מעוניין להזמין מחו"ל רסיבר PIONEER SC-68, האם העניין משתלם?
שלום חברים,
חברת PIONEER מייצרת סידרת רסיברים עבור השוק האמריקאי שכרגע אין מקביל להם בסידרה האירופאית.
אני מעוניין ברסיבר: PIONEER SC-68 ELITE שהוא הגבוה בסידרת היוקרה האמריקאית שלהם.
ב-EBAY הוא נמכר ע"י חנויות בארה"ב במחיר של 2250$ כולל משלוח UPS לארץ (שילוח מהיר) שזה כ-9300 ש"ח.
לאחר שיחה עם עמיל מכס שבדק עבורי עלויות מיסוי בארץ המחיר הסופי הוא: 12,300 ש"ח (המחיר הזה כולל מע"מ ומס קניה). למחיר הזה נוסיף כ-500 ש"ח עבור ממיר מ-220 וולט ל-110 וולט.
אין לי מושג כמה היה עולה כזה רסיבר בארץ ולכן אני רוצה להתייעץ עמכם.
אז נכון, אני מקבל מוצר ללא אחריות (מוכן לקחת סיכון במידה והמחיר בסופו של דבר הוא מציאה), ממיר מתח, תחנות רדיו לא מתאימות לארץ (לא שימושי עבורי).
קישור לרסיבר הנ"ל:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... vers/SC-68
חברים, מה דעתכם? שווה רכישה מחו"ל או לא?
חברת PIONEER מייצרת סידרת רסיברים עבור השוק האמריקאי שכרגע אין מקביל להם בסידרה האירופאית.
אני מעוניין ברסיבר: PIONEER SC-68 ELITE שהוא הגבוה בסידרת היוקרה האמריקאית שלהם.
ב-EBAY הוא נמכר ע"י חנויות בארה"ב במחיר של 2250$ כולל משלוח UPS לארץ (שילוח מהיר) שזה כ-9300 ש"ח.
לאחר שיחה עם עמיל מכס שבדק עבורי עלויות מיסוי בארץ המחיר הסופי הוא: 12,300 ש"ח (המחיר הזה כולל מע"מ ומס קניה). למחיר הזה נוסיף כ-500 ש"ח עבור ממיר מ-220 וולט ל-110 וולט.
אין לי מושג כמה היה עולה כזה רסיבר בארץ ולכן אני רוצה להתייעץ עמכם.
אז נכון, אני מקבל מוצר ללא אחריות (מוכן לקחת סיכון במידה והמחיר בסופו של דבר הוא מציאה), ממיר מתח, תחנות רדיו לא מתאימות לארץ (לא שימושי עבורי).
קישור לרסיבר הנ"ל:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... vers/SC-68
חברים, מה דעתכם? שווה רכישה מחו"ל או לא?
לדעתי האישית העסקה שאתה מתאר מאוד לא כדאית.
1. להוציא 13,000 על רסיבר שיעלה בארץ נניח 15-16 זו שטות גמורה. אתה מוותר על אחריות ושקט נפשי של 3 שנים .
2. לא מבין אולי תיידע אותי מה יש בדגם הזה שלא תמצא למשל ב LX-85 המדהים שאפשר לקנות בארץ.
3. לא פרטת מה שאר הרכיבים במערכת כמו רמקולים וגודל חדר / סלון. אולי יהיו פה דעות שיכולות לעזור לך להגיע
להחלטה אחרת וגם אולי לחסוך לך כסף.
דבר אחרון , אם אתה מתעקש להזמין מחו"ל , חכה כמה שבועות ותן לדגם להיכנס לשוק האמריקאי קצת יותר ותראה
איך הוא יורד בכמה מאוד דולרים בקרוב. הוא נמצא עכשיו במחיר המקסימלי שלו.
1. להוציא 13,000 על רסיבר שיעלה בארץ נניח 15-16 זו שטות גמורה. אתה מוותר על אחריות ושקט נפשי של 3 שנים .
2. לא מבין אולי תיידע אותי מה יש בדגם הזה שלא תמצא למשל ב LX-85 המדהים שאפשר לקנות בארץ.
3. לא פרטת מה שאר הרכיבים במערכת כמו רמקולים וגודל חדר / סלון. אולי יהיו פה דעות שיכולות לעזור לך להגיע
להחלטה אחרת וגם אולי לחסוך לך כסף.
דבר אחרון , אם אתה מתעקש להזמין מחו"ל , חכה כמה שבועות ותן לדגם להיכנס לשוק האמריקאי קצת יותר ותראה
איך הוא יורד בכמה מאוד דולרים בקרוב. הוא נמצא עכשיו במחיר המקסימלי שלו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
בנוסף מדובר במכשיר אמריקאי שבטוח לא יתפקד מושלם כמו המכשיר שמתאים למתח החשמל בישראל .LiorShap כתב:לדעתי האישית העסקה שאתה מתאר מאוד לא כדאית.
....
13.000 ש"ח
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"