שרשור תגובות: שוק הטלוויזיות לא במצב מזהיר אבל סמסונג ו-LG דווקא יכולות לחייך

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: שוק הטלוויזיות לא במצב מזהיר אבל סמסונג ו-LG דווקא יכולות לחייך

תמונה

סמסונג מקבלת בתקופה האחרונה את מרבית תשומת הלב בזכות הסמארטפונים שלה (גלאקסי S3) אולם החברה מצליחה מאוד גם בתחום הטלוויזיות. לפי הנתונים שפורסמו לאחרונה ע"י iSuppli, סמסוג מכרה ברבעון הראשון של 2012 לא פחות מ-8.2 מיליון טלוויזיות LCD/LED מה שמעניק לה נתח שוק של 19% מסך מסכי ה-LCD/LED שנמכרו בכלל. זו עליה של אחוז אחד מנתח השוק ברבעון המקביל אשתקד.
LG, המתחרה, גם כן מדרום קוריאה, מכרה 5.8 מיליון טלוויזיות LCD/LED ב-Q1 2012, מה שנותן לה נתח שוק של 13%. לפי iSuppli, אלו החברות היחידות אשר הר ...

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

הקוריאנים שולטים....כל הכבוד לעם החרוץ הזה (Y)

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

שיעשו לי טובה, אז מכרו 0.2 מליון (=200K) פחות טלויזיות! מי שמע!? זה לא מה שיהרוג את החברות הללו.
היום כשהפלטפורמות הניידות כמו האייפון והטאבלטים גונבים לנו כל הזמן את העין, אנשים מעטים לשבת בבית ולראות באמת טלויזיה, זה התיאוריה שלי, למה לא קנו הרבעות הזה הרבה עד שיצא גימיק חדש לטלויזיות (3D בלי משקפים כבר אמרנו!? ). :wink:
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

Beta כתב:שיעשו לי טובה, אז מכרו 0.2 מליון (=200K) פחות טלויזיות! מי שמע!? זה לא מה שיהרוג את החברות הללו.
היום כשהפלטפורמות הניידות כמו האייפון והטאבלטים גונבים לנו כל הזמן את העין, אנשים מעטים לשבת בבית ולראות באמת טלויזיה, זה התיאוריה שלי, למה לא קנו הרבעות הזה הרבה עד שיצא גימיק חדש לטלויזיות (3D בלי משקפים כבר אמרנו!? ). :wink:
...
1. ירידה במכירות (הנתון הוא לריבעון) כאשר המחירים והריווחיות יורדת זה מאוד משמעותי. ראה את הטבלה. שים לב לרווח, זה לא שהם מרוויחים הרבה מאוד אחוזים...
2. לא נכון. כמות השעות הממוצעות שאנשים צופים טלוויזיה נמצא בעליה כל הזמן. בשנת 2011 בארה"ב הוא עמד על 3:26 שעות לשבוע לעומת 2:53 שעות בשבוע בשנת 2010 והמגמה הזו ממשיכה. אגב, זה קורה בעיקר בגלל הגיל השלישי, אשר תוחלת החיים שלו עולה, הניידות יורדת ולכן הגיל הממוצע של הצופים ה"כבדים" בטלוויזיה עולה כל הזמן וכיום עומד על גיל 48 בארה"ב.
3. תלת מימד ללא משקפיים הוא לא מה שיעשה את המהפכה. כדי להנות מתלת מימד כזה כמו שצריך, צריך מסכים ברזצולוציות מטורפות (8K ומעלה) ולא רק בגלל ה-FHD אלא בעיקר כדי לתת הרבה זויות צפיה. כרגע זה בעיקר לוידיאופילים אגואיסיטים עם כורסאת טלוויזיה ב-SWEET SPOT.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Caleb666
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

נראה לי שהגימיק הבא זה לא 3D ללא משקפיים, או Smart TV, אלא שוב העלייה ברזולוציה ל-4K... ולמעשה זה לא גימיק בכלל כי ההבדל הוא ממש משמעותי.
אני אישית מחכה לטלויזיות ICC 4K של Sharp שעושות Upscale חכם:

רק נשאר לכל ערוצי הטלויזיה המעפנים האלה בארץ לעבור לרזולוציה נורמלית. כמה כבר אפשר לשדר ב-SD ו-4:3? נראה לי אנחנו נגיע ל-8K וערוץ 2 עדיין ישדר ברזלוצויה יותר נמוכה מה-iPhone.

רפי_א
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

איפה פנסוניק ? ? ?

שליחה #6 

במקום גרוע יותר ברשימה . . . ? ? ?

רפי_א

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש