אחרי שהצלחתי איך שהוא להסתדר (במקום שהסרט יתקע 10-15 פעם ב-90 דקות הוא נתקע רק פעמיים שלוש) עכשיו שחרור גירסה חדשה שהייתה אמורה לפתור את הבעיה של רשת הגיגה.
לא דובים ולא יער! אתמול ניסיתי לראות סרט, 10 פעמים הסרט נתקע (יוצא וחוזר לסרט לוקח 10 שניות) ו-4 פעמים נתקע והולצתי לבצע REBOOT.
אין ספק שמדובר בזבל של מוצר ובזבל של שירות בכל כלי מידה שאפשר לשאר. את דעתי בנושא רשמתי בפורום המתאים.
אצלי נרכשו 2 מכשירים של A300 (אחד לחבר) , לא התקנתי שום NFS ושום כלום.
הכל טס - ואין לי שום בעייה עם המכשיר - מרוצה עד הגג.
טענת שבשלך היו בעיות "תקיעה" - האם החלפת את המכשיר ? "אחרי שהצלחתי איך שהוא להסתדר"
אולי יש לך בעייה בסלילת כבלי הרשת (יש גע-אין מגע)
אולי המחשב שלך חלש מדי ? (או מע' הפעלה עם דברים מיותרים שמותקנים עליה ?)
יכול להיות ש"נפלת על מכשיר חמוץ" אבל אם החלפת אותו ועדיין יש בעייה הייתי מציע לך 2 דברים:
1. לבקש ממישהו שיש לו סטרימר כמו שלך (גר קרוב אליך( לבוא ולחבר את המכשיר שלו אצלך ולראות האם יש שינוי.
2. לחבר מחשב ו/או כבל אחר ישירות מהנתב אל הסטרימר ולראות את ההשפעה.
בנוסף - בהנחה ומע' ההפעלה שלך "ישנה " (או שהותקנה לפני מס' שנים) הייתי ממליץ להתקינה מחדש .
אני מאוד מרוצה מהמכשיר שלי במיוחד שהוא מקבל עדכונים כמו שצריך ולא פעם בשלוש שנים.
היכן אתה גר ?? (אולי אוכל לקפוץ אליך עם המכשיר שלי ??) - שלח פרטים בהודעה פרטית .
אחרי שהצלחתי איך שהוא להסתדר (במקום שהסרט יתקע 10-15 פעם ב-90 דקות הוא נתקע רק פעמיים שלוש) עכשיו שחרור גירסה חדשה שהייתה אמורה לפתור את הבעיה של רשת הגיגה.
לא דובים ולא יער! אתמול ניסיתי לראות סרט, 10 פעמים הסרט נתקע (יוצא וחוזר לסרט לוקח 10 שניות) ו-4 פעמים נתקע והולצתי לבצע REBOOT.
אין ספק שמדובר בזבל של מוצר ובזבל של שירות בכל כלי מידה שאפשר לשאר. את דעתי בנושא רשמתי בפורום המתאים.