היי אני MONI אני חדש ומקווה להמשיך להיעזר בחברים פה בפורום .
קראתי כמה כתבות המלצות ו סיקורים והחכמתי המון לגבי המערכת הבאה שאקנה . הבנתי שקנייתי את שלי מהר בלי לחשוב הרבה וחבל אבל לפעם הבאה אשתפר
קניתי מערכת לא מזמן אבל נשאר לי לעשות פיניש אחרון בעניין הכבלים ועוד כמה דברים קטנים מקווה שתעזרו לי לסים עם זה - כהמערכת שקניתי היא :
- harman kardon avr 230
- Koda K104
- hp 6210
אלה המוצרים שקניתי אני צריך מס' דברים :
1.כבל בין הרסיבר למקרן
2.המלצה לסאב (עד 500 ש"ח )
3.המלצה לכרטיס קול "איכותי" למחשב עד 1000 ש"ח
4.כבל COAX בין אותו כרטיס קול לרסיבר
5.כבל איכותי בין הDVD לרסיבר
וכבל בין המחשב למקרן
לכבלים יש לי 800-1200ש"ח ,
אני אל כל כך מבין בכבלים או בסוגים וגם אין לי יותר מדי זמן (חייל קרבי ) מקווה שתעזרו לי מהר עד הפעם הבאה שאני אצא הביתה
בתודה MONI
TOUCH סופי למערכת !! קצת עזרה אם אפשר ....
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כפי שבוודאי גילית, הרמקולים שקנית הם רמקולי מדבקה.
במערכת שאלו הרמקולים שלה בוודאי שלא הייתי מוציא 1200 ש"ח על כבלים, זה מיותר לחלוטין.
כמו כן, חלוקת התקציב שלך אינה נכונה. סאב ב 500 ש"ח וכבלים ביותר מ 1000? באמת מומלץ להתייעץ כאן קודם.
המלצותיי:
1. מכור את הרמקולים או החזר אותם לחנות כמה שיותר מהר כדי שתפסיד כמה שפחות. אני מאוד ממליץ לך לעשות זאת עכשיו, כי תעשה את זה ממילא מאוחר יותר רק בהפסד יותר גדול.
2. עכשיו יש לך, לפי החישוב שלי, 1000 + 500 + 1200 + 1000 (זיכוי על הרמקולים, נניח)= 3700 ש"ח.
3. הוצא את התקציב באופן הבא: 200 ש"ח לכרטיס קול כגון SB LIVE, בעל יציאה דיגיטלית (עזוב אותך כרגע מכרטיסי קול "אודיופיליים". בתקציב הנוכחי ובמערכת זו, הממירים של הרסיבר יהיו די והותר, וזה יושג באמצעות יציאה דיגיטלית בכרטיס. אין צורך ביותר מזה); 150-200 ש"ח על כל הכבלים למערכת. קנה את הסוגים של "הום סנטר" וכדומה. השפעת הכבלים על הסאונד ממילא שנויה במחלוקת, ובמערכת זו אני בספק אם הם ישנו משהו. גם אם כן, בוודאי שלא על חשבון תקציב הרמקולים.
נותרו 3300 ש"ח. קנה בהם סט רמקולים נורמליים. סאב תוסיף אחרי שתחסוך עוד זמן מה.
בצורה זו, עם תקציב מחולק באופן יותר נכון, תקבל מערכת איכותית פי כמה.
במערכת שאלו הרמקולים שלה בוודאי שלא הייתי מוציא 1200 ש"ח על כבלים, זה מיותר לחלוטין.
כמו כן, חלוקת התקציב שלך אינה נכונה. סאב ב 500 ש"ח וכבלים ביותר מ 1000? באמת מומלץ להתייעץ כאן קודם.
המלצותיי:
1. מכור את הרמקולים או החזר אותם לחנות כמה שיותר מהר כדי שתפסיד כמה שפחות. אני מאוד ממליץ לך לעשות זאת עכשיו, כי תעשה את זה ממילא מאוחר יותר רק בהפסד יותר גדול.
2. עכשיו יש לך, לפי החישוב שלי, 1000 + 500 + 1200 + 1000 (זיכוי על הרמקולים, נניח)= 3700 ש"ח.
3. הוצא את התקציב באופן הבא: 200 ש"ח לכרטיס קול כגון SB LIVE, בעל יציאה דיגיטלית (עזוב אותך כרגע מכרטיסי קול "אודיופיליים". בתקציב הנוכחי ובמערכת זו, הממירים של הרסיבר יהיו די והותר, וזה יושג באמצעות יציאה דיגיטלית בכרטיס. אין צורך ביותר מזה); 150-200 ש"ח על כל הכבלים למערכת. קנה את הסוגים של "הום סנטר" וכדומה. השפעת הכבלים על הסאונד ממילא שנויה במחלוקת, ובמערכת זו אני בספק אם הם ישנו משהו. גם אם כן, בוודאי שלא על חשבון תקציב הרמקולים.
נותרו 3300 ש"ח. קנה בהם סט רמקולים נורמליים. סאב תוסיף אחרי שתחסוך עוד זמן מה.
בצורה זו, עם תקציב מחולק באופן יותר נכון, תקבל מערכת איכותית פי כמה.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני מסכים ב100% עם קודמי.... 1200 ש"ח על כבלים ו500 על סאב זו חלוקה ממש לא נכונה
דבר ראשון שדרג את הרמקולים (אם הם במצב חדש ברר לגבי החזרה, למרות שאני לא מאמין). לגבי כבלים, אפשר להסתפק בפשוטים יותר..
ודרך אגב, אל תתבאס מזה שאנחנו קוטלים את הKODA פה.... מניסיון, גם ברמת המחיר שלהם אפשר להשיג דברים טובים יותר. אבל עם חלוקה טובה יותר של התקציב אתה יכול להגיע לרמות מחיר גבוהות בהרבה ששם הסיפור שונה לגמרי.
דבר נוסף, מוצרי "מדבקה" (אם אינך יודע למה הכוונה ב"מדבקה" ערוך חיפוש..) בד"כ עשויים חמומרים זולים וירודים ולא ממש מאריכים בשנים, אז אתה יכול למצוא את עצמך שם 2000 ש"ח על סט רמקולים "מפוצץ" של KODA אבל לגלות שהם נחנקים אחרי כמה חודשי שימוש וזה חבל...
דבר ראשון שדרג את הרמקולים (אם הם במצב חדש ברר לגבי החזרה, למרות שאני לא מאמין). לגבי כבלים, אפשר להסתפק בפשוטים יותר..
ודרך אגב, אל תתבאס מזה שאנחנו קוטלים את הKODA פה.... מניסיון, גם ברמת המחיר שלהם אפשר להשיג דברים טובים יותר. אבל עם חלוקה טובה יותר של התקציב אתה יכול להגיע לרמות מחיר גבוהות בהרבה ששם הסיפור שונה לגמרי.
דבר נוסף, מוצרי "מדבקה" (אם אינך יודע למה הכוונה ב"מדבקה" ערוך חיפוש..) בד"כ עשויים חמומרים זולים וירודים ולא ממש מאריכים בשנים, אז אתה יכול למצוא את עצמך שם 2000 ש"ח על סט רמקולים "מפוצץ" של KODA אבל לגלות שהם נחנקים אחרי כמה חודשי שימוש וזה חבל...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. איזה מקורות יש לך שאתה רוצה לחבר למקרן? מחשב, ממיר ו-DVD ?
אם כך, ואתה מתכון לחבר הכל דרך הרסיבר, תצטרך לחבר את המכנה המשותף הנמוך ביותר (בהנחה שהרסיבר לא עושה UPCONVERTION) .
מה הכניסות שיש במקרן?
אילו כניסות וידאו ואילו יציאות יש לרסיבר?
2. מה התקציב?
3. אם החיבור יהיה דיגיטלי (לפי שאלה 4) אז אין משמעות ל"איכות" של כרטיס הקול וגם יציאה דיגיטלית בלוח אם תספיק , אם יש לך.
4. קנה את הכבל הקואקסיאלי עם עכבה אופיינית של 75 אוהם, הכי זול שתמצא. אם עובד, אז עובד.
אם אתה שומע קירטועים וקיטועים וקליקים , אז הוא לא מספיק טוב.
5. ראה תשובה 1.
אם כך, ואתה מתכון לחבר הכל דרך הרסיבר, תצטרך לחבר את המכנה המשותף הנמוך ביותר (בהנחה שהרסיבר לא עושה UPCONVERTION) .
מה הכניסות שיש במקרן?
אילו כניסות וידאו ואילו יציאות יש לרסיבר?
2. מה התקציב?
3. אם החיבור יהיה דיגיטלי (לפי שאלה 4) אז אין משמעות ל"איכות" של כרטיס הקול וגם יציאה דיגיטלית בלוח אם תספיק , אם יש לך.
4. קנה את הכבל הקואקסיאלי עם עכבה אופיינית של 75 אוהם, הכי זול שתמצא. אם עובד, אז עובד.
אם אתה שומע קירטועים וקיטועים וקליקים , אז הוא לא מספיק טוב.
5. ראה תשובה 1.