הי,
אתמול באופן סופי ה Yamaha V795 שלי הפסיק לעבוד.
אני מתבלט אם לרכוש את אותו מגבר בדיוק משומש או להשקיע ולקנות Onkyo TX-SR875 משומש (אני מודע להפרשים במחיר) או משהו בסדר גודל כזה.
אני משתמש במערכת אך ורק לקולנוע ביתי. יש לי רמקולים ענקיים של Cerwin Vega 12 (אצלי כבר 10 שנים) וגם סנטר של CERWIN (לא זוכר דגם אבל גם כן ישן).
השאלה האם ה Onkyo ישדרג לי באופן משמעותי את הסאונד בצפייה בסרטים (מוריד כמובן BD מלאים) כי רמקולים אין לי כוונה לשדרג בקרוב.
תודה מראש לעונים.
מגבר מת. מתלבט איך להמשיך
מדובר ברסיבר מאוד איכותי עם סאונד ברמה מאוד גבוהה (השאלה היא איך הרמקולים שלך יסתדרו איתו, הסאונד שלו מאוד דינמי) . אם ההתאמה תהיה טובה אין לי ספק שאתה תאהב את מה שתשמע ואפילו תתחיל לגחך כאשר תלך לבתי קולנוע בארץ ותעשה השוואה למה שיהיה לך בבית. נקודות שצריך לשים לב אליהם:
1)ההגברה שלו מאוד חזקה וזה אומר שהוא יכול לגרום נזק לשמיעה ונזק ליחסים שלך עם השכנים.
2)לא לבעלי לב חלש, כפי שכבר ציינתי הסאונד שלו מאוד דינמי וזה יכול להיות מפחיד לפעמים (אבל גם כיף).
3)הוא נוטה להתחמם אבל אם תדאג לקנות רסיבר עם השידרוג של היבואן (מאוורר פנימי שקט) ותמקם אותו במקום מאוורר אז לא צריכה להיות בעיה.
4)תיהיה עדין עם חיבור הHDMI, החיבורים רגישים במיוחד והאחריות לא מכסה את התיקון במקרה הזה.
5)שוקל כמו בהמה, אל תנסה להרים אותו לבד.
בהצלחה
1)ההגברה שלו מאוד חזקה וזה אומר שהוא יכול לגרום נזק לשמיעה ונזק ליחסים שלך עם השכנים.
2)לא לבעלי לב חלש, כפי שכבר ציינתי הסאונד שלו מאוד דינמי וזה יכול להיות מפחיד לפעמים (אבל גם כיף).
3)הוא נוטה להתחמם אבל אם תדאג לקנות רסיבר עם השידרוג של היבואן (מאוורר פנימי שקט) ותמקם אותו במקום מאוורר אז לא צריכה להיות בעיה.
4)תיהיה עדין עם חיבור הHDMI, החיבורים רגישים במיוחד והאחריות לא מכסה את התיקון במקרה הזה.
5)שוקל כמו בהמה, אל תנסה להרים אותו לבד.
בהצלחה
כמה עולה רסיבר ברמה של ה875 שכן תומך בתלת מימד? כיום ניתן להשיג את ה875 מתצוגה או מיד 2 במחיר של ה609 וביחס לתמורה שאתה מקבל בכל הקשור לאיכות הסאונד שמשדרגת את חווית הצפייה בסרטים מדובר בדיל משתלם (למי שהסאונד הכי חשוב חשוב לו).pessik כתב:יש לשים לב שהרסיבר 875 של אונקיו אינו תומך בתלת-מימד (HDMI 1.3a )
מה שיצריך ממך לחבר כבל HDMI ישירות לטלוויזיה כדי לקבל את אפקט התלת-מימד
ובנוסף כבל אופטי לרסיבר כדי לקבל אודיו ....