פיצול אנטנת עידן פלוס
שלום
רציתי לשאול - אם אני מתקין אנטנה לקליטה של עידן פלוס (כי אין קליטה טובה באזור בו אני גר) -
האם אני יכול להוריד מהאנטנה בגג חוט אחד ולפצל את הקליטה לכמה טלוויזיות בארון חשמל או שכמו בצלחת לווין יש צורך להוריד לכל טלוויזיה חוט נפרד מהאנטנה?
תודה רבה.
רציתי לשאול - אם אני מתקין אנטנה לקליטה של עידן פלוס (כי אין קליטה טובה באזור בו אני גר) -
האם אני יכול להוריד מהאנטנה בגג חוט אחד ולפצל את הקליטה לכמה טלוויזיות בארון חשמל או שכמו בצלחת לווין יש צורך להוריד לכל טלוויזיה חוט נפרד מהאנטנה?
תודה רבה.
תודה על המידע.
טכנאי שמתמחה בתחום והתקין לי את הצלחת אמר שבגלל שאני קולט כמה לווינים שונים אני חייב להוריד כבל נפרד לכל טלוויזיה ולא לפצל בארון חשמל אחרת יראו בכל הטלוויזיות את אותו הערוץ או משהו כזה. האם אפשר לפצל רק את הערוצים של ישראל בארון חשמל מהצלחת מבלי להתקין את עידן פלוס?
טכנאי שמתמחה בתחום והתקין לי את הצלחת אמר שבגלל שאני קולט כמה לווינים שונים אני חייב להוריד כבל נפרד לכל טלוויזיה ולא לפצל בארון חשמל אחרת יראו בכל הטלוויזיות את אותו הערוץ או משהו כזה. האם אפשר לפצל רק את הערוצים של ישראל בארון חשמל מהצלחת מבלי להתקין את עידן פלוס?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
גם אני לא הבנתי...
יש לך לווין ואתה רוצה לפצל את עידן בארון חשמל?????????
שוב, מי אמר לך שצריך להוריד את כל הכבלים ולחבר למסכים שונים מהגג???????
או שלא הבנת, או שמי שהתקין לך לא הסביר נכון או שהוא לא כזה מבין גדול...
עריכה:
מהלווין יורד כבל הזנה אליך לדירה ומתחבר לממיר שקולט את התדרים... אם יש לך כמה תחנות אז על הצלחת מחברים את הקולטים, הממיר כבר יודע לזהות את מגוון התדרים המתקבל.
הסיבה שאני חושב שהוא אמר את מה שאמר זה כי ככל הנראה אין אפשרות לפצל את הקו הנכנס לשאר החדרים, לכן לא ניתן לחבר את הממירים בחדרים... זו הסיבה שצריך להוריד לכל ממיר כבל מהצלחת או לפחות מיחידת פיצול שתהיה איפשהו... או ליד הצלחת או בארון מעבר קומתי, על קיר בניין, בארון חשמל, בארון תקשורת וכו'...
יש לך לווין ואתה רוצה לפצל את עידן בארון חשמל?????????
שוב, מי אמר לך שצריך להוריד את כל הכבלים ולחבר למסכים שונים מהגג???????
או שלא הבנת, או שמי שהתקין לך לא הסביר נכון או שהוא לא כזה מבין גדול...
עריכה:
מהלווין יורד כבל הזנה אליך לדירה ומתחבר לממיר שקולט את התדרים... אם יש לך כמה תחנות אז על הצלחת מחברים את הקולטים, הממיר כבר יודע לזהות את מגוון התדרים המתקבל.
הסיבה שאני חושב שהוא אמר את מה שאמר זה כי ככל הנראה אין אפשרות לפצל את הקו הנכנס לשאר החדרים, לכן לא ניתן לחבר את הממירים בחדרים... זו הסיבה שצריך להוריד לכל ממיר כבל מהצלחת או לפחות מיחידת פיצול שתהיה איפשהו... או ליד הצלחת או בארון מעבר קומתי, על קיר בניין, בארון חשמל, בארון תקשורת וכו'...
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
זה נכוןSOME1S2 כתב:תודה על המידע.
טכנאי שמתמחה בתחום והתקין לי את הצלחת אמר שבגלל שאני קולט כמה לווינים שונים אני חייב להוריד כבל נפרד לכל טלוויזיה ולא לפצל בארון חשמל אחרת יראו בכל הטלוויזיות את אותו הערוץ או משהו כזה. האם אפשר לפצל רק את הערוצים של ישראל בארון חשמל מהצלחת מבלי להתקין את עידן פלוס?...
כדי שכל מסך (ממיר) יוכל למתג לכל אחד מהלווינים באופן עצמאי דרוש חוט נפרד מלמעלה (ב DISEC)
לגבי אנטנה ל עידן + אפשר לשים את המפצל בארון חשמל . יש לי כזה ל 4 נקודות ועובד טוב.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שים-לב שכנראה תצטרך לשים מגבר על הכבל לפני הפיצול.