סאב ביבוא
שלום לכולם,
צריך המלצה לסאב מחו"ל עד לתקציב של 400 דולר [עלות הסאב בלבד לפני מיסים ומשלוח כו"י] לחדר שינה כ 3*4 מ "ר.
עדיפות לסאב שיהיה KLIPSCH מאחר וגם הסנטר מאותה חברה [יהיה].
עדיפות שהסאב לא יצטרך ממיר [ 220].
תודה
דרור
צריך המלצה לסאב מחו"ל עד לתקציב של 400 דולר [עלות הסאב בלבד לפני מיסים ומשלוח כו"י] לחדר שינה כ 3*4 מ "ר.
עדיפות לסאב שיהיה KLIPSCH מאחר וגם הסנטר מאותה חברה [יהיה].
עדיפות שהסאב לא יצטרך ממיר [ 220].
תודה
דרור
רק הערה קטנה - אין שום צורך או יתרון שהסאב יהיה מאותו היצרן של הרמקולים.
סאב
טוב לדעת, הרבה חברים תמיד ממליצים שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אני מבין שלעניין הסאב "החוק" פחות קריטי?HazooM כתב:רק הערה קטנה - אין שום צורך או יתרון שהסאב יהיה מאותו היצרן של הרמקולים....
כמו כן אשמח באם מישהו יודע מה עדיף?
klipsch ksw 10
או
polk audio psw110
אשמח לשמוע המלצה לסאב אחר יותר טוב בסביבות ה 2,000 ש"ח?
זה קצת חורג מהתקציב שלך אבל אני אישית ממליץ על הסאב הזה(שהומלץ לי פה בפורום):
http://rythmikaudio.com/FV12.html
לי יצא עם משלוח + מיסים + הסאב 3500 שקל.
יש לי חדר בגודל 11 מטר והוא מרעיד את החדר.
*זמן המשלוח היה בסביבות 40 יום.
http://rythmikaudio.com/FV12.html
לי יצא עם משלוח + מיסים + הסאב 3500 שקל.
יש לי חדר בגודל 11 מטר והוא מרעיד את החדר.
*זמן המשלוח היה בסביבות 40 יום.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9034
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
לי יש את הפולק PSW110 שציינת, מאוד מרוצה ממנו.
ייבאתי אומנם מחו"ל בכלום כסף אבל אני יודע שבארץ ניתן למצוא אותו בסביבות 1500-1700 חדש (בזמנו ראיתי במחסני חשמל את המחיר הנ"ל אם אני לא טועה).
במחיר כזה שווה לך לקנות בארץ ולא לייבא מחו"ל - הדולר גבוה, המשקל של הסב משפיע על עלות השילוח וכן אין אחריות.
ייבאתי אומנם מחו"ל בכלום כסף אבל אני יודע שבארץ ניתן למצוא אותו בסביבות 1500-1700 חדש (בזמנו ראיתי במחסני חשמל את המחיר הנ"ל אם אני לא טועה).
במחיר כזה שווה לך לקנות בארץ ולא לייבא מחו"ל - הדולר גבוה, המשקל של הסב משפיע על עלות השילוח וכן אין אחריות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
סאב
אכן בסאב הפרש לא מטורף, קבלתי הצעה ב 1500 ונראה לי שזה יהיה הכיוון.avihuli כתב:לי יש את הפולק PSW110 שציינת, מאוד מרוצה ממנו.
במחיר כזה שווה לך לקנות בארץ ולא לייבא מחו"ל - הדולר גבוה, המשקל של הסב משפיע על עלות השילוח וכן אין אחריות....
כמה עלה לך לייבא את הסאב ?
הייתי הולך על סדרת ה X-REF של EMOTIVA.
* סאב חדיש ואיכותי עם DSP
* ביקורות מאוד טובות
* חברת VFM עם שיווק ישיר (חלק גדול יותר מהכסף שלך הולך למוצר עצמו ולא לדברים שמסביב)
* תומך 220V דיפולטיבית
* משלוחים מהירים (וטיפה יקרים) עם FEDEX
* יש להם סייל עד סוף החודש
* סאב חדיש ואיכותי עם DSP
* ביקורות מאוד טובות
* חברת VFM עם שיווק ישיר (חלק גדול יותר מהכסף שלך הולך למוצר עצמו ולא לדברים שמסביב)
* תומך 220V דיפולטיבית
* משלוחים מהירים (וטיפה יקרים) עם FEDEX
* יש להם סייל עד סוף החודש
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9034
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
Re: סאב
אני לא דוגמא כי הסאב עלה לי רק 49 דולר באמזון (אל תשאל סיפור ארוך...), אחרי כל המיסים והשילוח יצא 1231 שקל.דרור123 כתב:אכן בסאב הפרש לא מטורף, קבלתי הצעה ב 1500 ונראה לי שזה יהיה הכיוון.avihuli כתב:לי יש את הפולק PSW110 שציינת, מאוד מרוצה ממנו.
במחיר כזה שווה לך לקנות בארץ ולא לייבא מחו"ל - הדולר גבוה, המשקל של הסב משפיע על עלות השילוח וכן אין אחריות....
כמה עלה לך לייבא את הסאב ?...