תצוגת הסרטים ב XBMC
מילא הסקין אבל איך מגיעים לזה שהוא מושך מידע? אני לא הולך לשנות שמות קבצים וכו'
לא יודע לגבי סקנים אחרים אבל ב AEON:
בהגדרות של הסקין יש לך אפשריות תצוגה לכל אחת מהקטגוריות ( סרטים, סדרות, מוזיקה...) אתה מסמן שם איזה סוג של תצוגה אתה רוצה שיהיה אופציונלי לשימוש ( אתה יכול לבחור יותר מאחד)
אח"כ במסך של הסרטים אתה צריך להגיע לתפריט שמופיע מצד שמאל (תזיז את העכבר לשמאל המסך והוא אמור להופיע)
בתפריט הזה אמורות להופיע לך האופציות לתצוגה שבחרת מקודם.
בהגדרות של הסקין יש לך אפשריות תצוגה לכל אחת מהקטגוריות ( סרטים, סדרות, מוזיקה...) אתה מסמן שם איזה סוג של תצוגה אתה רוצה שיהיה אופציונלי לשימוש ( אתה יכול לבחור יותר מאחד)
אח"כ במסך של הסרטים אתה צריך להגיע לתפריט שמופיע מצד שמאל (תזיז את העכבר לשמאל המסך והוא אמור להופיע)
בתפריט הזה אמורות להופיע לך האופציות לתצוגה שבחרת מקודם.
כנראה בבוקסי הזיהוי של שם הסרט יותר חכם ויש לי על רובם פוסטר ומידע בעוד שב XBMC יש לי על מעט מאוד
אם אני לא טועה XBMC לא אוהב נקודה בין מילים וכו'. חבר כתב סקריפט שמנקה את השמות וכו' אני לא מתכוון להתעסק עם זה ופשוט רוב הזמן בסרטים עובד עם הבוקסי
אם אני לא טועה XBMC לא אוהב נקודה בין מילים וכו'. חבר כתב סקריפט שמנקה את השמות וכו' אני לא מתכוון להתעסק עם זה ופשוט רוב הזמן בסרטים עובד עם הבוקסי
אין צורך להתעסק עם שמות הקבצים, כאשר מגדירים מקור, אפשר להורות ל XBMC שימשוך מידע בהתאם לשם הספריה.
את ההגדרות שרואים בהודעה הראשונה בשרשור, קודם מאפשרים בהגדרה של הסקין ואח"כ שאתה בתוך ה MOVIES, לחיצה
למעלה מעלה את התפריט שבו ניתן לעבור בין מצבי הצפיה.
את ההגדרות שרואים בהודעה הראשונה בשרשור, קודם מאפשרים בהגדרה של הסקין ואח"כ שאתה בתוך ה MOVIES, לחיצה
למעלה מעלה את התפריט שבו ניתן לעבור בין מצבי הצפיה.
כאשר אתה מגדיר בתפריט הוידאו את תיקיית הסרטים הראשית שלך, יש לך אפשרות להגדיר את סוג התוכן שנמצא בו, קליפים, סדרות טלויזיה וסרטים.
אתה צריך להגדיר סרטים ולוודא ש Sratim הישראלי הוא אחד המקורות.
בנוסף, אתה צריך שהסרטים יהיו מסודרים בתוך תיקיות עם שם הסרט המלא, או לחלופין, שכל קובץ סרט יהיה עם שם הסרט המלא.
אתה צריך להגדיר סרטים ולוודא ש Sratim הישראלי הוא אחד המקורות.
בנוסף, אתה צריך שהסרטים יהיו מסודרים בתוך תיקיות עם שם הסרט המלא, או לחלופין, שכל קובץ סרט יהיה עם שם הסרט המלא.
ככה מוגדר אצלי
אמנם סקין אחר אבל ההגדרות אותו דבר.
חלק מהסרטים מופיעים בעברית (אם קיים מידע שכזה)
הקבצים עצמם שמורים כל אחד בסיפריה משל עצמו כאשר גם הסרט וגם התיקייה בשם השחרור המלא כולל נקודות וכו'
חלק מהסרטים מופיעים בעברית (אם קיים מידע שכזה)
הקבצים עצמם שמורים כל אחד בסיפריה משל עצמו כאשר גם הסרט וגם התיקייה בשם השחרור המלא כולל נקודות וכו'
-
-
- בחירה בעברית(he) תציג את שם הסרט והנתונים בעברית כאשר ניתן
-
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שח_מט
ברגע שאתה בוחר את המקור של הסרטים, אתה מגדיר שם מאיפה אתה רוצה שהוא ימשוך מידע.
הבעיה העיקרית לטעמי ב XBMC אם יש סרטים שהוא לא מזהה הוא לא אומר כלום, פשוט לא מוסיף אותם, וזה מעצבן.
ברגע שאתה בוחר את המקור של הסרטים, אתה מגדיר שם מאיפה אתה רוצה שהוא ימשוך מידע.
הבעיה העיקרית לטעמי ב XBMC אם יש סרטים שהוא לא מזהה הוא לא אומר כלום, פשוט לא מוסיף אותם, וזה מעצבן.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.