מחפש המלצה למיקסר לא יקר
שלום,
אני מחפש מיקסר עבור אמי, בעיקר להכנת עוגות והקצפה. לא מדובר בבצקים גדולים, לא לחם, לא שום דבר נלווה, מה שחשוב זאת קערה מספיק גדולה ו-וו לישה.
כמובן שקיימות את שתי החברות הגדולות של Kmix ו-kitchenaid אבל המחירים שם מתחילים ב-1500 שקל ואלו מכשירים שהם לגמרי overkill לדרישות שלה.
האם מישהו התנסה עם מיקסר בשליש מהמחיר הזה ועושה את העבודה הנ"ל? התקציב הוא גג 500 שקל.
תודה.
אני מחפש מיקסר עבור אמי, בעיקר להכנת עוגות והקצפה. לא מדובר בבצקים גדולים, לא לחם, לא שום דבר נלווה, מה שחשוב זאת קערה מספיק גדולה ו-וו לישה.
כמובן שקיימות את שתי החברות הגדולות של Kmix ו-kitchenaid אבל המחירים שם מתחילים ב-1500 שקל ואלו מכשירים שהם לגמרי overkill לדרישות שלה.
האם מישהו התנסה עם מיקסר בשליש מהמחיר הזה ועושה את העבודה הנ"ל? התקציב הוא גג 500 שקל.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי tomer_h ב 24/07/2012 14:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל אני מחפש לא ידני, אלא עם קערה..RotemW כתב:המיקסרים הידניים של פיליפס עושים אחלה עבודה, פעם אחת הצלחתי לשבור גלגל שיניים (לפחות אני חושב שזה היה גלגל שיניים) בהכנת לחם אבל זה תוקן במסגרת האחריות ומאז לא היו לי בעיות....
לא הייתי שואל אם לא הייתי מוצא כברguyezra כתב:לדעתי amazon uk לא שולחים לארץ מוצרי חשמל...
http://www.amazon.co.uk/Breville-SHM2-T ... 659&sr=1-5
גם מחיר מצוין, גם המון ביקורות טובות, גם משלוח לא יקר יחסית.
הבעיה היחידה שלי היא השאלה לגבי סוגיית החשמל.
יש להם גם דגם עם קערהtomer_h כתב:אבל אני מחפש לא ידני, אלא עם קערה..RotemW כתב:המיקסרים הידניים של פיליפס עושים אחלה עבודה, פעם אחת הצלחתי לשבור גלגל שיניים (לפחות אני חושב שזה היה גלגל שיניים) בהכנת לחם אבל זה תוקן במסגרת האחריות ומאז לא היו לי בעיות.......
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1VUHR1565
אוקי, זה נראה לא רע בכלל ופתרון זול מהארץ.RotemW כתב:יש להם גם דגם עם קערהtomer_h כתב:אבל אני מחפש לא ידני, אלא עם קערה..RotemW כתב:המיקסרים הידניים של פיליפס עושים אחלה עבודה, פעם אחת הצלחתי לשבור גלגל שיניים (לפחות אני חושב שזה היה גלגל שיניים) בהכנת לחם אבל זה תוקן במסגרת האחריות ומאז לא היו לי בעיות.......
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1VUHR1565...
נכון, זאת גם הייתה התשובה במייל של החברה המייצרת.dragon כתב:מבחינת החשמל, ישראל ואירופה (כולל UK) תואמות....
בכל מקרה -
ככל הנראה זאת תהיה הבחירה של הורי, כדי לא להתפשר על מיקסר פשוט, אבל לא להוציא סכום כפול על שמות גדולים יותר. עכשיו רק צריך לחכות שמישהו יסע לחו"לnoam כתב:יש בדיוטיפרי בבאג מיקסר של Morphy Richards ב 200$
ששמעתי שהוא די טוב....
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
זה לא סתם שמות. המיקסרים הזולים שבדקת יהיו מספיק טוב בשביל להקציף חלבוני ביצים אבל לא יהיו מסוגלים להתמודד עם ערבול בצקים לאורך זמן וגם התוצאות יהיו פחות טובות.
אני הייתי מציע לחפש ביד שניה מקסר ישן של קנווד (הגדולים והכבדים עם קערות 6 ליטר).
אני משתמש במיקסר קנווד בן למעלה מ 40 שנה שירשתי מסבתא שלי. זהו מקסר שעבד לפחות פעמיים בשבוע במשימות קשות, במשך כל שנותיו, ועדין עובד יותר טוב מחדש.
אני הייתי מציע לחפש ביד שניה מקסר ישן של קנווד (הגדולים והכבדים עם קערות 6 ליטר).
אני משתמש במיקסר קנווד בן למעלה מ 40 שנה שירשתי מסבתא שלי. זהו מקסר שעבד לפחות פעמיים בשבוע במשימות קשות, במשך כל שנותיו, ועדין עובד יותר טוב מחדש.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
yanivol,
אני איתך... גם לי יש קנווד כזה (שלדעתי ההורים שלי קיבלו לחתונה, ב-1970...), והוא חיה רעה.
יש לי אפילו את התוספות שלו (מטחנת בשר ופוד פרוססור), אבל לצערי חסר לי חלק שאמור לתאם בין החלק העליון של המיקסר לפוד פרוססור עצמו - אז אני לא יכול להשתמש בו...
אבל בכל מה שנוגע להקצפה / לישה / בחישה וכו', הוא מעולה.
אני איתך... גם לי יש קנווד כזה (שלדעתי ההורים שלי קיבלו לחתונה, ב-1970...), והוא חיה רעה.
יש לי אפילו את התוספות שלו (מטחנת בשר ופוד פרוססור), אבל לצערי חסר לי חלק שאמור לתאם בין החלק העליון של המיקסר לפוד פרוססור עצמו - אז אני לא יכול להשתמש בו...
אבל בכל מה שנוגע להקצפה / לישה / בחישה וכו', הוא מעולה.