למה כבר הפסיקו למכור את ה -ZL1 אם היא נחשבת כל כך טובה?
אני קורא פה הרבה ביקורות חיוביות על המסך של טושיבה ועד כמה שהוא יותר טוב משאר מסכי הלד שקיימים היום בשוק ואני לא מצליח להבין למה ניופאן כבר לא משווקים אותו לחנויות .
בדרך כלל כשמספיקים לשווק מסך זה בגלל שמגיע לו מחליף כמו עם הסדרת ה D של סמסונג שבקושי אפשר למצוא אם בכלל ולמסך של טושיבה אין דגם שהחליף אותו נכון לעכשיו עד שיצא ה ZL2 שהבנתי שיעלה כפול ממנו.
אני שוקל לרכוש את ה 55ES8000 של סמסונג ועם כל מה שאני קורא בזמן האחרון אני מצטער שאין לי את האפשרות לבדוק את ה- ZL1 מולה או אפילו לרכוש אותה
בדרך כלל כשמספיקים לשווק מסך זה בגלל שמגיע לו מחליף כמו עם הסדרת ה D של סמסונג שבקושי אפשר למצוא אם בכלל ולמסך של טושיבה אין דגם שהחליף אותו נכון לעכשיו עד שיצא ה ZL2 שהבנתי שיעלה כפול ממנו.
אני שוקל לרכוש את ה 55ES8000 של סמסונג ועם כל מה שאני קורא בזמן האחרון אני מצטער שאין לי את האפשרות לבדוק את ה- ZL1 מולה או אפילו לרכוש אותה
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
הסיבה היא עלויות יצור גבוהות מאוד של היצרנים מצד אחד ומצד שני מכירות בכמויות קטנות מדי כדי להצדיק את זה.
דומה מאוד לסיפור שהיה עם מסך הקורו לפני כמה שנים.
מסך הZL2 אכן יעלהיותר מכפול ממנו אך פחות טוב בהרבה ממנו באיכות התמונה! (512 אזורי תאורה לעומת 32 בZL2 )
כמו כן הוא מציע אמנם תמיכה ב4K אך כמובן שלא ניתן להשיג תכנים בפורמט הזה כרגע.
התלת מימד ללא משקפיים שהוא נותן נמצא ממש בחיתולים ועדיין לא בשל ומפותח דיו על מנת להנות מזה כמו שצריך.
תוסיף לזה תג מחיר בסביבות 40K ותקבל מסך שלדעתי אין בכלל מה לשקול להשקיע בו.
מסך הES8000 של סמסונג בהחלט מצוין ונחשב לבחירה ראויה לדעתי.
דומה מאוד לסיפור שהיה עם מסך הקורו לפני כמה שנים.
מסך הZL2 אכן יעלהיותר מכפול ממנו אך פחות טוב בהרבה ממנו באיכות התמונה! (512 אזורי תאורה לעומת 32 בZL2 )
כמו כן הוא מציע אמנם תמיכה ב4K אך כמובן שלא ניתן להשיג תכנים בפורמט הזה כרגע.
התלת מימד ללא משקפיים שהוא נותן נמצא ממש בחיתולים ועדיין לא בשל ומפותח דיו על מנת להנות מזה כמו שצריך.
תוסיף לזה תג מחיר בסביבות 40K ותקבל מסך שלדעתי אין בכלל מה לשקול להשקיע בו.
מסך הES8000 של סמסונג בהחלט מצוין ונחשב לבחירה ראויה לדעתי.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Zap הוא לא מדד אמיתי ... הרבה חנויות בZAP פשוט לא מתעדכנות .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |