לכל מי שבגולן טלקום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מי שכתב את זה גם אחרי זה עידכן שעבר מגולן טלקום ל-012 מובייל (השייכת לאורנג') בלי שום בעייה (הייתה לו בעיית קליטה ספציפית בבניין עם קירות עבים, שרק אורנג' פרסו בתוכו מיקרו תאים).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Nissan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יש לי 2 קווים בגולן, לא ניתקלתי בבעיות..
יש לי 2 קווים בגולן, לא ניתקלתי בבעיות..
Who turned off the lights ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

mayeast, גולן טלקום, בדומה להוט מובייל, היא מפעיל סלולרי מלא ולא מפעיל וירטואלי.
יש להם כבר פריסה די רחבה של אנטנות דור שלישי ברחבי הארץ, ועד להשלמת הפריסה, וגם לאחריה, הם מתארחים בסלקום כשאין קליטה מהאנטנות שלהם בדור שלישי, ובדור שני הם מתארחים בכל מקרה בסלקום. החוזה שלהם עם סלקום הוא ל-7 שנים.
גולן טלקום משלמים די הרבה עבור כל דקה/SMS/MB העוברים דרך סלקום, ולכן האינטרס הברור שלהם הוא להשלים ולהעמיק בהקדם האפשרי את פריסת הרשת העצמאית שלהם על מנת להביא את הרווחיות שלהם למקסימום.
יש להם כבר פריסה די רחבה של אנטנות דור שלישי ברחבי הארץ, ועד להשלמת הפריסה, וגם לאחריה, הם מתארחים בסלקום כשאין קליטה מהאנטנות שלהם בדור שלישי, ובדור שני הם מתארחים בכל מקרה בסלקום. החוזה שלהם עם סלקום הוא ל-7 שנים.
גולן טלקום משלמים די הרבה עבור כל דקה/SMS/MB העוברים דרך סלקום, ולכן האינטרס הברור שלהם הוא להשלים ולהעמיק בהקדם האפשרי את פריסת הרשת העצמאית שלהם על מנת להביא את הרווחיות שלהם למקסימום.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
עדיין אין אופציה כזו. הם הודיעו שהם מתכננים שידרוג לאתר בו האופציה הזו תתווסף. בחשבונית שתקבל יהיה פרוט מלא של השימוש.
בנושא אחר - האם מישהו כבר התנסה עם גולן טלקום בחו"ל ויכול לספר איך זה עובד?
בנושא אחר - האם מישהו כבר התנסה עם גולן טלקום בחו"ל ויכול לספר איך זה עובד?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

mayeast, כפי שקודמי ציין, ובהרחבה - קובץ ה-PDF עם החשבונית החודשית כולל גם פירוט מלא של השיחות וה-SMS-ים שבוצעו.
בסמארטפון אפשר כמובן להתקין אפליקציה המודדת את זה. למשל, עבור אנדרואיד יש את ה-droidstats שמצאתי אותה נוחה למטרה הזו. אפשר להגדיר בה את החבילה, והיא מציגה את זה באופן ברור ונעים לעין ב-Bar-ים המציגים את אחוז השימוש בחבילה.
אני מניח שגם בסימביאן יש אפליקציה דומה.
בסמארטפון אפשר כמובן להתקין אפליקציה המודדת את זה. למשל, עבור אנדרואיד יש את ה-droidstats שמצאתי אותה נוחה למטרה הזו. אפשר להגדיר בה את החבילה, והיא מציגה את זה באופן ברור ונעים לעין ב-Bar-ים המציגים את אחוז השימוש בחבילה.
אני מניח שגם בסימביאן יש אפליקציה דומה.
מדובר על מכשירי איפון ואנדרואיד.pixies כתב:mayeast, כפי שקודמי ציין, ובהרחבה - קובץ ה-PDF עם החשבונית החודשית כולל גם פירוט מלא של השיחות וה-SMS-ים שבוצעו.
אני מניח שגם בסימביאן יש אפליקציה דומה....
אבל האפליקציות הללו לא מודדות שיחות ו SMS-ים.
פשוט רציתי לעשות חשבון ולדעת האם כדאי לעבור לחבילה של ה 99, או להשאר ב 9 שח ולשלם בצורה מזדמנת על הגלישה, השיחות וה SMS.