מבוקשת קצת הדרכה לגבי כרטיסי אשראי ופייפאל , ועיצה מה לעשות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

יש לי כרטיס אשראי קש קארד של לאומי ,והוא מזין את חשבון הפייפאל שלי . היום לאחר "לחץ מתון" :lol: הביאו לי כרטיס אשראי של עזריעלי , שהוא כרטיס אשראי רגיל .
הבעיה היחידה עם הקש קארד , זה שהוא מוגבל לטעינה של 7500 ש"ח . מה שאומר שקניה בסכום יותר גבוה תצריך "התפתלות " מסויימת .
אני לא יודע אם יש מיגבלה על כרטיס אשראי של עזריאלי , לכאורה אמור להיות שלא .
עכשיו השאלה היא , האם לעשות חשבון פייפאל חדש ולשים בו את הכרטיס החדש , או לצרף את הכרטיס החדש לחשבון פייפאל הקיים , ואולי כך לבקש מהם שקניה גדולה יחלקו לי אותה לשני הכרטיסים , אם זה אפשרי בכלל ?

כמו כן מבחינה בטיחותית, כרטיס קש קארד , היכולת של מישהו שיחטוף לי את חשבון הפייפאל או יפרוץ אליו , מוגבלת. מאידך בכרטיס אשראי רגיל זה לא מוגבל

בק'יצור , אם מישהו היה במצב שלי (ואני מניח שרובכם יש לכם יותר נסיון ), אשמח לשמוע תובנו, עיצות, ומה אתם הייתם עושים
בתודה מראש

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32984
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

לדעתי אתה סתם מסתבך.
תישאר עם אותו חשבון פיי פאל ותשנה בו את כרטיס האשראי לכרטיס החדש שלך.
את הקש קארד "תחסל" עם קניות שונות רגילות בארץ.

הפחד שלך מגניבת כרטיסי אשראי די מוגזם כאן, ביחוד לאור העובדה שפיי פאל לא חושפים את פרטיו לצד השני בעיסקאות שלך. מה שגם שאתה מבוטח ע"י חברת כרטיסי האשראי נגד גניבות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

תודה על התשובה , אבל לפני שאעשה כעצתך , אתה לא חושב שיש איזשהי תועלת משני חשבונות פייפאל ? כלומר אני לא יודע , אני פשוט שואל אם יש מצב שבו זה יכול לעזור

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

אין שום תועלת לדעתי.
בשנייה הראשונה ששאלת, חשבתי על מצב שבו תרצה להזמין לכתובת אמריקאית/בריטית לצורך הזמנה ממאסטופ, אבל זה לא רלוונטי כי פיי פאל גם ככה לא חושפים שום פרט מכרטיס האשראי למוכר, ובחשבון הפיי פאל (וגם באיביי כמובן) ניתן להגדיר יותר מכתובת אחת.
אני, למשל, הגדרתי גם את הכתובת של העבודה שלי, כי הרבה יותר נוח (מגיע ישר לדלפק הקבלה של החברה ולא צריך לעמוד בתור בסניף הדואר השכונתי והעמוס) לקבל לשם סחורה המגיעה כחבילה לדואר ולא ישירות לתא הדואר האישי.

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

תודה .עכשיו יש מצב שאתה אולי יודע איך בדיוק עושים את זה ? והאם כאשר אני מזין פרטים של כרטיס אשראי חדש , גם אצטרך להמתין עד שאקבל את הקוד בחשבון החודשי , כדי להפעיל מחדש את החשבון?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

מניח שתצטרך לחכות, אבל בכרטיס אשראי "רגיל" יש את השירות החינמי של כניסה לאתר האינטרנט של חברת כרטיסי האשראי וצפייה בחיובים.
כלומר, תצטרך לחכות לא יותר מיום אחד עד ימים ספורים כדי לראות את החיוב עם הקוד, ולא חודש שלם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”