המרת סרטים בפורמט mkv לאייפד II
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
עוד אופציה נוחה מעבר למדריך שהוצג מוקדם יותר: Air Video - לראות את כל התכנים שלכם בבית ובחוץ מעל האייפון או האייפד שלכם.
זהו פתרון פשוט עם איכות תמונה משביעת רצון ותפעול שגם הילדים יוכלו לבצע ברמה היומיומית.
זהו פתרון פשוט עם איכות תמונה משביעת רצון ותפעול שגם הילדים יוכלו לבצע ברמה היומיומית.
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
האם זה מבצע סטרימינג?ziv_r כתב:עוד אופציה נוחה מעבר למדריך שהוצג מוקדם יותר: Air Video - לראות את כל התכנים שלכם בבית ובחוץ מעל האייפון או האייפד שלכם.
זהו פתרון פשוט עם איכות תמונה משביעת רצון ותפעול שגם הילדים יוכלו לבצע ברמה היומיומית....
The future ain`t what it used to be
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גם סטרימינג בזמן אמת כאשר השרת מבצע המרה באותו רגע וגם המרה ב- Offline עבור העברת קבצים ל- iOS.
למה שלא תקרא את הכתבה? הכל יהיה ברור יותר לאחר מכן.
למה שלא תקרא את הכתבה? הכל יהיה ברור יותר לאחר מכן.
זיו,
יש לי שרת יעודי עבור הפתרון הנ"ל ואחת הסיבות שאני לא ממש את הפתרון הזה עד הסוף זה עקב תמונה ירודה - בלשון המעטה.
פתרון פשוט זה כן, איכות תמונה מתחת לכל ביקורת לדעתי.זהו פתרון פשוט עם איכות תמונה משביעת רצון ותפעול שגם הילדים יוכלו לבצע ברמה היומיומית....
יש לי שרת יעודי עבור הפתרון הנ"ל ואחת הסיבות שאני לא ממש את הפתרון הזה עד הסוף זה עקב תמונה ירודה - בלשון המעטה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניתן באפליקציה לכוון את איכות התמונה, אבל צריך להבין כי איכות תמונה טובה יותר תניב גם גודל קובץ גדול יותר. בסופו של דבר, רוב התוכנות אשר מבצעות המרה של קבצי וידאו משתמשות ב- FFmpeg. אפליקצית ה- Air Video מאפשרת על ידי ממשק משתמש גרפי בצורת Scroll Bar לכוון את איכות התמונה. אפליקציות אחרות מאפשרות להכניס פרמטרים בצורה ידנית. Air Video מציג לטעמי פשרה נוחה של קלות בשימוש בהגדרת מאפיין איכות התמונה.
"שרת ייעודי" זאת מילה מאוד גדולה. אני בטוח ש"השרת" עושה עוד דברים מלבד להמיר סרטים עבור האייפד. גם אם לא, העובדה כי קיים "שרת ייעודי" לא מבטיחה איכות תמונה טובה יותר.
"שרת ייעודי" זאת מילה מאוד גדולה. אני בטוח ש"השרת" עושה עוד דברים מלבד להמיר סרטים עבור האייפד. גם אם לא, העובדה כי קיים "שרת ייעודי" לא מבטיחה איכות תמונה טובה יותר.
זיו,
"שרת ייעודי" - כפי שזה משתמע, הוא מחובר ל - NAS של Qnap 459 pro II לצורך שטח אחסון, בנוסף, הוא מחובר לקו של: 60/60 סימטרי...
הייעוד שלו? סטרימינג.
יש בבעלותי את האייפד החדש, גם כאשר אני מכוון לרזולוציה מקסימלית, האיכות זוועה, מאוד מפוקסל...
ייתכן שאני מפספס משהו אבל זאת התוצאה לצערי.
"שרת ייעודי" - כפי שזה משתמע, הוא מחובר ל - NAS של Qnap 459 pro II לצורך שטח אחסון, בנוסף, הוא מחובר לקו של: 60/60 סימטרי...
הייעוד שלו? סטרימינג.
יש בבעלותי את האייפד החדש, גם כאשר אני מכוון לרזולוציה מקסימלית, האיכות זוועה, מאוד מפוקסל...
ייתכן שאני מפספס משהו אבל זאת התוצאה לצערי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Almogc,
טוב, אז זה לא "שרת ייעודי" להמרות סרטים כפי שרשום בכותרת השרשור.
כנראה שאתה קלעת ואתה מפספס משהו (וזה קשה, כי השימוש די פשוט), כי קטעי הוידאו יוצאים באיכות טובה יחסית למקור.
טוב, אז זה לא "שרת ייעודי" להמרות סרטים כפי שרשום בכותרת השרשור.
כנראה שאתה קלעת ואתה מפספס משהו (וזה קשה, כי השימוש די פשוט), כי קטעי הוידאו יוצאים באיכות טובה יחסית למקור.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן. למה שלא תקרא את המאמר אליו קישרתי? יש כמות די נכבדת של משתמשים מהאתר אשר משתמשת באפליקציה בהצלחה ובשביעות רצון.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
יש תוכנה להורדה חינמית Format Factory
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
טוב למען הסדר, המטרה שלי היא לחסוך במקום ומכך נובע שאני לא אבצע סטרימינג (לשם כך יש לי XBMC מותקן).
ברור לי שאיכות באה גם חשבון מקום פנוי בדיסק זהו טרייד-אוף בלתי נמנע.
אני פשוט לא מכיר את הפורמט של אפל ובכלל האם ישנם פרי-סטים מומלצים ל IPAD (ערכי פרמטרים כגון יחס אורך/גובה וכדומה).
ברור לי שאיכות באה גם חשבון מקום פנוי בדיסק זהו טרייד-אוף בלתי נמנע.
אני פשוט לא מכיר את הפורמט של אפל ובכלל האם ישנם פרי-סטים מומלצים ל IPAD (ערכי פרמטרים כגון יחס אורך/גובה וכדומה).
The future ain`t what it used to be
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הנקודות הללו קיבלו התייחסות במאמר.