מרחק צפייה ל3D פאסיבי
- EtaiFishler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מצטרף לשאלה הכללית.
רכשתי מסך 42" פאסיבי של LG והמרחק צפיה שלי הוא בדיוק 2 מטרים. האם זו הסיבה לכך שאני רואה ghosting במהלך צפיה?
רכשתי מסך 42" פאסיבי של LG והמרחק צפיה שלי הוא בדיוק 2 מטרים. האם זו הסיבה לכך שאני רואה ghosting במהלך צפיה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
הבעיה עם פסיבי זה לא Ghosting (האמת שקוראים לזה Cross talk) זה קיים בכל תלת מימד מבוסס LCD.
הבעיה של מרחקים קצרים היא כאשר רואים פסים שחורים אופקיים בין הפיקסלים. הסיבה לכך היא ששורה אחת הולכת לעין אחת והשורה השניה לעין השניה, וכן הלאה.
ממרחק סביר (3 מטר) לא צריכים לראות את התופעה.
הבעיה של מרחקים קצרים היא כאשר רואים פסים שחורים אופקיים בין הפיקסלים. הסיבה לכך היא ששורה אחת הולכת לעין אחת והשורה השניה לעין השניה, וכן הלאה.
ממרחק סביר (3 מטר) לא צריכים לראות את התופעה.
- EtaiFishler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סוף סוף נשפך קצת אור. תודה!
מצד שני השקעתי בטלויזיה בטכנולוגיית 3D פאסיבי מהסיבה שלא אמור להיות אפקט של CROSS TALK. יש סיבה אולי שזה נובע כי אני משדר את הסרטים ישירות מהסטרימר שיש במסך ולא ממקור חיצוני שמיועד ל3D?
הדגם של הטלויזיה שלי הוא LG 42LM3400 אירופאית.
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. יש סרטים שרואים אחלה כמעט ללא קרוס טוק ויש סרטים שזה פשוט זוועה.
כל הסרטים שיש לי ב3D הם SBS ב1080P
בתודה מראש,
איתי.
מצד שני השקעתי בטלויזיה בטכנולוגיית 3D פאסיבי מהסיבה שלא אמור להיות אפקט של CROSS TALK. יש סיבה אולי שזה נובע כי אני משדר את הסרטים ישירות מהסטרימר שיש במסך ולא ממקור חיצוני שמיועד ל3D?
הדגם של הטלויזיה שלי הוא LG 42LM3400 אירופאית.
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. יש סרטים שרואים אחלה כמעט ללא קרוס טוק ויש סרטים שזה פשוט זוועה.
כל הסרטים שיש לי ב3D הם SBS ב1080P
בתודה מראש,
איתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
תבדוק על ידי הצבת המשקף בצמוד למסך אם אתה רואה זליגה בשורות שאמורות להיות שחורות.
יתכן גם שהבעיה בתוכן.
יתכן גם שהבעיה בתוכן.