The Dark Knight Rises - השרשור המלא
-
avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני מתפלא שעדין אין שרשור רשמי וייחודי לסרט המדובר של הקייץ.
אז נראה לי שהגיע הזמן לפתוח אחד.
מן הסתם הוא מיועד למי שכבר צפה מאחר ובטח יכיל לא מעט ספוילרים.
אז ממומלץ למי שעדין לא צפה, לא להמשיך לקרוא.
צפיתי בו אתמול בייס פלאנט באולם IMAX , תמונה מצויינת וסאונד מצויין, אם כי לא ראיתי הבדל משמעותי לעומת צפייה באולמות הרגילים של ייס פלאנט.
הסרט מותח קצבי וזורם במהירות לכל אורכו.
טום הארדי כביין הנבל משחק פשוט תפקיד מושלם, לצד אן טוואי כאשת החתול (שאולי תקבל ספין אוף כהמלצת כריסטופר נולן) שפשוט משחקים מצויין, וכמובן עוד שלל שחקנים.
ישנם מעט חורים קטנים בעלילה, אבל הם נסבלים (חודש אחרי שצפיתי בפרומתיאוס, נסבלים מספיק ).
סך הכל, מומלץ בחום לגשת לאולם האוהב עלים, כי את הסרט הזה עדיף לראות על המסך הגדול.
כאן ניתן לקרוא שאלות פתוחות עם הסברים אפשריים :
http://www.cinemablend.com/new/Dark-Kni ... gnet_27059
דרך אגב, הסרט מכיל לא מעט דמויות/שחקנים המוכרים מהטלויזיה : הופיעו בדקסטר (שוטר), נמלטים (סוהר) ומשחקי הכס (סוכן cia).
שכחתי ציון
9/10
אז נראה לי שהגיע הזמן לפתוח אחד.
מן הסתם הוא מיועד למי שכבר צפה מאחר ובטח יכיל לא מעט ספוילרים.
אז ממומלץ למי שעדין לא צפה, לא להמשיך לקרוא.
צפיתי בו אתמול בייס פלאנט באולם IMAX , תמונה מצויינת וסאונד מצויין, אם כי לא ראיתי הבדל משמעותי לעומת צפייה באולמות הרגילים של ייס פלאנט.
הסרט מותח קצבי וזורם במהירות לכל אורכו.
טום הארדי כביין הנבל משחק פשוט תפקיד מושלם, לצד אן טוואי כאשת החתול (שאולי תקבל ספין אוף כהמלצת כריסטופר נולן) שפשוט משחקים מצויין, וכמובן עוד שלל שחקנים.
ישנם מעט חורים קטנים בעלילה, אבל הם נסבלים (חודש אחרי שצפיתי בפרומתיאוס, נסבלים מספיק ).
סך הכל, מומלץ בחום לגשת לאולם האוהב עלים, כי את הסרט הזה עדיף לראות על המסך הגדול.
כאן ניתן לקרוא שאלות פתוחות עם הסברים אפשריים :
http://www.cinemablend.com/new/Dark-Kni ... gnet_27059
דרך אגב, הסרט מכיל לא מעט דמויות/שחקנים המוכרים מהטלויזיה : הופיעו בדקסטר (שוטר), נמלטים (סוהר) ומשחקי הכס (סוכן cia).
שכחתי ציון
9/10
הגבתי, בקצרה, בפוסט אחר - הסרט בהחלט ראוי להתיחסות.
באתי לסרט עם ציפיות גבוהות לאחר הבאטמן הקודם של נולאן, ובכלל הסרטים האחרים שעשה. והתוצאה, לצערי, מאכזבת.
זהירות ספוילרים
ההתחלה הייתה מבטיחה, עם מה שנראה כמו התיחסויות למצב הכלכלי ולמחאה בארה"ב (תנועת we are the 99) - אבל לא הייתה להבטחה הזאת כיסוי בהמשך הסרט, זה לא היה המנוע העלילתי/אידאולוגי של הסרט - המוטיבציה של הנבל הוא נקמה. ובינתיים, עד שסיפור הנקמה הזה מתחיל להתגלגל התגלו המון דמויות משנה ועלילות משנה שלקח המון זמן עד שהם התחברו.
בכמה מקומות הייתה דרמה שהתבררה, בדיעבד(!), בפלאש-בקים. הכל הרגיש כאילו הוא תפור ביד גסה. לדוגמא, התפנית בעלילה: הרע הראשי הוא לא באמת הרע הראשי, וכדי שנאמין לזה, שוב, פלאש-בק. וקצת הלאה הרע הראשי האמיתי מת בסצינה די אגבית.
וזה לא שהסרט ארוך מידי, הוא היה מפוזר וחסר מרכז: המון דמויות משנה והסיפורים שלהן שלא הצטברו ליותר מדי - זה היה סרט בלי איזה מרכז רגשי ובסופו של דבר לא נסחפתי עם העלילה או איזה דמות. וכשאתה לא מושקע רגשית בסרט אין מה לדבר על דרמה שלא לאמר מתח. פשוט לא אכפת לך.
ואני לא לבד, פה ושם שמעתי צחוקים של מבוכה במהלך ההקרנה.
בסופו של דבר, זה הרגיש כמו סרט מעבר שנועד להציג דמויות חדשות ל- franchise ולסגור כמה קצוות ופחות כמו יצירה שעומדת בזכות עצמה.
באתי לסרט עם ציפיות גבוהות לאחר הבאטמן הקודם של נולאן, ובכלל הסרטים האחרים שעשה. והתוצאה, לצערי, מאכזבת.
זהירות ספוילרים
ההתחלה הייתה מבטיחה, עם מה שנראה כמו התיחסויות למצב הכלכלי ולמחאה בארה"ב (תנועת we are the 99) - אבל לא הייתה להבטחה הזאת כיסוי בהמשך הסרט, זה לא היה המנוע העלילתי/אידאולוגי של הסרט - המוטיבציה של הנבל הוא נקמה. ובינתיים, עד שסיפור הנקמה הזה מתחיל להתגלגל התגלו המון דמויות משנה ועלילות משנה שלקח המון זמן עד שהם התחברו.
בכמה מקומות הייתה דרמה שהתבררה, בדיעבד(!), בפלאש-בקים. הכל הרגיש כאילו הוא תפור ביד גסה. לדוגמא, התפנית בעלילה: הרע הראשי הוא לא באמת הרע הראשי, וכדי שנאמין לזה, שוב, פלאש-בק. וקצת הלאה הרע הראשי האמיתי מת בסצינה די אגבית.
וזה לא שהסרט ארוך מידי, הוא היה מפוזר וחסר מרכז: המון דמויות משנה והסיפורים שלהן שלא הצטברו ליותר מדי - זה היה סרט בלי איזה מרכז רגשי ובסופו של דבר לא נסחפתי עם העלילה או איזה דמות. וכשאתה לא מושקע רגשית בסרט אין מה לדבר על דרמה שלא לאמר מתח. פשוט לא אכפת לך.
ואני לא לבד, פה ושם שמעתי צחוקים של מבוכה במהלך ההקרנה.
בסופו של דבר, זה הרגיש כמו סרט מעבר שנועד להציג דמויות חדשות ל- franchise ולסגור כמה קצוות ופחות כמו יצירה שעומדת בזכות עצמה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
ראיתי את הסרט ביס פלאנט חיפה אולם 1, בדרך כלל אני מאוכזב מהבית קולנוע דווקא האולם הזה היה מצויין
קצת מצחיק אותי להגיד על סרט כזה שהוא מאכזב כי בכל זאת הוא כל כך הרבה יותר טוב מרוב הזבל שיוצא, אבל מה לעשות התרגלנו לטוב יותר. הסרט מעולה אבל עדיין לא מצליח להגיע לרמה של האביר האפל, אני לא יודע לשים את האצבע על דבר מסויים שגורם לזה.
לדעתי התאווי בתור אשת החתול הייתה פשוט מצויינת והתחברה בצורה מצויינת לסרט.
אני חושב שביין הוא פשוט "רשע" פחות מעניין מהגו'קר וזה גורע מהסרט.
אהבתי דווקא את ההתחייסות למצבו הרפואי של ברוס בהתחלה, בכל זאת הוא קיבל לא מעט מכות בחייו רק חבל שלא הראו לנו איך התמודדו עם זה ובמקום הוא פשוט היה קצת חלוד ולא יותר מזה.
בסופו של דבר הסרט מעולה, מהנה כמעט לכל אורכו, כל השחקנים עושים את העבודה על הצד הטוב ביותר לטעמי ובכל זאת הוא לא ברמה של הסרט הקודם. מבחינתי
8\10
קצת מצחיק אותי להגיד על סרט כזה שהוא מאכזב כי בכל זאת הוא כל כך הרבה יותר טוב מרוב הזבל שיוצא, אבל מה לעשות התרגלנו לטוב יותר. הסרט מעולה אבל עדיין לא מצליח להגיע לרמה של האביר האפל, אני לא יודע לשים את האצבע על דבר מסויים שגורם לזה.
לדעתי התאווי בתור אשת החתול הייתה פשוט מצויינת והתחברה בצורה מצויינת לסרט.
אני חושב שביין הוא פשוט "רשע" פחות מעניין מהגו'קר וזה גורע מהסרט.
אהבתי דווקא את ההתחייסות למצבו הרפואי של ברוס בהתחלה, בכל זאת הוא קיבל לא מעט מכות בחייו רק חבל שלא הראו לנו איך התמודדו עם זה ובמקום הוא פשוט היה קצת חלוד ולא יותר מזה.
בסופו של דבר הסרט מעולה, מהנה כמעט לכל אורכו, כל השחקנים עושים את העבודה על הצד הטוב ביותר לטעמי ובכל זאת הוא לא ברמה של הסרט הקודם. מבחינתי
8\10
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
ביקורת שלי על הסרט כבר כתבתי בשרשור "מה הסרט האחרון בו צפיתם?" אז לא אחזור על עצמי, אבל!
אני כן רוצה להגיד שבהחלט הסרט נתן לי הרגשה של סגירה טובה לטרילוגיה. ממש יש לי תחושת מעגל סגור. באופן מוזר זה גרם לי לרצות לראות שוב את "פרומתיאוס"... אולי כי אני אוהב לראות סרטים ומחפש סיבות שיעשו עוד...
בכל מקרה - "עלייתו של האביר האפל" - לפי דעתי מצויין, כבר הספקתי לראות פעמיים ומבחינתי הוא שווה כל רגע.
(אני רוצה בהזדמנות זו להזמין אתכם לדרג את אולמות הקולנוע של ישראל בשרשור שפתחתי: "שרשור ביקורת האולמות..."
אני חושב שכולם יסכימו שזה סרט רפרנס לבחינת מערכות הקרנה וסאונד)
אני כן רוצה להגיד שבהחלט הסרט נתן לי הרגשה של סגירה טובה לטרילוגיה. ממש יש לי תחושת מעגל סגור. באופן מוזר זה גרם לי לרצות לראות שוב את "פרומתיאוס"... אולי כי אני אוהב לראות סרטים ומחפש סיבות שיעשו עוד...
בכל מקרה - "עלייתו של האביר האפל" - לפי דעתי מצויין, כבר הספקתי לראות פעמיים ומבחינתי הוא שווה כל רגע.
(אני רוצה בהזדמנות זו להזמין אתכם לדרג את אולמות הקולנוע של ישראל בשרשור שפתחתי: "שרשור ביקורת האולמות..."
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שכחת לציין את שני השחקנים הישראלים המופיעים בסרט.avioren כתב:
...
-
avioren
- חבר ותיק

זה היה ברור ודברו על זה לאורך כל השנה האחרונה.
ד.א , התפקיד של אלון אבוטבול היה די מאכזב, בעיקר עם המבטא הדי מגוחך שאימץ לצורך התפקיד.
כמו שאמר אחד החברים שלי לעבודה ממוצא רוסי, היה כל כך קשה למפיקים והבמאי להשיג שחקן בעל שורשים מברה"מ לשעבר ? כך שהמבטא יהיה אמין ?
ד.א , התפקיד של אלון אבוטבול היה די מאכזב, בעיקר עם המבטא הדי מגוחך שאימץ לצורך התפקיד.
כמו שאמר אחד החברים שלי לעבודה ממוצא רוסי, היה כל כך קשה למפיקים והבמאי להשיג שחקן בעל שורשים מברה"מ לשעבר ? כך שהמבטא יהיה אמין ?
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
ישנו עוד שחקן ישראלי נוסף, הבחור שמשחק את הרופא בכלא.
-
avioren
- חבר ותיק

זה מה שאמרתי כשהזכרתי את הדיבורים על השתתפות ישראלים בסרט במהלך השנה.Huber כתב:ישנו עוד שחקן ישראלי נוסף, הבחור שמשחק את הרופא בכלא....
אלון אבוטבול ואורי גבריאל , אלא אם כן התכוונת למישהו אחר...
נערך לאחרונה על ידי avioren ב 29/07/2012 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
avioren
- חבר ותיק

ראשית, אני יוצא מנקודת הנחה שמי שקורא את השרשור כבר ראה את הסרט, ואין צורך לציין ספויילר בכל פעם.
ומי שעדין מתעקש לקרוא למרות שלא צפה בסרט, בעיה שלו..
חוסר אמינות עלילתית קיימת בכל סרט, בעיקר כשמדובר בקומיקס/מדע בדיוני.
אפשר לשאול, איך באטמן יוצא מהבור חסר כל ביבשת אחרת, וחוזר לעיר שגם כך נמצאת במצור.
אפשר לשאול, איך באטמן נמצא צמוד לפצצת אטום 5 שניות לפני הפיצוץ, ויוצא מזה בשלום.
נכה במשך 9 שנים, והלבשה של ברכיה על הברך פותרת את כל הבעיות..
ואפשר לשאול עוד שאלות, שניתן כבר למצוא בפורומים שונים.
ואני פשוט עונה לעצמי :
He is fuc..ing Batman...
בניגוד לסרט פרומטאוס ,בו החורים העלילתיים היו בגודל החור באוזון, כאן יכולתי לסבול בהבנה את בעיות התסריט, ולהנות מכל רגע.
ומי שעדין מתעקש לקרוא למרות שלא צפה בסרט, בעיה שלו..
חוסר אמינות עלילתית קיימת בכל סרט, בעיקר כשמדובר בקומיקס/מדע בדיוני.
אפשר לשאול, איך באטמן יוצא מהבור חסר כל ביבשת אחרת, וחוזר לעיר שגם כך נמצאת במצור.
אפשר לשאול, איך באטמן נמצא צמוד לפצצת אטום 5 שניות לפני הפיצוץ, ויוצא מזה בשלום.
נכה במשך 9 שנים, והלבשה של ברכיה על הברך פותרת את כל הבעיות..
ואפשר לשאול עוד שאלות, שניתן כבר למצוא בפורומים שונים.
ואני פשוט עונה לעצמי :
He is fuc..ing Batman...
בניגוד לסרט פרומטאוס ,בו החורים העלילתיים היו בגודל החור באוזון, כאן יכולתי לסבול בהבנה את בעיות התסריט, ולהנות מכל רגע.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
- Anton
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
מצטרף למאוכזבים. לדעתי הייחוד של שני הסרטים הקודמים היה במיעוט הקלישאות והקיצ'יות בהם. בסרט הזה היה פשוט יותר מידי של שניהם.
איין היית'אווי אותי ממש לא שיכנעה בתור אשת החתול, אלפרד פתאום נהייה בכיין והדמות של מירנדה מרגישה שהיא שם רק בשביל הטוויסט.
כל הקטע של הבור כלא הזה כל כך לא משכנע.
ואפילו קטעי האקשן היו פחות מעניינים בעייני.
ועדיין זה בהחלט סרט לא רע.
לטעמי 7/10.
איין היית'אווי אותי ממש לא שיכנעה בתור אשת החתול, אלפרד פתאום נהייה בכיין והדמות של מירנדה מרגישה שהיא שם רק בשביל הטוויסט.
כל הקטע של הבור כלא הזה כל כך לא משכנע.
ואפילו קטעי האקשן היו פחות מעניינים בעייני.
ועדיין זה בהחלט סרט לא רע.
לטעמי 7/10.
-
avioren
- חבר ותיק

Huber
אכן צודק
לא מצאתי טעם לצטט את כל הבעיות בתסריט, כי זה כביכול סותר את הציון שקיבל ממני.
אבל כמו שאמרתי, הבעיות כאן לא זועקות לשמיים כמו במקרים אחרים.
וגם אם כן, אז יש לי תשובה שהזכרתי כבר קודם.
שזה די מזכיר את התשובה בויכוחים בין חילוני לדתי על שאלת קיום האלוהים
.
אכן צודק
לא מצאתי טעם לצטט את כל הבעיות בתסריט, כי זה כביכול סותר את הציון שקיבל ממני.
אבל כמו שאמרתי, הבעיות כאן לא זועקות לשמיים כמו במקרים אחרים.
וגם אם כן, אז יש לי תשובה שהזכרתי כבר קודם.
שזה די מזכיר את התשובה בויכוחים בין חילוני לדתי על שאלת קיום האלוהים
באטמן לא נמצא ליד הפצצה 5 שניולת לפני - טייס אוטומטי.
הדמות של Bane מעולה, אבל איך הוא אוכל ???
ההתחלה של הסרט מצויינת. בהמשך יש הסתבכויות מיותרות והתסריט מסורבל. עדיין יש יופי של אפקטים, סאונד, צילומים ושחקנים. נהניתי מ3 הסרטים האחרונים, בעיני ה2 הוא הטוב מכולם, ואחרי זה ה3.
הדמות של Bane מעולה, אבל איך הוא אוכל ???
ההתחלה של הסרט מצויינת. בהמשך יש הסתבכויות מיותרות והתסריט מסורבל. עדיין יש יופי של אפקטים, סאונד, צילומים ושחקנים. נהניתי מ3 הסרטים האחרונים, בעיני ה2 הוא הטוב מכולם, ואחרי זה ה3.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
הבעייה הכי גדולה של הסרט הוא שהוא בא אחרי הסרט השני.
ביין הוא נבל מצוין (טוב יש כמה חורים עם המסיכה שלו אבל זה לא משנה מבחינתי כלום) ולסרט יש חיבור טוב למציאות.
קשה לסרט להמדד בהשוואה לסרט הקודם ובמיוחד עם המשחק הגאוני של הית' לדג'ר.
ביין הוא נבל מצוין (טוב יש כמה חורים עם המסיכה שלו אבל זה לא משנה מבחינתי כלום) ולסרט יש חיבור טוב למציאות.
קשה לסרט להמדד בהשוואה לסרט הקודם ובמיוחד עם המשחק הגאוני של הית' לדג'ר.
כמה דברים שאהבתי:
- משחק מצויין של השחקנים הראשיים
- תמונה וסאונד מעולים (imax ראשון)
- בפני עצמו סרט מהנה
- סיום נחמד לטריליוגיה, עם הרבה אפשרויות לסרטי ספין-אופ או סרטי המשך.
כמה דברים שפחות אהבתי:
- יותר מדי חורים בעלילה - ציפיתי ליותר במקרה הזה, יכול להיות שחלקם נובעים בגלל קטעים שהוסרו בעריכה, אבל זה לא תירוץ.
- יותר מדי ארוך. מצאתי את עצמי באיזשהו שלב מסתכל על השעון. סרט צריך להגמר אחרי לא יותר משעתיים. כל סרט.
- לא יודע אם זה האולם או הסרט, הווליום היה מוגזם לחלוטין. אני אוהב באופן עקרוני סרטים רועשים, אבל אין לי ספק שזה כבר ווליום שפוגע בשמיעה.
לגבי ההשוואה לסרט השני. בכל טרילוגיה, יש את הטוב ביותר והגרוע ביותר. במקרה הזה, יש סרטים טובים - הראשון והשלישי, ואחד מעולה - השני. היה בו כל מה שצריך, כולל נבל ששוחק באופן נדיר, ואם נודה על האמת, גם הטרגדיה שמאחורי הסיפור עזרה למרבה הצער.
סתם הערה לגבי מתחם ה-יס פלאנט החדש:
לא מצליח להבין את זה. בונים מקום מרשים, משקיעים כ"כ הרבה כסף במקום ומתחם שבאמת נראים ברמה הגבוהה ביותר בעולם, לא יכולים להשקיע (או לחילופין לחכות) עוד קצת ושתהיה גישה נורמלית ומסודרת לשירותים כבר בהתחלה? זאת בנוסף כמובן למעלית הנכים שלא עובדת עדין.
אותי באופן אישי זה מאוד הרגיז. לכמה דקות הרגשתי בחו"ל, עד שהייתי צריך להגיע לשירותים. לדעתי זה לא פחות מביזיון וזלזול באנשים, במיוחד באוכלוסיית הנכים.
- משחק מצויין של השחקנים הראשיים
- תמונה וסאונד מעולים (imax ראשון)
- בפני עצמו סרט מהנה
- סיום נחמד לטריליוגיה, עם הרבה אפשרויות לסרטי ספין-אופ או סרטי המשך.
כמה דברים שפחות אהבתי:
- יותר מדי חורים בעלילה - ציפיתי ליותר במקרה הזה, יכול להיות שחלקם נובעים בגלל קטעים שהוסרו בעריכה, אבל זה לא תירוץ.
- יותר מדי ארוך. מצאתי את עצמי באיזשהו שלב מסתכל על השעון. סרט צריך להגמר אחרי לא יותר משעתיים. כל סרט.
- לא יודע אם זה האולם או הסרט, הווליום היה מוגזם לחלוטין. אני אוהב באופן עקרוני סרטים רועשים, אבל אין לי ספק שזה כבר ווליום שפוגע בשמיעה.
לגבי ההשוואה לסרט השני. בכל טרילוגיה, יש את הטוב ביותר והגרוע ביותר. במקרה הזה, יש סרטים טובים - הראשון והשלישי, ואחד מעולה - השני. היה בו כל מה שצריך, כולל נבל ששוחק באופן נדיר, ואם נודה על האמת, גם הטרגדיה שמאחורי הסיפור עזרה למרבה הצער.
סתם הערה לגבי מתחם ה-יס פלאנט החדש:
לא מצליח להבין את זה. בונים מקום מרשים, משקיעים כ"כ הרבה כסף במקום ומתחם שבאמת נראים ברמה הגבוהה ביותר בעולם, לא יכולים להשקיע (או לחילופין לחכות) עוד קצת ושתהיה גישה נורמלית ומסודרת לשירותים כבר בהתחלה? זאת בנוסף כמובן למעלית הנכים שלא עובדת עדין.
אותי באופן אישי זה מאוד הרגיז. לכמה דקות הרגשתי בחו"ל, עד שהייתי צריך להגיע לשירותים. לדעתי זה לא פחות מביזיון וזלזול באנשים, במיוחד באוכלוסיית הנכים.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
הסיבה ברורה - כסף.קרמריקה כתב: סתם הערה לגבי מתחם ה-יס פלאנט החדש:
אותי באופן אישי זה מאוד הרגיז. לכמה דקות הרגשתי בחו"ל, עד שהייתי צריך להגיע לשירותים. לדעתי זה לא פחות מביזיון וזלזול באנשים, במיוחד באוכלוסיית הנכים....
זה החופש הגדול וכל יום שהמקום סגור עולה להם הרבה כסף.
שני הדברים שלא ברורים לי זה למה עיריית ראשון אישרה להם לפתוח בלי שירותים ואיך זה שאחרי שבוע מהפתיחה מתחם המזון עדיין סגור.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אמרת מילים כדורבנותקרמריקה כתב: סתם הערה לגבי מתחם ה-יס פלאנט החדש:
אותי באופן אישי זה מאוד הרגיז. לכמה דקות הרגשתי בחו"ל, עד שהייתי צריך להגיע לשירותים. לדעתי זה לא פחות מביזיון וזלזול באנשים, במיוחד באוכלוסיית הנכים....
כי יש מתחמים שאין להם אישור פורמלי, והם מתפעלים את המתחם ככה סתם.
סתם קו למחשבה נכון?