שלום,
מה קורה?
ביום שישי שידרגתי ממהירות של 10 מגה ל20 מגה.
היום הגיע אליי הNETGEAR.
בפועל המהירות הכי גבוהה שהצלחתי לקבל הייתה קצת מעל ה10 מגה.הגיע טכנאי אמר שהוא נוסע בארון והחליף את הJUMPER לפורט של VDSL.
עכשיו בהגדרות של הראוטר אני רואה שאני מסונכרן על 20 MBIT:
22211 kbps
1668 kbps העלה.
אך בפועל המהירות מאוד לא יציבה ונעה בין 4MBIT ל20MBIT. בבזק אמרו לי שבכל המערכות שלהם אני מוגדר על 20.
איפה יכולה להיות הבעיה????
נ.ב:לפני כשתיים הייה לי בבית טלפון VOIP של בזק בין לאומי ומה שהטכנא יעשה זה חילק את כבל הADSL ל2 כאשר חיבור אחד הלך למודם והשני הלך למודם של הVOIP.
היום כבר התנקתי מהשירות הזה אבל אני עדיין מחובר על אותו הכבל.ז"א שבפועל יש חצי כבל שמחובר כרגע לNETGEAR והחצי השני לא מחובר לכלום.זה יכול להיות ביגלל זה?ז"א כדאי ללכת עכשיו לקנות כבל חדש או שעדיף להמשיך ולהתקשר לבזק?
מהירות לא יציבה בבזק
עדכון:
התברחתי לראוטר דרך הWIFI וראיתי שאני מקבל 20 מגה יציב בספידטסטים למיניהים,אך בחיבור LAN עדיין הייתה איטיות,מה שעשיתי זה ביטלתי את פרוטוקולט הUPNP והמהירות חזרה להיות נורמלית.אבל עדיין הפינגים שלי גבוהים-פיניג של 100MS לשרת בפתח תקווה למשל.
התברחתי לראוטר דרך הWIFI וראיתי שאני מקבל 20 מגה יציב בספידטסטים למיניהים,אך בחיבור LAN עדיין הייתה איטיות,מה שעשיתי זה ביטלתי את פרוטוקולט הUPNP והמהירות חזרה להיות נורמלית.אבל עדיין הפינגים שלי גבוהים-פיניג של 100MS לשרת בפתח תקווה למשל.