הPING בVDSL של בזק קפץ ל25 MS
-
fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לכולם,
הספק אצלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של בזק. אני בVDSL במהירות 20 מגה עם הראוטר של DLINK.
מאז שעברתי לVDSL (לפני כשלושה חודשים) הPING באתר testspeed.net בשרת של פתח תקווה היה 5 MS.
היום נותקתי מהאינטרנט לכמה ללא כל סיבה - לא נגעתי בכלום (הנורית DSL דלקה והנורית INTERNET כבתה). אחרי כן ביצעתי בדיקה בTESTSPEED ולהפעתי הPING קפץ ל25 MS. לא רק בשרת של פתח תקווה אלא בכלל השרתים בארץ. האם למישהו נוסף זה קרה?
הספק אצלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של בזק. אני בVDSL במהירות 20 מגה עם הראוטר של DLINK.
מאז שעברתי לVDSL (לפני כשלושה חודשים) הPING באתר testspeed.net בשרת של פתח תקווה היה 5 MS.
היום נותקתי מהאינטרנט לכמה ללא כל סיבה - לא נגעתי בכלום (הנורית DSL דלקה והנורית INTERNET כבתה). אחרי כן ביצעתי בדיקה בTESTSPEED ולהפעתי הPING קפץ ל25 MS. לא רק בשרת של פתח תקווה אלא בכלל השרתים בארץ. האם למישהו נוסף זה קרה?
-
fighterblast
- חבר פעיל מאוד

פשוט לא הגיוני.. באתר של 013 מודד MS 28. הקטע שאני רואה שגם בסרברים בSTEAM הפינגים פתאום גבוהים יותר... עד היום הכל היה הרבה יותר נמוך ולא שיניתי כלוםMrYair כתב:אני ב 50 מגה בבזק וספק 014 הפינג שלי זה 11 אבל אני בודק ב speed.013.net
הספיד טסט הוא לא אמין כנס לאתר שרשמתי תבדוק כמה פינג אתה מקבל...
אכן הפינג לתשתית קפץ היום, התקשרתי לבזק נציגה חמודה ענתה והיה ברור שאין לה מושג על מה אני מדבר, ביקשתי להעביר אותי למישהו שמבין אך היא אמרה שזה מוקד ארצי ובלילה אין עם מי לדבר ובכל זאת ביקשה שאני אמתין, אחרי מספר דקות חזרה אלי ואמרה שהיא ביררה ופינג עד 40 זה "תקין".
באותו רגע אמרתי לה שתברר שוב ואם זאת התשובה שאני יקבל שוב - מחר אני מתנתק לאלתר!
אחרי דקה המנורה במודם התחילה להבהב והמודם הסתנכרן מחדש ומיד היא ענתה ואמרה שבוצע איפוס פורט ביוסר שלי - ופלא הכל חזר לקדמותו פינג 5ms לתשתית.
לבקש איפוס פורט ביוסר - בבזק תמיכה טכנית
באותו רגע אמרתי לה שתברר שוב ואם זאת התשובה שאני יקבל שוב - מחר אני מתנתק לאלתר!
אחרי דקה המנורה במודם התחילה להבהב והמודם הסתנכרן מחדש ומיד היא ענתה ואמרה שבוצע איפוס פורט ביוסר שלי - ופלא הכל חזר לקדמותו פינג 5ms לתשתית.
לבקש איפוס פורט ביוסר - בבזק תמיכה טכנית
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
קודם כל תבדוק באתר SPEEDTEST של בזקavi1333 כתב:אני מנוי ב20 מגה בבזק ובזק בין לאומי,ואני מקבל פינג של 300 לפתח תקווה.בבזק טוענים שזה הספק,ובספק טוענים שזה בזק....
לא יודע כמה מה לעשות.......
היה לי ראוטר לא תקין שבגללו הפינג המינימלי בבזק היה 30 מילישניות
החלפתי ל NETGEAR - עכשיו 10 מילי ( תשתית 30 MBIT ספק 014)
בבדיקת מהירות של בזק לא רשום פינג.hm32hm כתב:קודם כל תבדוק באתר SPEEDTEST של בזקavi1333 כתב:אני מנוי ב20 מגה בבזק ובזק בין לאומי,ואני מקבל פינג של 300 לפתח תקווה.בבזק טוענים שזה הספק,ובספק טוענים שזה בזק....
לא יודע כמה מה לעשות.......
היה לי ראוטר לא תקין שבגללו הפינג המינימלי בבזק היה 30 מילישניות
החלפתי ל NETGEAR - עכשיו 10 מילי ( תשתית 30 MBIT ספק 014)...
אבל באתרי בדיקת המהירות של בזק בין לאמי רשום.
פינג פנים ארצי:234MS.
פינג בין לאומי:279MS
ואני גם עם ראוטר netgear
עריכה:עכשיו דיברתי אתם.הנציג טען שהגרסא שייש לי בראוטר היא העדכנית ביותר בנוסף הוא אמר שאיפוס פורט ביוזר זה הספק צריך לעשות...
עדכון:עשיתי עכשיו בדיקה @1 פינג לאתר .bezeq.co.il הפינג הייה 13.זה תקין?בזק טוענים שהבעיה היא בספק...
בבדיקה @2 הוא בכלל לא הצליח לשלוח פינג לאתר בזק.
מישהו זוכר את הIP של הפורט של בזק של הבדיקת מהירות?אני אנסה לשלוח לשם פינג...
עריכה:
שליחת פינג דרך CMD קיבלתי את התוצאות הבאות:
וואלה:14MS
שרת בזק בין לאומי :14MS
שרת בזק:14MS
יוטיוב:67MS
נחשב לתקין?
ולמה בספידטסטים דרך הדפדפן אני מקבל פינגים הרבה יותר גבוהים?
בבדיקה @2 הוא בכלל לא הצליח לשלוח פינג לאתר בזק.
מישהו זוכר את הIP של הפורט של בזק של הבדיקת מהירות?אני אנסה לשלוח לשם פינג...
עריכה:
שליחת פינג דרך CMD קיבלתי את התוצאות הבאות:
וואלה:14MS
שרת בזק בין לאומי :14MS
שרת בזק:14MS
יוטיוב:67MS
נחשב לתקין?
ולמה בספידטסטים דרך הדפדפן אני מקבל פינגים הרבה יותר גבוהים?
אוקיי.. התקלה סודרה עם הנציג, הוא מבחינתו טוען כי היוזר לא היה מוגדר תקין על 20מגה.
לא נעשה איפוס פורט.
כמו כן, נתוני הסנכרון של המודם לא היו תקינים - 49Mb down / 40Mb up
כאשר במצב הרגיל זה 65Mb down / 40Mb up
לא נעשה איפוס פורט.
כמו כן, נתוני הסנכרון של המודם לא היו תקינים - 49Mb down / 40Mb up
כאשר במצב הרגיל זה 65Mb down / 40Mb up
-
fighterblast
- חבר פעיל מאוד

עשו איפוס פורט בבזק לא עבד. הפנו אותי לבזק בינלאומי - מבחינתם הכל תקין.. למישהו יש רעיון מה גרם לזה לעלות?
להלן מקבץ תוצאות עגומות..:
וואלה 22
יוטויוב 69
hometheaterco.il 23
גוגל 90
גימייל 82
ייונט 21
אורנג 22
יאהו 212
גאדג'טי 21
SPEEDTEST לפתח תקווה 25 (עד עכשיו לא עלה על 5)
בדקתי גם את הראוטר עצמו והוא לא הבעיה (מתחת ל1)
ברור לי שהשתנה משהו רק אני לא יודע מה... כי כשזה השתנה הנורה של האינטרנט כבתה לבערך דקה
להלן מקבץ תוצאות עגומות..:
וואלה 22
יוטויוב 69
hometheaterco.il 23
גוגל 90
גימייל 82
ייונט 21
אורנג 22
יאהו 212
גאדג'טי 21
SPEEDTEST לפתח תקווה 25 (עד עכשיו לא עלה על 5)
בדקתי גם את הראוטר עצמו והוא לא הבעיה (מתחת ל1)
ברור לי שהשתנה משהו רק אני לא יודע מה... כי כשזה השתנה הנורה של האינטרנט כבתה לבערך דקה
נערך לאחרונה על ידי fighterblast ב 25/07/2012 15:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.
לויטיוב גם לי יש 69...
ולפייסבוק יש לי 130...
שאני עושה ספידטסט דרך הדפדפן ,לא משנה דרך איזה אתר אני מגיע ל300MS...
קיצר אני גם כבר מתחרפן...וכמובן שבזק זורקת את האחריות על הספק..ובזק בין לאומי אומרת שאצלהם הכול מוגדר נכון...
ולפייסבוק יש לי 130...
שאני עושה ספידטסט דרך הדפדפן ,לא משנה דרך איזה אתר אני מגיע ל300MS...
קיצר אני גם כבר מתחרפן...וכמובן שבזק זורקת את האחריות על הספק..ובזק בין לאומי אומרת שאצלהם הכול מוגדר נכון...