קפיץ לסלסלת Ridgedless
יש דברים שאתה סובל מהם במשך שנים ולא מבין עד כמה
ממש לאחרונה התחלתי להשתמש בנוקבוקס ובמשפך שמלבישים על הפילטר כשטוחנים קפה, ובעיית הלכלוך מהקפה כמעט ונעלמה - כל סביבת הפח והמטחנה היו מתלכלכות לי באופן קבוע בגרגרים ושפריצים של קפה. והקטע הדוחה של לדוג את הפילטר מהפח...יאק. פשוט סבל מיותר.
ממש לאחרונה התחלתי להשתמש בנוקבוקס ובמשפך שמלבישים על הפילטר כשטוחנים קפה, ובעיית הלכלוך מהקפה כמעט ונעלמה - כל סביבת הפח והמטחנה היו מתלכלכות לי באופן קבוע בגרגרים ושפריצים של קפה. והקטע הדוחה של לדוג את הפילטר מהפח...יאק. פשוט סבל מיותר.
what's next?
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אתה יכול להגביר את חוזק הקפיץ הקיים ע"י היתערבות קלה בצורתו הראשונית , לך לבעל מיקצוע בכול מסגריה מכאנית (חריטה כירסום), ניראה לי שהוא יפתור לך את הבעיה , או תיפנה לזילבר בפרטי
בכול אופן יש גם דרך ליצור חריץ בסלסלה של vst רק צריך את הכלי המתאים , יכול להיות שבלפיבוריטה( במיפעל , אני חושב שהוא ממקם ברמת גן) דווקא יוכולו לעזור לך עם זה , תבדוק יש מצב שהם יצרו פעם סלסלות לעצמם ויש להם את הכלי שהוא דיי פשוט אגב, יכול להיות שתימצא את הכלי הזה גם אצל פחחי ביניין של מרזבים הכלי ניקרה "זיגה" אם אני לא טועה , עדיף כמובן לנסות קודם על סלסלה אחרת .
בכול אופן יש גם דרך ליצור חריץ בסלסלה של vst רק צריך את הכלי המתאים , יכול להיות שבלפיבוריטה( במיפעל , אני חושב שהוא ממקם ברמת גן) דווקא יוכולו לעזור לך עם זה , תבדוק יש מצב שהם יצרו פעם סלסלות לעצמם ויש להם את הכלי שהוא דיי פשוט אגב, יכול להיות שתימצא את הכלי הזה גם אצל פחחי ביניין של מרזבים הכלי ניקרה "זיגה" אם אני לא טועה , עדיף כמובן לנסות קודם על סלסלה אחרת .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תנסה קפיץ של בזרה - יש לו צורה אחרת והוא אולי יתפוש.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
שכנעת אותיhosq כתב:יש דברים שאתה סובל מהם במשך שנים ולא מבין עד כמה...
נמנעתי לקנות נוק בוקס עד היום כי לא הסכמתי לשלם כל כך הרבה כסף עבור קופסא לשאריות קפה.
המחיר של הקופסאות האלה פשוט מגוחך, אבל אם רוצים משהו אסטטי ליד המכונה, אין מנוס מלשלם יקר.
חיפשתי קופסא של Grindenstein בשחור שתתאים לאוסקר ולגרינטה והיבואן בארץ לא מביא אותה יותר.
קניתי בסוף באיביי במחיר של 120 ש"ח כולל משלוח לחבר בחו"ל שיביא לי אותה עוד חודש.
לפני שקניתי, כתבתי את השם של הקופסא ביוטיוב וזה מה שקיבלתי:
קצת בהקצנה אבל כל כך נכון
- avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
גדול - יפה מאוד...
אני משתמש ברעיון אחר. בהתחלה השתמשתי בפח הזבל עד שזוגתי שתחיה התלוננה על הריח של הקפה המשומש שמתפשט בארונות. כרגע אני משתמש בקופסת פלסטיק מרובעת קטנה, מלביש עליה שקית פלסטיק (לכריכים), דופק את הPF על המכסה כשהוא הפוך, זה גם מאפשר לבחון את העוגיה ואז הופך אותה לתוך הקופסה. הקופסה יכולה להכיל כ 10-15 עוגיות. כשהעסק מלא, מוציאים את השקית עם העוגיות, קשר על הפתח ולזבל.
אני משתמש ברעיון אחר. בהתחלה השתמשתי בפח הזבל עד שזוגתי שתחיה התלוננה על הריח של הקפה המשומש שמתפשט בארונות. כרגע אני משתמש בקופסת פלסטיק מרובעת קטנה, מלביש עליה שקית פלסטיק (לכריכים), דופק את הPF על המכסה כשהוא הפוך, זה גם מאפשר לבחון את העוגיה ואז הופך אותה לתוך הקופסה. הקופסה יכולה להכיל כ 10-15 עוגיות. כשהעסק מלא, מוציאים את השקית עם העוגיות, קשר על הפתח ולזבל.
Artificial Intelligence is better then NONE...
מצחיק...ozeltzex כתב:שכנעת אותיhosq כתב:יש דברים שאתה סובל מהם במשך שנים ולא מבין עד כמה...![]()
נמנעתי לקנות נוק בוקס עד היום כי לא הסכמתי לשלם כל כך הרבה כסף עבור קופסא לשאריות קפה.
המחיר של הקופסאות האלה פשוט מגוחך, אבל אם רוצים משהו אסטטי ליד המכונה, אין מנוס מלשלם יקר.
חיפשתי קופסא של Grindenstein בשחור שתתאים לאוסקר ולגרינטה והיבואן בארץ לא מביא אותה יותר.
קניתי בסוף באיביי במחיר של 120 ש"ח כולל משלוח לחבר בחו"ל שיביא לי אותה עוד חודש.
קצת בהקצנה אבל כל כך נכון...
מידע למעוניינים,
בימים אלה נמכר הנוק בוקס המדובר במחיר של 125 ש"ח בקופי טיים.
http://www.coffeetime.co.il/product.asp?productid=783
קניתי לפני שבועיים להורי נוק בוקס כזה מתנה בצבע תואם למכונת הקפה שלהם. שדרוג ראוי!
לא יאמן כמה שזה נכון..hosq כתב:יש דברים שאתה סובל מהם במשך שנים ולא מבין עד כמה
ממש לאחרונה התחלתי להשתמש בנוקבוקס ובמשפך שמלבישים על הפילטר כשטוחנים קפה, ובעיית הלכלוך מהקפה כמעט ונעלמה...
קיבלתי את הנוק בוקס של Grindenstein לפני שבוע, ובשילוב עם המשפך במחיר שחיטה של OE החיים הרבה יותר יפים.
מפח *** וכוסות פלסטיק חתוכות - השדרוג באמת גדול.
בדיוק לפני שבועיים קנינו את הנוקבוקס האדום ב 20יורו אחרי שנה של עצבים עם: [img2=550x455]http://www.jarrimber.com.au/Images/prod ... ck-Box.jpg[/img2] במשך כמעט שנה , האישה מאושרת..... (והיא זאת שמכינה את הקפה במשך השבוע )
לא פחות חשוב העובדה שהוא נכנס מתחת למכונה בגלל הגודל.
אגב, לא הבנתי בדיוק מהו המשפך של OE ?
לא פחות חשוב העובדה שהוא נכנס מתחת למכונה בגלל הגודל.
אגב, לא הבנתי בדיוק מהו המשפך של OE ?
בדוק את הפוסט שלי על DIY nock boxozeltzex כתב:שכנעת אותיhosq כתב:יש דברים שאתה סובל מהם במשך שנים ולא מבין עד כמה...![]()
קצת בהקצנה אבל כל כך נכון...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
משפך מאלומניום שמהווה תחליף אסטטי (ועמיד) יותר מכל משפכי ה DIY למניהם.dgent כתב:אגב, לא הבנתי בדיוק מהו המשפך של OE ?...
נמכר במחיר שחיטה, אבל אין מה לעשות - כשאין מוצרים דומים צריך לשלם יקר..
http://www.orphanespresso.com/OE-Alumin ... _2415.html
אופיר