מהירות גלישה שונה בכל מחשב בבית
אני מחובר ב-30/1.5. בתשתית הוט להוט-נט.
בשני מחשבים (אחד בחיבור אלחוטי והשני קווי) אני לא מצליח לעלות על מהירות הורדה של 10 מגה בד"כ.
לעיתים מגיע עד המקסימום של 30 מגה.
במקביל לבדיקות עם שני המחשבים, בדקתי את מהירות הגלישה במחשב אחר ושם אני מקבל כל הזמן 30 מגה.
ביצעתי את הבדיקות במקביל בכל המחשבים (בדיקה בכל מחשב בנפרד) באמצעות אתר http://www.speedtest.net/ וגם באמצעות אתר 012 לבדיקות מהירות.
כששוחחתי עם התמיכה של הוט-נט הגעתי לנציגה שביקשה שאנטרל את ה-Wifi.
אח"כ, ביקשה שאקיש netstat וכשאמרתי לה שיש לי למעלה מ-10 פורטים על 127.0.0.1 היא פלטה את השטות הכי גדולה ששמעתי מימי: "כל פורט שיש לך פתוח ב-127.0.0.1 זה וירוס" !
כשאמרתי לה שבמחשב של הילד יש "רק 9 וירוסים" והוא מוריד ב-30 מגה, היא יצאה להייעצות וביקשה שאשלח לתמיכה שלהם צילומי מסך של הפורטים הפתוחים ב-127.0.0.1 ו"מהנדס" יבדוק אותם.
מה דעתכם?
בשני מחשבים (אחד בחיבור אלחוטי והשני קווי) אני לא מצליח לעלות על מהירות הורדה של 10 מגה בד"כ.
לעיתים מגיע עד המקסימום של 30 מגה.
במקביל לבדיקות עם שני המחשבים, בדקתי את מהירות הגלישה במחשב אחר ושם אני מקבל כל הזמן 30 מגה.
ביצעתי את הבדיקות במקביל בכל המחשבים (בדיקה בכל מחשב בנפרד) באמצעות אתר http://www.speedtest.net/ וגם באמצעות אתר 012 לבדיקות מהירות.
כששוחחתי עם התמיכה של הוט-נט הגעתי לנציגה שביקשה שאנטרל את ה-Wifi.
אח"כ, ביקשה שאקיש netstat וכשאמרתי לה שיש לי למעלה מ-10 פורטים על 127.0.0.1 היא פלטה את השטות הכי גדולה ששמעתי מימי: "כל פורט שיש לך פתוח ב-127.0.0.1 זה וירוס" !
כשאמרתי לה שבמחשב של הילד יש "רק 9 וירוסים" והוא מוריד ב-30 מגה, היא יצאה להייעצות וביקשה שאשלח לתמיכה שלהם צילומי מסך של הפורטים הפתוחים ב-127.0.0.1 ו"מהנדס" יבדוק אותם.
מה דעתכם?
אני לא חושב שהספק אשם
בתחילה בדקתי את שני המחשבים הבעייתיים וכשראיתי שהבעיה קיימת בשניהם התקשרתי לתמיכה.
תוך כדי שיחה בדקתי את המחשב השלישי ואז גיליתי שהבעיה לא הספק.
הטיעון של כל פורט הוא וירוס נשמע לי מופרך בלשון המעטה.
מצד שני, מה יכול לגרום לתופעה כזו?
תוך כדי שיחה בדקתי את המחשב השלישי ואז גיליתי שהבעיה לא הספק.
הטיעון של כל פורט הוא וירוס נשמע לי מופרך בלשון המעטה.
מצד שני, מה יכול לגרום לתופעה כזו?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
פרט את החומרה שלהם. הם ישנים ? מערכות הפעלה ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
נתחיל בנייח המחובר באופן קווי
מעבד i7 950
זכרון 6 גיגה
לוח Gigabyte GA-X58A-UD5
מערכת הפעלה: Win7 64bit.
בכל דיסק יש יותר מ-100 גיגה פנוי.
לא רצה אף תוכנה שמשתמשת במשאבי רשת.
המחשב בן פחות משנתיים.
זכרון 6 גיגה
לוח Gigabyte GA-X58A-UD5
מערכת הפעלה: Win7 64bit.