונה}
ניסית לחבר את הDVD דיגיטלית? אולי הפינוח של הרסיבר יותר טוב.
בגדול למקור יש חשיבות אדירה! גם CD או DAC יתן לך שיפור משמעותי.{אופציה שנייה}
-
michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

כלומר ה arkam avr 350 למול nad 748 הנם באותה איכות? זאת כאשר nad חדש עולה 4300 ו arkam 13,000? ברור שהמחיר לא תמיד קובע את האיכות - ובכל זאת- מדובר על הפרש פי 3!!!
חיברתי את ה DVD nad 585 באנלוג לרסיבר, ואכן הסאונד השתפר משמעותית בסטריאו ועדיין... זה לא זה
אני מבינה שמגבר סטריאו תן לי מה שאני רוצה למוסיקה
אבל אין לי תקציב -
ולכן שוב - האם אתה בטוח שה arkam לא יעזור לי?
האם הדק של הארקם יותר טוב מזה של ה DVD שלי?
חיברתי את ה DVD nad 585 באנלוג לרסיבר, ואכן הסאונד השתפר משמעותית בסטריאו ועדיין... זה לא זה
אני מבינה שמגבר סטריאו תן לי מה שאני רוצה למוסיקה
אבל אין לי תקציב -
ולכן שוב - האם אתה בטוח שה arkam לא יעזור לי?
האם הדק של הארקם יותר טוב מזה של ה DVD שלי?