היי
כיום, אני צופה בסרטים על מכשיר הטלויזיה שלי (LG 42') שמכיל כניסת USB (אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני או DOK) או באמצעות חיבור מחשב נייד למסך הטלויזיה. שתי השיטות לא ממש נוחות ואני מחפש סטרימר שישפר את חווית הצפייה שלי.
באתר KSP מופיע סטרימר popbox V8 במחיר מפתה במיוחד של 550 ש"ח (אין לי צורך באנטנה, אחבר את הסטרימר דרך כבל רשת). הדרישות שלי מהסטרימר צנועות מאוד:
- לצפות במגוון פורמטים של סרטים - בעיקר XviD, AC3, x264, mkv וכדומה (אין לי צורך ב-bluray)
- לשמוע מוזיקה ולצור רשימות השמעה
- שלט טוב ונוח
- גלישה ליוטיוב יכולה להיות תוספת נחמדה מאוד
- כמובן ש-movie jukebox יכול להיות תוספת נחמדה ביותר.
קראתי את הביקורת של זיו על המכשיר מלפני כמה חודשים ועל פניו מדובר במוצר שמתאים לי בול - לא יקר מדי, לא חלש מדי ועושה את העבודה.
רציתי לשאול אם אתם ממליצים על המכשיר מנסיון או שכדאי ללכת על הדגם היותר יקר (900+ ש"ח - כמעט פי שניים). בנוסף, האם המכשיר מציג את הכתוביות בעברית בצורה מושלמת (ימין שמאל וכו')? והאם אפשר לשלוט על גודל הכתוביות (שלא יהיה קטן מדי)?
תודה מראש
מתלבט אם לרכוש popbox v8
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
גודל הגופן גדול למדי, מתקשה להאמין שתהיה לך בעיה כאן. כנ"ל לגבי הצגת כתוביות בצורה תקינה. קיימת בעיה בכתוביות כי אם שורה מתחילה עם מספר, המספר יופיע בסוף השורה, אבל מקרה כזה יחסית לא נפוץ יותר מידי בכתוביות.
סטרימר נוסף באותה קטגוריה אשר מהווה מתחרה טוב ל- PopBox V8 הינו ה- Dune TV-101.
סטרימר נוסף באותה קטגוריה אשר מהווה מתחרה טוב ל- PopBox V8 הינו ה- Dune TV-101.
- PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש קופון בדפ הפייסבוק של KSP את ה-V8 ב-400 ש"ח. עכשיו המחיר יותר מפתה, לא?!