יש פה למישהו פרוטקציות בצבא לגבי שינוי שיבוץ תפקיד ?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בטוח שלברק יש קומבינות......
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
קרבי זה הכי אחי !!!
דרך קומבינות לא תהיה בנאדם !
שירות כלוחם/ תומך יהיה משמעותי בשבילך ויחולל אצלך שינוי , אם תלך לג'וב תישאר תיכוניסט !
סליחה אם אני ישיר מעט , אבל לדעתי זו הדרך !
עלה והצלח !!
שירות כלוחם/ תומך יהיה משמעותי בשבילך ויחולל אצלך שינוי , אם תלך לג'וב תישאר תיכוניסט !
עלה והצלח !!
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
MONI כתב:קרבי זה הכי אחי !!!
עלה והצלח !!
...
בתור אחד ששירת כלוחם (בתחילה בעל כורחי) אני יכול לומר לך שזו אחת החוויות שלימדו אותי הרבה.
אם הייתי מקבל את זה שאני הולך להיות לוחם ולא נלחם בזה בהתחלה הייתי אפילו מרוויח יותר!
אגב, גם כלכלית בתור לוחם אתה יוצא עם יותר כסף ואל תגיד שזה כלום כסף כי אחרי שלוש שנים זה מצטבר וההגבלה שלו ללימודים, נישואים או רכישת דירה זה ממש מציל!
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
איך אתם יודעים לאן שיבצו אותו ?nerya40 כתב:אני עוד שבועיים מתגייס וקיבלתי תפקיד מעפן ברמות.
יש פה מישהו שיכול לעזור לי בתחום ?
תודה....
שכבר החלטתם לכתור כתרים לראשו .....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תתפקד למפלגת "יש עתיד".omri617 כתב:אתה רציני ??...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לגמרי.taoyossi כתב:איך אתם יודעים לאן שיבצו אותו ?nerya40 כתב:אני עוד שבועיים מתגייס וקיבלתי תפקיד מעפן ברמות.
יש פה מישהו שיכול לעזור לי בתחום ?
תודה....
שכבר החלטתם לכתור כתרים לראשו .....
...
אולי הבחור קיבל ג'וב והוא בכלל רוצה להיות קרבי?
- roeitag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לדעתי אין דבר כזה תפקיד מעפן. אתה קובע איך יהיה התפקיד שלך.
אם חייל גרוע מבצע משימה, אז זה בכלל לא משנה מהי, היא תתבצע בצורה "מעפנה". אם בחור רציני מבצע משימה, אז גם אם היא לא "סקסית" היא תתבצע כמו שצריך.
אם חייל גרוע מבצע משימה, אז זה בכלל לא משנה מהי, היא תתבצע בצורה "מעפנה". אם בחור רציני מבצע משימה, אז גם אם היא לא "סקסית" היא תתבצע כמו שצריך.
יש הרבה מאוד תפקידים מעפנים למען האמת, אם זה נהג משאית, נהג בוס, ש"ג ועוד ועוד.roeitag כתב:לדעתי אין דבר כזה תפקיד מעפן. אתה קובע איך יהיה התפקיד שלך.
אם חייל גרוע מבצע משימה, אז זה בכלל לא משנה מהי, היא תתבצע בצורה "מעפנה". אם בחור רציני מבצע משימה, אז גם אם היא לא "סקסית" היא תתבצע כמו שצריך....
באסה. הצבא זה לא תוכנית לבקשתך.Bonanja כתב:יש הרבה מאוד תפקידים מעפנים למען האמת, אם זה נהג משאית, נהג בוס, ש"ג ועוד ועוד.roeitag כתב:לדעתי אין דבר כזה תפקיד מעפן. אתה קובע איך יהיה התפקיד שלך.
אם חייל גרוע מבצע משימה, אז זה בכלל לא משנה מהי, היא תתבצע בצורה "מעפנה". אם בחור רציני מבצע משימה, אז גם אם היא לא "סקסית" היא תתבצע כמו שצריך.......
אלעד
- agent__smith
- חבר מכור קשה

+1 הצבא זה לא כבקשתך ! שמו אותך איפשהו, תשלים עם זה ותהנה !
שטויות, הצבא עוזר מאוד לחיילים(לפעמים לא), אם חייל ירצה תפקיד מסוים שהוא מתאים אליו הוא יגיע אליו בסוף, אני אישית מכיר שני נהגי משאית שרצו מהיום הראשון להיות קרביים ונלחמו על זה, וכן הם הגיעו לזה.Elad8 כתב:באסה. הצבא זה לא תוכנית לבקשתך.Bonanja כתב:יש הרבה מאוד תפקידים מעפנים למען האמת, אם זה נהג משאית, נהג בוס, ש"ג ועוד ועוד.roeitag כתב:לדעתי אין דבר כזה תפקיד מעפן. אתה קובע איך יהיה התפקיד שלך.
אם חייל גרוע מבצע משימה, אז זה בכלל לא משנה מהי, היא תתבצע בצורה "מעפנה". אם בחור רציני מבצע משימה, אז גם אם היא לא "סקסית" היא תתבצע כמו שצריך..........
תאמין לי שאם חייל לא רוצה להיות ש"ג 3 שנים\נהג משאית הוא לא יהיה.
תפסיקו להפחיד את הילד סתם ולשחק אותה גברים.
אגב, כמות המשתמטים רק גדלה, קל להשתחרר מהצבא, קל להגיע לתפקידים קלים אם אתה מתעקש, אז לצערנו זה כן תוכנית לבקשתך.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני לא מבין מה כולם קופצים על הבנאדם.
אני לגמרי נגד פרוטקציות ובמיוחד בצבא.
אבל אם הבחור עם פרופיל נמוך וקיבל שיבוץ בתפקיד שלא לטעמו, לגמרי לגיטימי לשאוף לשפר את התפקיד.
אל תשכחו שבלא מעט מקומות יושבים ילדים שאין להם טיפת הבנה, וזורקים אנשים לתפקידים בלי קשר ליכולות.
דוגמא: חבר שלי שסיים י"ג (חשבונאות) היה עם פסיכומטרי 720 (היום הוא רו"ח ועו"ד), התגייס והיה עם פרופיל 64, שלחו אותו להיות כבאי. הבן אדם כל השרות סבל ולא נתנו לו לעבור תפקיד, פשוט דיכאו את הבנאדם שיכל לתרום כ"כ הרבה במקום מתאים יותר. וכל זה כי המפקד שלו לא רצה לשחרר אותו.
וחזרה לפותח השירשור:
הוא לא ביקש להשתמט מהצבא בסך הכל לעבור תפקיד-מבחינתי לגיטמי, להשתמש בפרוטקציות פחות לגיטימי.
אני לגמרי נגד פרוטקציות ובמיוחד בצבא.
אבל אם הבחור עם פרופיל נמוך וקיבל שיבוץ בתפקיד שלא לטעמו, לגמרי לגיטימי לשאוף לשפר את התפקיד.
אל תשכחו שבלא מעט מקומות יושבים ילדים שאין להם טיפת הבנה, וזורקים אנשים לתפקידים בלי קשר ליכולות.
דוגמא: חבר שלי שסיים י"ג (חשבונאות) היה עם פסיכומטרי 720 (היום הוא רו"ח ועו"ד), התגייס והיה עם פרופיל 64, שלחו אותו להיות כבאי. הבן אדם כל השרות סבל ולא נתנו לו לעבור תפקיד, פשוט דיכאו את הבנאדם שיכל לתרום כ"כ הרבה במקום מתאים יותר. וכל זה כי המפקד שלו לא רצה לשחרר אותו.
וחזרה לפותח השירשור:
הוא לא ביקש להשתמט מהצבא בסך הכל לעבור תפקיד-מבחינתי לגיטמי, להשתמש בפרוטקציות פחות לגיטימי.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

בפורום ? נו באמת..... לבקש כזה דבר בפורום זה לגיטימי ? אם הוא היה רוצה להחליף היה מסרב להשתבץ ועוד מיליון דרכים אבל לבקש בפורום ?
משהוא מריח מסריח....
משהוא מריח מסריח....