עדכון גירסא ובעיה בגלקסי S3
יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות:
1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו?
2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה.
3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר ואיפה ניתן לקנות במחיר זול?
4. בapex launcher יש לי אפשרות ליצור תיקיות רק במסכי הבית. האם יש לי אפשרות ליצור תיקיות גם בתפריט איפה שכל האפליקציות והמשחקים?
תודה.
1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו?
2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה.
3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר ואיפה ניתן לקנות במחיר זול?
4. בapex launcher יש לי אפשרות ליצור תיקיות רק במסכי הבית. האם יש לי אפשרות ליצור תיקיות גם בתפריט איפה שכל האפליקציות והמשחקים?
תודה.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
1.אתה יכול לעדכן לבד
2.כנראה שהוא לא שומר את הלאנצר בזיכרון
3. 16 גיגה זה לא באמת 16 גיגה בכל מקרה, תוריד מזה את הזיכרון למערכת, את הזיכרון לאפליקציות ואתה מקבל 11 גיגה לעצמך
אתה יכול לקנות מיקרוSD עדיפות לCLASS6 (לא 4 ואין צורך ב10) כל חנות , אישית קניתי 32 גיגה ב115 שח בKSP
4. לא בלאנצר הזה
2.כנראה שהוא לא שומר את הלאנצר בזיכרון
3. 16 גיגה זה לא באמת 16 גיגה בכל מקרה, תוריד מזה את הזיכרון למערכת, את הזיכרון לאפליקציות ואתה מקבל 11 גיגה לעצמך
אתה יכול לקנות מיקרוSD עדיפות לCLASS6 (לא 4 ואין צורך ב10) כל חנות , אישית קניתי 32 גיגה ב115 שח בKSP
4. לא בלאנצר הזה
1. אם קנית דרך חנות פרטית אז אין לך כל קשר לסאני
2. רוב הדיווחים אומרים שזה טופל בגרסה החדשה (LFB), אצלי לפחות זה לא תוקן וזה מרגיז.
3. תקין, כל כרטיס יעבוד, עדיף לקנות אחד מהיר (CLASS 6 ומעלה)
4. לא נראה לי
2. רוב הדיווחים אומרים שזה טופל בגרסה החדשה (LFB), אצלי לפחות זה לא תוקן וזה מרגיז.
3. תקין, כל כרטיס יעבוד, עדיף לקנות אחד מהיר (CLASS 6 ומעלה)
4. לא נראה לי
1. איך אני מעדכן לבד?האם אני רק צריך לחכות שסמסונג ישחררו את הJB? הבנתי שבנתיים יצאו גירסאות חדשות למכשיר אבל לא JB.
2. מה זאת אומרת שהוא לא שומר את הלאנצר בזיכרון? איך מסדרים את זה? איך מעדכנים לגרסא החדשה?
4. באיזה לאנצרים כן אפשר? האם בTOUCH WIZ של סמסונג זה אפשרי?
2. מה זאת אומרת שהוא לא שומר את הלאנצר בזיכרון? איך מסדרים את זה? איך מעדכנים לגרסא החדשה?
4. באיזה לאנצרים כן אפשר? האם בTOUCH WIZ של סמסונג זה אפשרי?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
1. צורב כמו כל גרסה אחרת, עם ODIN או דרך הריקבורי כשיצא רשמי או לא
2. אמור להיות משהו בהגדרות של APEX שמכריח אותו להישאר בזיכרון, תעדכן
3. לא עבדתי עם הTW יותר מדי, אישית עובד עם GO ויש לי את זה
2. אמור להיות משהו בהגדרות של APEX שמכריח אותו להישאר בזיכרון, תעדכן
3. לא עבדתי עם הTW יותר מדי, אישית עובד עם GO ויש לי את זה
1. אני לא מבין בכלל בODIN וריקבורי כי זה הפלאפון אנדרואיד הראשון שיש לי ואף פעם לא יצא לי להתעסק בזה אז אני אשמח לעזרה.
2. סימנתי את ההגדרה הזאת. אני אבדוק ואגיד אם זה עוזר.
3.הבנתי שהGO לאנצר הוא הכי פחות מתאים מבחינת העיצוב שלו לICS ושהלאנצרים הכי מומלצים הם אפקס או NOVA.
2. סימנתי את ההגדרה הזאת. אני אבדוק ואגיד אם זה עוזר.
3.הבנתי שהGO לאנצר הוא הכי פחות מתאים מבחינת העיצוב שלו לICS ושהלאנצרים הכי מומלצים הם אפקס או NOVA.
יש לי עוד שאלה: הפלאפון הקודם שלי היה נוקיה 5800 והיה לי בו כרטיס זיכרון MICRO SD HC בנפח 8GB.הכרטיס הזה מתאים נכון? איך אני יכול לדעת איזה CLASS הכרטיס זיכרון הזה? האם אני יכול להעביר דברים מהזיכרון הפנימי של הפלאפון לכרטיס הזיכרון? באיזה פורמטים הגלקסי S3 תומך? האם כאשר אני מעביר סרטים מהמחשב אני יכול להעביר אותם יש לכרטיס הזיכרון דרך KIES?
קצת מתסכל אותי שאתה שואל את אותן השאלות בשני אתרים שונים. כאילו, מה? לא מספיק לך תשובה של מישהו באתר מסויים? רק בגלל זה אני נמנע לענות לשאלות שלך.Or94 כתב:יש לי עוד שאלה: הפלאפון הקודם שלי היה נוקיה 5800 והיה לי בו כרטיס זיכרון MICRO SD HC בנפח 8GB.הכרטיס הזה מתאים נכון? איך אני יכול לדעת איזה CLASS הכרטיס זיכרון הזה? האם אני יכול להעביר דברים מהזיכרון הפנימי של הפלאפון לכרטיס הזיכרון? באיזה פורמטים הגלקסי S3 תומך? האם כאשר אני מעביר סרטים מהמחשב אני יכול להעביר אותם יש לכרטיס הזיכרון דרך KIES?...
מה גם שרוב השאלות נענו כמה פעמים בשני האתרים ואתה מתעצל לחפש ומעדיף שאחרים יעבדו בשבילך.
קצת מתסכל אותי שאתה שואל את אותן השאלות בשני אתרים שונים. כאילו, מה? לא מספיק לך תשובה של מישהו באתר מסויים? רק בגלל זה אני נמנע לענות לשאלות שלך.
מה גם שרוב השאלות נענו כמה פעמים בשני האתרים ואתה מתעצל לחפש ומעדיף שאחרים יעבדו בשבילך...
אני מאלו שהגיבו לו בפורום השני...