האם יש פה מישהו שלא מרוצה מהאינטרנט בכבלים ורוצה להזהיר אותי ?
תודה.

מה זאת אומרת שמישהו מתחבר או מתנתק בשכונה זה מפריע לך ?oferlaor כתב:הייתי מחובר.
נקודות טובות:
1. UPLOAD מעולה, לא מוריד לך מקצב ה-DOWNLOAD.
2. קצב העברת נתונים היתה מעולה.
נקודות רעות:
1. היום 3M לא מספיק לי...
2. מדי פעם היה צריך לתחל מחדש את המודם (אני מניח שזה לא כך עבור כל מודם)
3. היו בעיות יציבות, כל אימת שמישהו בשכונה התחבר או התנתק מהכבלים היו לי הפרעות. בסוף זה מה ששבר אותי......
כפ"סgoodoffer כתב:האינטרנט בכבלים מצויין כול עוד אתה לא מחובר עם חייגן - חייגנים עושים המון בעיות שאתה לפעמים לא שם לב אליהן
באיזה איזור אתה גר? לאיזור יש גם משמעות בגלל שהתשתיות הן שונות (תשתית ישנה או תשתית שידועה כבעלת עבר עשיר בתקלות)...
עופר - כעובד לשעבר במוקד התמיכה של 'תבל' שאחראים על מודיעיןoferlaor כתב:הייתי מחובר.
נקודות טובות:
1. UPLOAD מעולה, לא מוריד לך מקצב ה-DOWNLOAD.
2. קצב העברת נתונים היתה מעולה.
נקודות רעות:
1. היום 3M לא מספיק לי...
2. מדי פעם היה צריך לתחל מחדש את המודם (אני מניח שזה לא כך עבור כל מודם)
3. היו בעיות יציבות, כל אימת שמישהו בשכונה התחבר או התנתק מהכבלים היו לי הפרעות. בסוף זה מה ששבר אותי......
כפר סמא ידוע וזכור כאיזור עם תשתית 'בריאה' ומעוטת תקלות - תתחבר ותתעקש על חיבור ללא חייגן - למה...? בכול שינוי קטן של העוצמות או במקרה הגרוע הפסקת חשמל\תזוזה של הכבל\תקלה אצל הספק אתה עלול להתנתק - בכלל חייגנים זו מחלה שהמרפא היחיד בשבילה הוא חיבור ללא חייגן.alophind כתב:כפ"סgoodoffer כתב:האינטרנט בכבלים מצויין כול עוד אתה לא מחובר עם חייגן - חייגנים עושים המון בעיות שאתה לפעמים לא שם לב אליהן
באיזה איזור אתה גר? לאיזור יש גם משמעות בגלל שהתשתיות הן שונות (תשתית ישנה או תשתית שידועה כבעלת עבר עשיר בתקלות)......
\goodoffer כתב:כפר סמא ידוע וזכור כאיזור עם תשתית 'בריאה' ומעוטת תקלות - תתחבר ותתעקש על חיבור ללא חייגן - למה...? בכול שינוי קטן של העוצמות או במקרה הגרוע הפסקת חשמל\תזוזה של הכבל\תקלה אצל הספק אתה עלול להתנתק - בכלל חייגנים זו מחלה שהמרפא היחיד בשבילה הוא חיבור ללא חייגן.alophind כתב:כפ"סgoodoffer כתב:האינטרנט בכבלים מצויין כול עוד אתה לא מחובר עם חייגן - חייגנים עושים המון בעיות שאתה לפעמים לא שם לב אליהן
באיזה איזור אתה גר? לאיזור יש גם משמעות בגלל שהתשתיות הן שונות (תשתית ישנה או תשתית שידועה כבעלת עבר עשיר בתקלות)......
באופן כללי האיזורים הידועים כבעלי תשתית גרועה (לפחות עד לפני שנתיים) הם:
מודיעין והאיזור
רמלה
הקריות
איזור נצרת
תל אביב
בת ים
נתניה
ובטח שכחתי כמה נוספים...

אתה חוצפן אתה...aloni כתב:עופר המציע, אני לא מסכים איתך.
האינטרנט בכבלים הינו יציב פחות מ- ADSL, יצא לי לגור ב- רעננה, רמת השרון וכפר נטר ואחת לחודש חודשיים יש בעיות/ניתוקים. בעיקר מדובר בהפסקות יחסית קצרות אבל למי שצריך את זה בשביל עבודה זה ממש מרגיז.
כיום יש לי את שניהם בשביל הביטחון.
אגב, מי שמשתמש באינטרנט בשביל fun ו הורדות מה- usenet אני לא רואה סיבה שלא יתחבר לכבלים אם זה יותר משתלם כלכלית....
אז דילמה...rafid כתב:אני גר באיזור תל אביב ומידי פעם יש לי ניתוקים
בעבר ההיתי מחובר לADSL ולא היו אף פעם ניתוקים
goodoffer
איזו צורת חיבור אני צריך לבקש ע"מ שלא יהיו לי תקלות?
(חיגן ,IP קבוע?)...

אם התשתית כבלים או בזק לא תקינה אז בכול מקרה יהיו לך ניתוקיםrafid כתב:אני גר באיזור תל אביב ומידי פעם יש לי ניתוקים
בעבר ההיתי מחובר לADSL ולא היו אף פעם ניתוקים
goodoffer
איזו צורת חיבור אני צריך לבקש ע"מ שלא יהיו לי תקלות?
(חיגן ,IP קבוע?)...