סטנדים מתכוננים - יש דבר כזה ?
היי
מחפש לקנות סטנדים לרמקולים סראונד שיתאימו לקליפש RS-52/62 שאני מתעד לקנות בקרוב.
רצוי לציין שאין לי מקום תליה לא מאחוריי ולא בצדדים. הסטנדים יעמדו על הרצפה מצדדי הספה שבה אני יושב.
היום יש לי אטקמה בגובה 60 סמ והרמקול מוניטור אודיו יושב עליהם ממש בגובה האוזן כך שאני מאבד הרבה פרטים.
כמו כן לא הצלחתי למצוא סטנד גבוה ויציב שיהיה סביב 1.20 מטר. רצוי אפילו 1.40... אם היה סטנד עם אפשרות
להגבהה כמו פיצ'ר שקיים למשל במסכי מחשב הייתי מאוד מתעניין לגביו.
תודה על העזרה.
מחפש לקנות סטנדים לרמקולים סראונד שיתאימו לקליפש RS-52/62 שאני מתעד לקנות בקרוב.
רצוי לציין שאין לי מקום תליה לא מאחוריי ולא בצדדים. הסטנדים יעמדו על הרצפה מצדדי הספה שבה אני יושב.
היום יש לי אטקמה בגובה 60 סמ והרמקול מוניטור אודיו יושב עליהם ממש בגובה האוזן כך שאני מאבד הרבה פרטים.
כמו כן לא הצלחתי למצוא סטנד גבוה ויציב שיהיה סביב 1.20 מטר. רצוי אפילו 1.40... אם היה סטנד עם אפשרות
להגבהה כמו פיצ'ר שקיים למשל במסכי מחשב הייתי מאוד מתעניין לגביו.
תודה על העזרה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הכל טוב ויפה, אבל מה שאמור לקרות זה שתשמע פירוט-יתר במצב הנוכחי (האפקטים של הערוץ האחורי ניתנים למיקום בקלות רבה), וצליל יותר דיפוזי ופחות ממוקד לכשתרחיק את הרמקול מגובה האוזניים (ואז האפקטים האחוריים פשוט יישמעו כאילו הם מגיעים "מאחורה" ולא ספציפית מהרמקולים...)
"פירוט יתר" ? יש מושג כזה ? כולנו שואפים להגיע כמה שיותר רחוק בפירוט... לא הבנתי את כוונתך.
הסיבה שאני רוצה לעלות את הרמקולים קצת בגובה היא בדיוק מהסיבה שאני לא רוצה "לדעת" מאיפה בא לי הצליל
מהצד / אחורה. במצב הנוכחי זה לא כך.
הסיבה שאני רוצה לעלות את הרמקולים קצת בגובה היא בדיוק מהסיבה שאני לא רוצה "לדעת" מאיפה בא לי הצליל
מהצד / אחורה. במצב הנוכחי זה לא כך.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה לא רוצה פירוט-יתר מהרמקולים האחוריים בק"ב כי אז תוכל למקם את האפקטים וזה כאמור מה שאנחנו מנסים למנוע ע"י הגבהת האחוריים.
במצב הנוכחי אתה לא מאבד פרטים, אלא מקבל יותר מדי מידע באופן כזה שמאפשר לך למקם את מקור האפקטים ברמקולים, מה שעלול בהחלט לפגום בחווייה...
בכל מקרה, אנחנו מסכימים שהמצב הרצוי הוא הגבהת הרמקולים כדי להפוך את האפקטים האחוריים ליותר דיפוזיים ופחות כיווניים.
במצב הנוכחי אתה לא מאבד פרטים, אלא מקבל יותר מדי מידע באופן כזה שמאפשר לך למקם את מקור האפקטים ברמקולים, מה שעלול בהחלט לפגום בחווייה...
בכל מקרה, אנחנו מסכימים שהמצב הרצוי הוא הגבהת הרמקולים כדי להפוך את האפקטים האחוריים ליותר דיפוזיים ופחות כיווניים.