מסעדה מומלצת בצפון...
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
נוסע עם האישה לסופ"ש במטולה, מגיע בחמישי חוזר בשבת.
לשישי בערב אני עדיין אקח את ההימור המושכל על "הטחנה"(למרות כמה המלצות ממש לא טובות בREST). מחפש משהו בחמישי בערב, איך בית שלום?
וכמובן מחפש משהו נחמד לשבת בצהריים בדרך חזרה מהצפון לכיוון גדרה. משהו טעים במחיר סביר.
לשישי בערב אני עדיין אקח את ההימור המושכל על "הטחנה"(למרות כמה המלצות ממש לא טובות בREST). מחפש משהו בחמישי בערב, איך בית שלום?
וכמובן מחפש משהו נחמד לשבת בצהריים בדרך חזרה מהצפון לכיוון גדרה. משהו טעים במחיר סביר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אל באבור - יש שתיים כאלה, אחת ביקנעם (אמורה להיות פחות טובה) ואחת באום אל פאחם שאמורה להיות מוצלחת יותר. אני אישית לא נפלתי שם אף פעם.
אגב, בצפון יש גם את דוריס קצבים למי שאוהב סטייקים. נהננו מאוד... הילדים היו בשוק מהסטייקים.
אגב, בצפון יש גם את דוריס קצבים למי שאוהב סטייקים. נהננו מאוד... הילדים היו בשוק מהסטייקים.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
עריכה - עכשיו שמתי לב שחיפשת משהו לשבת בצהריים, וכל מה שהצעתי - כשר ולכן לא פתוח בשבת.
בכל מקרה, אשאיר פה את ההמלצות, למקרה שמישהו יתעניין.
הודעה מקורית:
יכול להמליץ על "ארנולדס" שנמצאת בנתיב השיירה (מסעדת בשרים). במקרה מדובר על קרוב משפחה, אבל בלי קשר מדובר במסעדה מצויינת (חיפוש בגוגל יעיד על כך
)
עוד אפשר להמליץ על "גיליס" ברמת הגולן (פתוח רק בחמישי) ועל "רוברג" בלבנים (ליד הכנרת).
לגבי הטחנה - גרתי תקופה במטולה, ואני אדם דתי, וכל ערב שבת בחזרה מבית הכנסת קינאתי באלה שיושבים ואוכלים שם, וזה רק מהריח של הבשרים... אז לא יודע אם זה טעים, אבל זה מריח נהדר!
בכל מקרה, אשאיר פה את ההמלצות, למקרה שמישהו יתעניין.
הודעה מקורית:
יכול להמליץ על "ארנולדס" שנמצאת בנתיב השיירה (מסעדת בשרים). במקרה מדובר על קרוב משפחה, אבל בלי קשר מדובר במסעדה מצויינת (חיפוש בגוגל יעיד על כך
עוד אפשר להמליץ על "גיליס" ברמת הגולן (פתוח רק בחמישי) ועל "רוברג" בלבנים (ליד הכנרת).
לגבי הטחנה - גרתי תקופה במטולה, ואני אדם דתי, וכל ערב שבת בחזרה מבית הכנסת קינאתי באלה שיושבים ואוכלים שם, וזה רק מהריח של הבשרים... אז לא יודע אם זה טעים, אבל זה מריח נהדר!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לגבי שבת בצהריים בדרך חזרה, מסעדת נימר המזרחית (הרבה יותר טובה לטעמי מיונס), צומת גולני (הכביש שמגיע מעמיעד קצת לפני צומת גולני מצד ימין).miko79 כתב:נוסע עם האישה לסופ"ש במטולה, מגיע בחמישי חוזר בשבת.
וכמובן מחפש משהו נחמד לשבת בצהריים בדרך חזרה מהצפון לכיוון גדרה. משהו טעים במחיר סביר....
לחילופין, הסניף של נימר בכניסה לטורען, משהו עוד יותר זול שבנוסף לתפריט הסטנדרטי יש שם גם שווארמה מצויינת (בבגטים/לאפות שאופים במקום). בצומת גולני אתה נוסע לכיוון צומת המוביל, נכנס ימינה בפנייה לטורען ואחרי כמה מאות מטרים מצד שמאל בתחנת דלק (הרבה לפני שמגיעים לטורען).
לגבי חמישי בערב, כמה רחוק אתה מוכן לנסוע והאם אתה רוצה משהו לדרך או אחרי ההגעה?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
וגם לחזרה... אני הסקתי שמדובר בשבת בערב (מוצאי שבת), בקריאה שניה, מדובר בצהריים ולכן תיקנתי.קרוקס44 כתב:שימו לב למה פותח השירשור שואל:
הוא רוצה מסעדה לערב ההגעה...
נימר (שנמצא בתחנת דלק פז, ליד צומת גולני) נמצא מטר מהבית שלי, ואני יודע מחברים שהאוכל מצויין.