המלצה לסטרימר
שלום,
ברשותי טלוויזית Panasonic E30 42 ועד היום השתמשתי בסטרימר של YES שדיי סיפק את כל צרכיי.
לאחרונה התנתקתי מיס ואני זקוק להמלצה לחלופה.
אני יודע שלטלוויזיה הנ"ל יש סטרימר מובנה וניסיתי להשתמש בו עם כל מיני שרתי DLNA ונתקלתי במגוון בעיות כמו איכות נמוכה, בעיות בהצגת כתוביות בעברית, בעיות בתמיכה בפורמטים וכו'. יש בכלל תקווה להשתמש בסטרימר המובנה ולקבל איכות טובה, תמיכה בפורמטים הנפוצים ובכתוביות בעברית?
במידה ולא, אשמח להמלצה לסטרימר חיצוני שיעשה את העבודה (הוא יתחבר קווית למחשב) ולא יעלה יותר מ-1000 ש"ח.
תודה מראש!
ברשותי טלוויזית Panasonic E30 42 ועד היום השתמשתי בסטרימר של YES שדיי סיפק את כל צרכיי.
לאחרונה התנתקתי מיס ואני זקוק להמלצה לחלופה.
אני יודע שלטלוויזיה הנ"ל יש סטרימר מובנה וניסיתי להשתמש בו עם כל מיני שרתי DLNA ונתקלתי במגוון בעיות כמו איכות נמוכה, בעיות בהצגת כתוביות בעברית, בעיות בתמיכה בפורמטים וכו'. יש בכלל תקווה להשתמש בסטרימר המובנה ולקבל איכות טובה, תמיכה בפורמטים הנפוצים ובכתוביות בעברית?
במידה ולא, אשמח להמלצה לסטרימר חיצוני שיעשה את העבודה (הוא יתחבר קווית למחשב) ולא יעלה יותר מ-1000 ש"ח.
תודה מראש!
בדרך כלל הסטרימרים המובנים הם לא להיט. חלק עושים בעיות עם קריאת סוגים שונים של קבצים, אחרים עושים בעיות עם כתוביות בעברית וברובם יש מגבלה לגודל קובץ של 4 ג'יגה, מה שאומר שבלתי אפשרי כמעט לצפות באמצעותם בסרט HD באורך מלא (שוקל כ- 8 ג'יגה ומעלה)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
avishair,
מעבר לתגובה היפה של Barry, הייתי ממליץ כן לעשות שימוש בסטרימר הפנימי של המסך. ייתכן וזה יספק את צרכיך ותוכל לחסוך את הכסף ברכישת סטרימר יעודי.
מעבר לתגובה היפה של Barry, הייתי ממליץ כן לעשות שימוש בסטרימר הפנימי של המסך. ייתכן וזה יספק את צרכיך ותוכל לחסוך את הכסף ברכישת סטרימר יעודי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
קיים דביק עם שלל ביקורות על סטרימרים. עיון בביקורות השונות ובשרשורים הנילווים יעזור לך להבין איזה סטרימר מתאים עבורך.
מקצת מהסטרימרים המובילים כיום לפי סדר מקרי:
PopBox V8
BOXEE BOX
Dune TV-101/TV-301/D1
Popcorn Hour A-300/C-300
מקצת מהסטרימרים המובילים כיום לפי סדר מקרי:
PopBox V8
BOXEE BOX
Dune TV-101/TV-301/D1
Popcorn Hour A-300/C-300