זקוק להמלצה לממיר עידן+ ל HTPC
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73411
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
שלום חברים.
בחדר אצלנו מחובר HTPC לטלוויזיה. החלטתי לצרף גם שידורי עידן+ אך מכיוון שאנני רוצה לעבור מיציאה ליציאה ולחבר עוד מכשיר, נראה לי שהפתרון היעיל ביותר הוא לקלוט את הידורים ב HTPC ומשם לשדר אותם לטלוויזיהץ מכאן עולה הבקשה להמלצה על מקלט לעידן+ שמתחבר למחשב.
תודה מראש.
בחדר אצלנו מחובר HTPC לטלוויזיה. החלטתי לצרף גם שידורי עידן+ אך מכיוון שאנני רוצה לעבור מיציאה ליציאה ולחבר עוד מכשיר, נראה לי שהפתרון היעיל ביותר הוא לקלוט את הידורים ב HTPC ומשם לשדר אותם לטלוויזיהץ מכאן עולה הבקשה להמלצה על מקלט לעידן+ שמתחבר למחשב.
תודה מראש.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אין לי בעייה להזמין מאיביי כל עוד המוצר מומלץ ומתאים היטב לעידן פלוס (תמיכה מלאה בעיברית). לחפש סתם מכשיר אני יודע, אני מחפש המלצות מאנשים שרכשו מכשיר שכזה ויודעים שהוא מתפקד היטב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בדונגל למחשב אין צורך לבדוק תמיכה בעברית, כי זה נעשה ע"י תוכנת המדיה סנטר במחשב ולא ע"י הדונגל עצמו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ewqedffsdfds
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
האם יש הבדל בין הזולים ליקרים? או שכולם אותו הדבר?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם כך אשמח להמלצה על דונגל שמישהו ניסה ועובד היטב.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
יש לי את זה כבר שנתיים פלוס, ( זו דוגמה למרות שלא רשום mpeg 4 לדעתי הוא תומך בישראל תוכל לבדוק מול המוכר)
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-USB-Digit ... 460407dd5a
ולפני שבועים קניתי גם את זה.
http://www.ebay.com/itm/New-DVB-T-For-M ... 5ae7758d0e
שעובד אחלה.
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-USB-Digit ... 460407dd5a
ולפני שבועים קניתי גם את זה.
http://www.ebay.com/itm/New-DVB-T-For-M ... 5ae7758d0e
שעובד אחלה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ועל איזה משניהם אתה יותר ממליץ?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
Huber כל דונגל יעשה בעבורך את העבודה
תוכנה מומלצת לעבודה עם דונגל ה-DTT הינה המדיה פורטל, על קצה המזלג דרך המדיה פורטל אתה יכול לבצע הקלטה ביותר מ-3 ערוצים במקביל בעת ובעונה אחת, העברית מלאה אין מה לדאוג ומשיכת ה-EPG תעבוד לך תקין אם תעבוד פה לפי המדריכים בנעוץ.
רק שאתה קונה את הדונגל שים דגש על דבר אחר וזה יציאת ה-RF שתיהיה רגילה כדי שתוכל במידה ויהיו בעיות עם האנטנה הקטנה שמגיעה עם הדונגל להתחבר לאנטנת יאגי או לאנטנת הבניין, במידה וקנית דונגל עם כניסת קטנה לאנטנה תוודא שאתה מקבל יחד עם הדונגל מתאם מיציאה קטנה ליציאת RF גדולה כי תאמין לי אתה לא רוצה לגלות שיש לך בעיות קליטה ולשבור את הראש עם האנטנה הטלסקופית והמגנטית.
תוכנה מומלצת לעבודה עם דונגל ה-DTT הינה המדיה פורטל, על קצה המזלג דרך המדיה פורטל אתה יכול לבצע הקלטה ביותר מ-3 ערוצים במקביל בעת ובעונה אחת, העברית מלאה אין מה לדאוג ומשיכת ה-EPG תעבוד לך תקין אם תעבוד פה לפי המדריכים בנעוץ.
רק שאתה קונה את הדונגל שים דגש על דבר אחר וזה יציאת ה-RF שתיהיה רגילה כדי שתוכל במידה ויהיו בעיות עם האנטנה הקטנה שמגיעה עם הדונגל להתחבר לאנטנת יאגי או לאנטנת הבניין, במידה וקנית דונגל עם כניסת קטנה לאנטנה תוודא שאתה מקבל יחד עם הדונגל מתאם מיציאה קטנה ליציאת RF גדולה כי תאמין לי אתה לא רוצה לגלות שיש לך בעיות קליטה ולשבור את הראש עם האנטנה הטלסקופית והמגנטית.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מדיה פורטל? אתה מתכוון למדיה סנטר המובנה בווינדוס 7?
אם אין למישהו הצעה אחרת או "התנגדות", אני מחר מזמין את זה כפי שהוצע פה:
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-USB-Digit ... 815wt_1396
אם אין למישהו הצעה אחרת או "התנגדות", אני מחר מזמין את זה כפי שהוצע פה:
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-USB-Digit ... 815wt_1396
לדעתי עדיף לך לרכוש דוקא את הדגם הקטן יותר בקישור שנתן mp3lll, הוא מתחמם פחות מהגדול באופן משמעותי , (וצורך פחות זרם).
שני המוצרים מבוססים על שבבים של אותו חברה טייואנית (ITE) כאשר הקטן יותר מתבסס על שבב יותר חדיש.
שני המוצרים מבוססים על שבבים של אותו חברה טייואנית (ITE) כאשר הקטן יותר מתבסס על שבב יותר חדיש.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מצטט:
"רק שאתה קונה את הדונגל שים דגש על דבר אחר וזה יציאת ה-RF שתיהיה רגילה כדי שתוכל במידה ויהיו בעיות עם האנטנה הקטנה שמגיעה עם הדונגל להתחבר לאנטנת יאגי או לאנטנת הבניין"
ומייד אח"כ אתם מציינים שכדאי לרכוש את הדגם הקטן שמגיע עם יציאת RF קטנה ולא סטנדרטית. אני מבולבל.
"רק שאתה קונה את הדונגל שים דגש על דבר אחר וזה יציאת ה-RF שתיהיה רגילה כדי שתוכל במידה ויהיו בעיות עם האנטנה הקטנה שמגיעה עם הדונגל להתחבר לאנטנת יאגי או לאנטנת הבניין"
ומייד אח"כ אתם מציינים שכדאי לרכוש את הדגם הקטן שמגיע עם יציאת RF קטנה ולא סטנדרטית. אני מבולבל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
Huber
1. סדר, מדיה פורטל זה לא המדיה סנטר של WINDOWS 7 אתה יכול עם עם 7 או עם תוכנה צד גם כמו מדיה פורטל ( הרבה אוהבים גם את XBMC שלא גמורה בנושא אבל זה עובד)
2.איפה האנטה שלך? אם זה בקיר, אתה צריך מתאם מהדונגל ליציאת RF משהו כזה. mcx to rf

1. סדר, מדיה פורטל זה לא המדיה סנטר של WINDOWS 7 אתה יכול עם עם 7 או עם תוכנה צד גם כמו מדיה פורטל ( הרבה אוהבים גם את XBMC שלא גמורה בנושא אבל זה עובד)
2.איפה האנטה שלך? אם זה בקיר, אתה צריך מתאם מהדונגל ליציאת RF משהו כזה. mcx to rf

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כרגע אין לי אנטנה, לא בקיר ולא בכלל. אני מקווה שהאנטנה המובנית תספק (היא מספיקה בדירה שלי בטלוויזיה אחרת עם ממיר רגיל), אבל אם היא לא תספק אני רוצה לדעת שאוכל לחבר אנטנה מוגברת. אם הבנתי נכון הדונגל הקטן לא מגיע עם התאם הנ"ל, ז"א שאצטרך לרכוש אותו בנפרד במידה והאנטנה שמגיעה איתו לא תספק, נכון?
-
Huber
- חבר במועדון HT

שלחתי לו שאלה האם המוצר מגיע עם המתאם הנ"ל (נראה שלא לפי הפרטים בדף המכירה) והאם הוא מוכר מתאם שכזה בנפרד. ממתין לתשובה.
לגבי ההקלטה?
כמה מקום נדרש נניח עבור שעה הקלטה?
האיכות יוצאת טובה מספיק כך שאני אוכל לצפות בתכנים המוקלטים מבלי להרגיש הבדל ?
האיכות יוצאת טובה מספיק כך שאני אוכל לצפות בתכנים המוקלטים מבלי להרגיש הבדל ?