המלצה לרכשית סמרטפון מארה"ב -תקציב צנוע 350$
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם !
אני מנסה למצוא לאמא שלי מכשיר שייתן תמורה טובה לכסף (בערך 350$)
יש לי חלון של בערך שלושה שבועות בו המכשיר כבר צריך להגיע ליעד שלו בארה"ב..
אני יודע שמחיר הזה אין יותר מדי מציאות אל כבר ראיתי שאת הגלקסי נקסוס מוכרים ב 350$ רק שאין לי מושג איך לעשות את זה דרך גוגל פליי.
יש חנויות, אתרים , דגמים ספציפיים שאתם יכולים להמליץ???
אני מנסה למצוא לאמא שלי מכשיר שייתן תמורה טובה לכסף (בערך 350$)
יש לי חלון של בערך שלושה שבועות בו המכשיר כבר צריך להגיע ליעד שלו בארה"ב..
אני יודע שמחיר הזה אין יותר מדי מציאות אל כבר ראיתי שאת הגלקסי נקסוס מוכרים ב 350$ רק שאין לי מושג איך לעשות את זה דרך גוגל פליי.
יש חנויות, אתרים , דגמים ספציפיים שאתם יכולים להמליץ???
Why so serious?
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי אני קצת יותר ממוקד ורוצה לקנות את הגלקסי נקסוס מגוגל
יש מישהו שיודע איך אפשר לעקוף את תהליך הרכישה ? אני רוצה לשלם בכרטיס אשראי שלי ולשלוח לכתובת בארה"ב
יש אפשרות כזו?
יש מישהו שיודע איך אפשר לעקוף את תהליך הרכישה ? אני רוצה לשלם בכרטיס אשראי שלי ולשלוח לכתובת בארה"ב
יש אפשרות כזו?
Why so serious?
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
- קיבל תודות: 27 פעמים
תשנה את כתובת של כרטיס אשראי שלך ב-Google wallet לכתובת אמריקאית, ואחרי זה תשתמש ב-VPN כדי לזייף IP אמריקאי.tamirushb20 כתב:אוקיי אני קצת יותר ממוקד ורוצה לקנות את הגלקסי נקסוס מגוגל
יש אפשרות כזו?...
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
גם אני רוצה לרכוש את המכשיר הנ"ל, אבל שאני לוחץ על רכישה הוא כותב לי שלא ניתן לקנות אותו בארץ שלי...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה קודם כל,freesoul28 כתב:תשנה את כתובת של כרטיס אשראי שלך ב-Google wallet לכתובת אמריקאית, ואחרי זה תשתמש ב-VPN כדי לזייף IP אמריקאי.tamirushb20 כתב:אוקיי אני קצת יותר ממוקד ורוצה לקנות את הגלקסי נקסוס מגוגל
יש אפשרות כזו?......
אני מכיר את האופציה של זיוף IP לIP אמריקאי עוד מהתקופה שהזמנתי את הנקסוס 1 העתיק והטוב שלי
אני משתמש בהוטספוט שילד ככה שאני מצליח להגיע לעמוד הרכישה אבל עדיין אני מקבל הודעה שהמוכר (גוגל) אינו מוכר לקונים מהאזור שלי
לגבי גוגל WALLET , לא הבנתי איך זה אמור לפתור לי את הבעיה
שיניתי לגוגל WALLET אך עדיין אמצעי התשלום שלי זה הוויזה שלי ואני מקבל הודעת "This seller does not accept payments from your location. Learn more.
Why so serious?
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

אצלי ה-Google Wallet מקושר לכרטיס אשראי שלי עם כתובת שלי בארץ. כאשר רציתי להזמין את נקסוס 7, שיניתי את כתובת של כרטיס אשראי ב-Google Wallet לכתובת אמריקאית והזמנתי בלי שום בעיה (רק תוודא שהכרטיס אשראי שלך כבר מאושר ב-Google Wallet, כלומר שיצא לך כבר לקנות בעזרתו איזה אפליקציה מ-Google Play).
ולגבי נקסוס 1, המכשיר סוס עבודה, כבר שנתיים חצי אצלי עובד בלי בעיות.
ולגבי נקסוס 1, המכשיר סוס עבודה, כבר שנתיים חצי אצלי עובד בלי בעיות.
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי הבנתי... אז אצלך המוצר הגיע ללא בעיה ?freesoul28 כתב:אצלי ה-Google Wallet מקושר לכרטיס אשראי שלי עם כתובת שלי בארץ. כאשר רציתי להזמין את נקסוס 7, שיניתי את כתובת של כרטיס אשראי ב-Google Wallet לכתובת אמריקאית והזמנתי בלי שום בעיה (רק תוודא שהכרטיס אשראי שלך כבר מאושר ב-Google Wallet, כלומר שיצא לך כבר לקנות בעזרתו איזה אפליקציה מ-Google Play).
ולגבי נקסוס 1, המכשיר סוס עבודה, כבר שנתיים חצי אצלי עובד בלי בעיות....
כי אני חושב שעכשיו שיניתי את הכתובת של כרטיס האשראי וזה כן קידם אותי בתהליך הרכישה... עצרתי מש לפני שלב אישור התשלום ...
השאלה שלי עכשיו היא כזאת - אם אני מוסיף כרטיס אשראי חדש (אני רוצה לשלם מהכרטיס של אמא שלי - אחרי הכל זה בשבילה / עם פוטנציאל "קל" שהיא לא תסתדר איתו ואני אקח אותו) האם תתאפשר רכישה מיידית או שצריך להמתין כמה ימים ? זכור לי משהו מההרשמה שלי הראשונית או לפייפל או לרכישה מגוגל של הנקסוס 1 שהייתי צריך להמתין כמה ימים ...
Why so serious?
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי ששכנעתי אותה שהיא תאהב מכשיר עם מסך גדול ("4.7) לא נראה לי שהיא תאהב את הירידה ל3.5"dima_vy כתב:אולי תבדוק גם Sony Xperia U? הוא יותר זול, ואני די בטוח שיתן תמורה טובה לכסף. גם לא צריך כל כך להסתבך עם הקניה, אפשר בקלות להזמין מאמזון עם משלוח לכתובת בארה"ב...
אבל תודה על ההמלצה זאת בהחלט אפשרות שעומדת בתקציב
Why so serious?
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

tamirushb20 כתב:אוקיי הבנתי... אז אצלך המוצר הגיע ללא בעיה ?freesoul28 כתב:אצלי ה-Google Wallet מקושר לכרטיס אשראי שלי עם כתובת שלי בארץ. כאשר רציתי להזמין את נקסוס 7, שיניתי את כתובת של כרטיס אשראי ב-Google Wallet לכתובת אמריקאית והזמנתי בלי שום בעיה (רק תוודא שהכרטיס אשראי שלך כבר מאושר ב-Google Wallet, כלומר שיצא לך כבר לקנות בעזרתו איזה אפליקציה מ-Google Play).
כי אני חושב שעכשיו שיניתי את הכתובת של כרטיס האשראי וזה כן קידם אותי בתהליך הרכישה... עצרתי מש לפני שלב אישור התשלום ...
השאלה שלי עכשיו היא כזאת - אם אני מוסיף כרטיס אשראי חדש (אני רוצה לשלם מהכרטיס של אמא שלי - אחרי הכל זה בשבילה / עם פוטנציאל "קל" שהיא לא תסתדר איתו ואני אקח אותו) האם תתאפשר רכישה מיידית או שצריך להמתין כמה ימים ? זכור לי משהו מההרשמה שלי הראשונית או לפייפל או לרכישה מגוגל של הנקסוס 1 שהייתי צריך להמתין כמה ימים ......
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

עדיף להתקדם עם כרטיס אשראי שכבר מאושר ב-Google Wallet, אחרת ייתכן הם ידרשו ממך תהליך אישור על כרטיס חדש(שליחת כל מיני צילומים וכ"ו)tamirushb20 כתב:אוקיי הבנתי... אז אצלך המוצר הגיע ללא בעיה ?freesoul28 כתב:אצלי ה-Google Wallet מקושר לכרטיס אשראי שלי עם כתובת שלי בארץ. כאשר רציתי להזמין את נקסוס 7, שיניתי את כתובת של כרטיס אשראי ב-Google Wallet לכתובת אמריקאית והזמנתי בלי שום בעיה (רק תוודא שהכרטיס אשראי שלך כבר מאושר ב-Google Wallet, כלומר שיצא לך כבר לקנות בעזרתו איזה אפליקציה מ-Google Play).
השאלה שלי עכשיו היא כזאת - אם אני מוסיף כרטיס אשראי חדש (אני רוצה לשלם מהכרטיס של אמא שלי - אחרי הכל זה בשבילה / עם פוטנציאל "קל" שהיא לא תסתדר איתו ואני אקח אותו) האם תתאפשר רכישה מיידית או שצריך להמתין כמה ימים ? זכור לי משהו מההרשמה שלי הראשונית או לפייפל או לרכישה מגוגל של הנקסוס 1 שהייתי צריך להמתין כמה ימים ......
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

על סף ייאוש
אשמח לעזרה כאן...
ערכתי..
אתאר את מה שעשיתי כך שאולי תוכלו להצביע על טעות ולעזור לי להבין מה עלי לעשות :
1.קישרתי כרטיס אשראי שלי שביצעתי בו רכישות ב PLAY כמה פעמים וגוגל וולט
2.הפעלתי זיוף IP דרך HOTSPOT SHIELD - מה שהביא אותי לעמוד הקניה
3.הגעתי לעמדת הצ'קאאוט שם הסכום הגיע ל 390$ לאחר TAX&SHIPPING לקליפורניה.
4. ב PAYMENT METHODS שיניתי בפרטי הכרטיס את הכתובת לכתובת אמריקאית (אליה גם אני רוצה לשלוח )
5. בכתובת משלוח עדכנתי כתובת אמריקאית תקינה לחלוטין של המשפחה שלי.
6. המשכתי כדי לסיים את הרכישה - כאשר קיבלתי גם הודעה ראשונה במייל "You've made a purchase on Google Play. You will not be charged until your order has shipped."
7.כעבור זמן מה קיבלתי הודעת ביטול"We were unable to verify the account information for your recent purchase with Google Wallet. As a result, your account has been temporarily suspended and your recent order has been cancelled:"
כשניסיתי לשנות לכרטיס אחר בעמוד הרכישה קיבלתי הודעה שאני FRADUENT USER
ניסיתי את התהליך האמת גם עם כרטיסים נוספים דרך חשבונות אחרים ולבסוף התקבלה אותה תוצאה
נשארו לי כמה ימים עד שאני אוכל להזמין ולשלוח לדודה שלי כדי שהיא תספיק לקבל את המשלוח לפני שהיא חוזרת
יש רעיון מה אני צריך לעשות ??
ערכתי..
אתאר את מה שעשיתי כך שאולי תוכלו להצביע על טעות ולעזור לי להבין מה עלי לעשות :
1.קישרתי כרטיס אשראי שלי שביצעתי בו רכישות ב PLAY כמה פעמים וגוגל וולט
2.הפעלתי זיוף IP דרך HOTSPOT SHIELD - מה שהביא אותי לעמוד הקניה
3.הגעתי לעמדת הצ'קאאוט שם הסכום הגיע ל 390$ לאחר TAX&SHIPPING לקליפורניה.
4. ב PAYMENT METHODS שיניתי בפרטי הכרטיס את הכתובת לכתובת אמריקאית (אליה גם אני רוצה לשלוח )
5. בכתובת משלוח עדכנתי כתובת אמריקאית תקינה לחלוטין של המשפחה שלי.
6. המשכתי כדי לסיים את הרכישה - כאשר קיבלתי גם הודעה ראשונה במייל "You've made a purchase on Google Play. You will not be charged until your order has shipped."
7.כעבור זמן מה קיבלתי הודעת ביטול"We were unable to verify the account information for your recent purchase with Google Wallet. As a result, your account has been temporarily suspended and your recent order has been cancelled:"
כשניסיתי לשנות לכרטיס אחר בעמוד הרכישה קיבלתי הודעה שאני FRADUENT USER
ניסיתי את התהליך האמת גם עם כרטיסים נוספים דרך חשבונות אחרים ולבסוף התקבלה אותה תוצאה
נשארו לי כמה ימים עד שאני אוכל להזמין ולשלוח לדודה שלי כדי שהיא תספיק לקבל את המשלוח לפני שהיא חוזרת
יש רעיון מה אני צריך לעשות ??
Why so serious?
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

תנסה לשלוח להם צילומי מסמכים שמאשרים שהכרטיס אשראי הוא שלך, כרגע הם חושבים שגנבת כרטיסי אשראי.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אולי תנסה לקנות דרך EBAY כאן:
http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-GAL ... 1e70caaa44
זה באותו מחיר.
אני גם חושב לקנות
http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-GAL ... 1e70caaa44
זה באותו מחיר.
אני גם חושב לקנות
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

תודה לכולם , אני מעדכן שבשעה טובה הצלחתי לעדכן את הכרטיס אשראי שלי (ישראלי) בגוגל וולט, לאחר ששלחתי אליהם כמה מסמכים סרוקים.
הזמנתי ב 2/8 וזמן הגעה משוער 6/8 (שבת וראשון לא עובדים)
תודה רבה לכל העוזרים !
הזמנתי ב 2/8 וזמן הגעה משוער 6/8 (שבת וראשון לא עובדים)
תודה רבה לכל העוזרים !
Why so serious?