הגרסה החדשה היא V2.7.27_2.7.27, והיא עדיין לא מחולקת לכל אחד (כך נאמר לי).
בכל אופן הפינגים שופרו, ואני מאוד מקווה שגם בעיית הניתוקים מהאינטרנט (שהיו אצלי והיוו את העילה להתקנת הגרסה).
נפלתי היום על שני אנשי תמיכה שטענו בתוקף שהגרסה הרשמית המעודכנת ביותר ה-test2 ושאין להם שום יכולת להתקין משהו אחר.
בחיוג שלישי למוקד נפלתי על מוקדן שמייד אמר שלפני שאני מתחיל להגדיר את הנתב הוא רוצה לעדכן לי לגרסה 27.
בקיצור - אם איש התמיכה לא מכיר את גירסה 27, לנתק ולהתקשר עוד פעם בתקווה להגיע למוקדן אחר.
מאז ששודרג הנתב לגרסה האחרונה, החיבור לאינטרנט יציב, ולמעשה הוא עובד ברצף מאז השדרוג.
עד אותו עדכון פעם ביום יומיים האינטרנט לא היה מגיב, למרות שלכאורה הוא היה מחובר (ע"פ המידע שנתן הנתב), ונדרש היה לבצע אתחול שלו כדי שיעבוד שוב. הנתב הזה משתמש אותנו במשרד 24 שעות, וניתוקים מהסוג הזה היו בלתי נסבלים לעבודה השוטפת.
avi1333 כתב:אני רוצה לבדוק אם גם לי כבר עדכנו את הגרסא.
איך אני מתחבר לפאנל של הנטגיר ,אם הפכתי אותו לברידג' וחיברתי אותו לראוטר אחר?
...
אתה לא יכול. רק בחיבור קווי ישיר של הנטגיר למחשב. אם לא מסתדר, אתה תמיד יכול להתקשר ל 166 והם יוכלו להגיד לך מה הקושחה הנוכחית שנמצאת עליו באמצעות ממשק ה TR.
avi1333 כתב:אני רוצה לבדוק אם גם לי כבר עדכנו את הגרסא.
איך אני מתחבר לפאנל של הנטגיר ,אם הפכתי אותו לברידג' וחיברתי אותו לראוטר אחר?
...
אתה לא יכול. רק בחיבור קווי ישיר של הנטגיר למחשב. אם לא מסתדר, אתה תמיד יכול להתקשר ל 166 והם יוכלו להגיד לך מה הקושחה הנוכחית שנמצאת עליו באמצעות ממשק ה TR.
...
ניסתי כבר פעמיים להתקשר אליהם כולל שליחת מיל לנציג תלונות הציבור והם תמיד טענו בפניי שייש לי את הגרסא החדשה ביותר ולא קיימת גרסא חדשה יותר...(פעם אחורנה שבדקתי יש לי גרסא TEST )
מבחינת פינגים יש לי משהו מאוד מוזר,כאשר אני עושה ספידטסט דרך הדפדפן במחשב(ולא משנה באיזה מחשב או דפדפן) אני מקבל פינגים מאוד גובהים ז"א למשל לשרת בפתח תקווה קיבלתי פינג של 200MS,
וכאשר אני שולח פינג דרך הCMD אני מקבל פינג של 14 גם כן לשרת בפתח תקווה(וואלה והIP של בזק בין לאומי,למרכזזית בזק אני מקבל גם פינג דומה כאשר אני מחובר דרך @1)
אני חייב לציין שהגרסה הזאת וגם הראוטר פשוט שניהם ***
לפני 3 יומיים התפגר לי ה 6740 החלפתי בבזק סטור מאחר ולא היה 6740 במלאי
היתי חייב לקחת את הנטגייר לאחר שחברתי לתשתית הגדרתי בחיבור קווי לשרתים
ישראלים הפינג היה סביב ה 20-22 ב 6740 היה לי סביב ה 5-10
לאחר שימוש של יום אם הראוטר בגרסת ה test2 הראוטר פשוט קופא
הוא מראה שהוא מחובר לספק והכל אבל אין גלישה כל כמה שעות היתי צריך
לעשות לו איפוס ניתוק מהחשמל היום החלפתי ל 6740 הרגיל לא החדש שיצא
בגרסה 2.55 והוא בלי עין הרע עובד כמו שעון שוויצרי הפינגים חזרו להיות סביב ה 5-10
בארץ ... הוא מחובר אצלי ל 1043 מריץ dd wrt הכל עובד פנטסטי
אני ממליץ מאוד לא לתקרב לנטגייר הוא פשוט *** של מוצר וגם הגרסה שלו
oreach כתב:MrYair,
אתה כנראה לא הבנת - יש גרסה חדשה יותר מה-TEST2, והיא זו שפתרה את בעיית החיבור לאינטרנט וגם את הפינגים.
תבקש מבזק שיעדכנו לך לגרסה החדשה.
...
תאמת אני לא צריך גרסה כי החלפתי לדלינק 6740U הרגיל
והכל בנתיים בלי עין הרע עובד יופי טופי
עד שתשים הרבה טורנטים כבדים ואז האינטרנט בדי לינק יתחיל לקרטע (יכול להיות שלחלק מהאנשים זה הסתדר בגירסה - 2.55). לא ראיתי בעיה כזו בנטגיר; אבל מעניין ש- test1 עובדת למישהו יותר חלק מ - test2 ; אני בכל מקרה אחכה עם הגירסה החדשה כי בינתיים ב- test2 אין לנטגיר בעיה כל עוד המחשב גורם לו לריסטרט יזום אוטומטי כל כמה ימים, מה שמרענן אותו.
אגב, לא יודע עד כמה זה קשור, אבל מאז שחזרתי ל- IE8 אחרי שהשתמשתי בפיירפוקס הרבה זמן, יש הרבה פחות בעיות או תקיעות עם הנתב, אם בכלל. קראתי באיזה פורום על אי תאימות של הרבה נטגירים עם פיירפוקס 3.6
בכל מקרה אני הייתי פחות מרוצה מהדי לינק כשהיה לי אותו, על 30 מגה, בגלל הבעיה לעיל, למרות שסחב די יציב באופן כללי; עד ששודרגה המהירות ואז התחיל עם נורית אינטרנט אדומה כל יומיים, ולא עזר כלום עד שהוחלף לנטגיר.
לפחות עכשיו יש הרבה אופציות אם יש בעיה- יש לי 1043nd שמחכה חדש (בשביל ברידג'), וגם יצאה גירסה חדשה לנטגיר, וגם יש את הדי לינק עם 64 מגה בבזקסטור.
יש לי את הדגם של DLINK 6740U-G2
עם גרסא 2.57 ( ראיתי שיש גם 2.59 אבל בזק משום מה לא יודעים עליה הזוי עברתי כמה נציגים )
בכל אופן,
לפני זה היה לי את ה DLINK הרגיל,
והייתה לי בעיה שגם עכשיו נשארה שאם אני מחבר לו 2 סוויצ'ים הוא קופא אחרי זמן מסויים,
מישהו יכול לאשר באופן חד משמעי שהראוטר החדש של NETGEAR עם הגרסא החדשה ללא תקלות ניתוקים וכו' ?
יש פה מישהו בפורום שסוחב איתו חמישה מכשירים; ממיר יס וכו' , עם ה- test1 ועובד יציב; ומישהו אחר עם הגירסא העדכנית 2.7.27 שהפסיקו לו איתה כל הבעיות שהיו ומחובר כבר מ -23.7.12 , וגם הפינגים הבנתי שהשתפרו
יש לך גם אופציה לקנות נתב משלך לפי הצרכים שלך ולחבר לו את הנתב של בזק כברידג', אם יציבות זה קריטי מבחינתך
יש לי טיפה יותר מ5 מכשירים...
ה DLINK הזה מעפן לגמרי, וראוטר טוב יכול לעלות כמה מאות שקלים טובים ולא באלי להשקיע בזה
אנסה להשיג את הגרסה החדשה של NETGEAR עם הקושחה החדשה
או שהקושחה רק לדגם הזה 2000 ?