איך אני משנה את המדינה בחשבון סאמסונג לישראל
זה כנראה מכיוון שהמכשיר שלך היה בLOCALE של ארה"ב בברירת המחדל ופיספסת את זה.
אני אומר בוודאות כי נתקלתי במקרה דומה אמנם עם מישהי עם סמסונג מונטה אך החשבון זהה לחלוטין.
אפילו הייתי בקשר עם נציג של סמסונג, שאימת את הדברים מול הנציגות הבינלאומית של סמסונג.
צר לי...
מה שכן, אתה תשתמש בו אולי בשביל שיחזור כך שתוכל ליצור חשבון פיקטיבי ולעבוד איתו.
אני אומר בוודאות כי נתקלתי במקרה דומה אמנם עם מישהי עם סמסונג מונטה אך החשבון זהה לחלוטין.
אפילו הייתי בקשר עם נציג של סמסונג, שאימת את הדברים מול הנציגות הבינלאומית של סמסונג.
צר לי...
מה שכן, אתה תשתמש בו אולי בשביל שיחזור כך שתוכל ליצור חשבון פיקטיבי ולעבוד איתו.
אכן הפעלתי את המכשיר לראשונה בארה"ב, אם יש לכך קשר.
איזה בעאסה ואיזה טמטום של מערכת. יש לכך סיבה?
חשבון אחר זה ניג'וס ומן הסתם יעשה לי בלגן בשאר הדברים.
במצב הנוכחי אני מנוע מלהוריד אפליקציות מהחנות של סאמסונג (לא מגוגל פליי).
איזה בעאסה ואיזה טמטום של מערכת. יש לכך סיבה?
חשבון אחר זה ניג'וס ומן הסתם יעשה לי בלגן בשאר הדברים.
במצב הנוכחי אני מנוע מלהוריד אפליקציות מהחנות של סאמסונג (לא מגוגל פליי).
משה
זאת לא השאלה. השאלה היא למה לא מאפשרים לשנות את זה אח"כ.eytanht כתב:אני מניח שהסיבה היא כדי להקל על הרישום על ידי בחירה אוטו' של הלוקאל ולקצר את התהליך בשלב אחד....
לא קריטי אבל סתם מעצבן, מישהו הפנה אותי לאיזה אפליקציה שיש שם ולא בגוגל.eytanht כתב: אין כמעט אפליקציות בחנות של סמסונג מלבד אולי עריכת וידאו....
משה
קטונתי מלענות, פשוט דיברתי עם נציג של סמסונג ואת אותה תשובה העברתי לך AS-IS יכול להיות שהוא חירטט אותי ואני מקשקש לך. אך זה לא סבירmoco כתב:זאת לא השאלה. השאלה היא למה לא מאפשרים לשנות את זה אח"כ.eytanht כתב:אני מניח שהסיבה היא כדי להקל על הרישום על ידי בחירה אוטו' של הלוקאל ולקצר את התהליך בשלב אחד.......
נראה לי שהסמסונג אפ'ס מזהה אוטו' לפי המפעילה שלך, אבל זה כבר ניחוש (לא)מושכל שלי.