קודם ברשותכם אתחיל בסרטונים:
סרטון תדמית של הממיר:
עכשיו אחרי הצפייה בסרטון, נדהמתי מהדמיון הרחב של הממשק משתמש לממשק המשתמש של הסטרימר פופקורן קרי ממשק מבוסס NMT ומהשלט שנראה דומה אחד לאחד כן גם לשלט של הפופקורן.
ניגשתי לעבודה, תחילה חיפשתי אחר אתר הפרוייקט כשמצאתי אותו התפלאתי לגלות פרסומים למחשבי אנדרואיד (MK802) המשכתי הלאה לפייסבוק לעמוד המוצר.. 2 לייקים.. מגניב!
התחלתי לעבור על התגובות של המשתמשים בניסיון לדלות מידע על סוג הממיר, מעבד ומפרט אך מנהל המיזם שרון כל הזמן התחמק בלשון המעטה מהגולשים ולא נתן מידע מדוייק על סוג הממיר, באחד הפוסטים הייתה שאלה אם הממיר מחזיק בתוכו מעבד סיגמה והתשובה הייתה שלילית.. בואו נמשיך הלאה ונראה אם הדבר אכן נכון.
המשכתי לגוגל בחיפוש אחר עוד מידע על הממיר וזה הביא אותי לכאן:
סרטון על הממיר עצמו:
עכשיו אחרי הצפייה בסרטון, נדהמתי מהדמיון הרחב של הממשק משתמש לממשק המשתמש של הסטרימר פופקורן קרי ממשק מבוסס NMT ומהשלט שנראה דומה אחד לאחד כן גם לשלט של הפופקורן.
ניגשתי לעבודה, תחילה חיפשתי אחר אתר הפרוייקט כשמצאתי אותו התפלאתי לגלות פרסומים למחשבי אנדרואיד (MK802) המשכתי הלאה לפייסבוק לעמוד המוצר.. 2 לייקים.. מגניב!
התחלתי לעבור על התגובות של המשתמשים בניסיון לדלות מידע על סוג הממיר, מעבד ומפרט אך מנהל המיזם שרון כל הזמן התחמק בלשון המעטה מהגולשים ולא נתן מידע מדוייק על סוג הממיר, באחד הפוסטים הייתה שאלה אם הממיר מחזיק בתוכו מעבד סיגמה והתשובה הייתה שלילית.. בואו נמשיך הלאה ונראה אם הדבר אכן נכון.
סרטון על הממיר עצמו:
סרטון על הממיר עצמו:
תשמעו מכאן והלאה זה כאב ראש כי מדובר במוצר מדבקה טהור המשווק בכל העולם בשמות שונים!!
אנונה לא גילו את הגלגל אלא הגלגל היה קיים עוד לפניהם קבלו כמה מהשמות
SIG-340
PeerStation 340
PeerStation PS540
בכל החוברות מכל הארצות לא הצלחתי למצוא מידע על סוג המעבד ועל הממשק אם הוא אכן NMT
על פניו המפרט אבל מרשים חייב לציין, השאלה אם זה פרקטי לשימוש עצמאי וללא תלות בצד ג'
חיפושיי הרבים הביאו אותי לכאן בארץ.. מדהים פשוט
עכשיו למה כל הרעש הזה בדיוק? ולמה השתגעתי על הבוקר? מהסיבה הפשוטה
שאם אנחנו משתמשי קצה נשים את היד על ממיר כזה בלי תלות בגורם שלישי תחשבו על האפשרויות..
גם ממיר DTT+טלוויזיה על IPTV+סטרימר.. לא שווה?
אשמח אם למישהו יש הערות לגבי המידע הנ"ל, עם כל המידע שיש מאוגד על הערוצים בלייב הייתי רוצה לראות את זה עובד על גבי ממיר למשתמש הפשוט שרוצה לחבר לטלוויזיה בלי קשר למחשב/סמרפון/טאבלט ולראות בכיף.
בוקר טוב לכולם