מה זה nuked ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בNuked הכוונה שיש איזה בעיה בשחרור ,אז לא כדאי להוריד .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
http://en.wikipedia.org/wiki/Warez_scene
nuke
אבל זה לא בהכרח אומר שהשחרור לא טוב
באופן כללי מומלץ להמנע מהורדת שחרורים עם
nuke
אתה יכול לקרוא קצת יותר בוויקפדיה בלינק שצרפתי
שים לב שגם במקרה שהשחרור לא עומד בחוקי הסצינה הוא יכול לקבלThe groups must follow all these rules when uploading material, and if their release has a technical error or breaks a rule in this ruleset, other groups may "nuke" their release....
nuke
אבל זה לא בהכרח אומר שהשחרור לא טוב
באופן כללי מומלץ להמנע מהורדת שחרורים עם
nuke
אתה יכול לקרוא קצת יותר בוויקפדיה בלינק שצרפתי
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
my 2 agorot.
לא כל שחרור שקיבל NUKE הינו שחרור שלא כדאי להוריד.
הרבה שחרורים מקבלים NUKE בסצינת ה MP3 לדוגמה מסיבת DUPE,שזה אומר שקבוצה אחרת כבר שחררה את הריליס.
בסרטים לדוגמה מקבלים NUKE על קובץ חסר,קידוד לא תקין,שחרור REPACK ("אריזה" מחדש של הריליס כולו,דיסק בודד,או כמה קבצים).
כל מקרה לגופו ויש לחקור לעומק
לא כל שחרור שקיבל NUKE הינו שחרור שלא כדאי להוריד.
הרבה שחרורים מקבלים NUKE בסצינת ה MP3 לדוגמה מסיבת DUPE,שזה אומר שקבוצה אחרת כבר שחררה את הריליס.
בסרטים לדוגמה מקבלים NUKE על קובץ חסר,קידוד לא תקין,שחרור REPACK ("אריזה" מחדש של הריליס כולו,דיסק בודד,או כמה קבצים).
כל מקרה לגופו ויש לחקור לעומק
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- l33cher
-
- חבר ותיק

אם הורדת ריליס שקיבל ניוק,אתה יכול לחפש אותו להורדה באתר אחר ושם ב NFO אמור להיות כתוב למה קיבל ניוק.
או לחלופין אם שוחררה גרסת PROPER או REPACK,גם שם אמור להיות כתוב למה הקודם קיבל ניוק.
או לחלופין אם שוחררה גרסת PROPER או REPACK,גם שם אמור להיות כתוב למה הקודם קיבל ניוק.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
חופשי אם זה קיבל ניוק לא לראות....
הבודקים aka Nukers יודעים היטב את מלאכתם.
למי ששם לב בויקיפדיה ומספיק עתיק....
הלוגים מIRC 
למי ששם לב בויקיפדיה ומספיק עתיק....
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- l33cher
-
- חבר ותיק

חולק עליך.agent__smith כתב: הבודקים aka Nukers יודעים היטב את מלאכתם.
...
לא מעט מה"צוות ניוקרים" מסתכם בחבורת ילדים שאין להם מושג בשיט מה עושים.
בכלל הסצינה "הרשמית" התקלקלה כבר לפני מעל 8שנים בערך..מאז ה BUSTS הראשונים.
אבל כל זה דיון לפעם אחרת
הורדתי את זה מאתר הורדות ישירות בסוף , כי יש לי רק טראקר אחד עכשיו, ובקובץ שקיבלתי אין קובץ NFO .l33cher כתב:אם הורדת ריליס שקיבל ניוק,אתה יכול לחפש אותו להורדה באתר אחר ושם ב NFO אמור להיות כתוב למה קיבל ניוק.
או לחלופין אם שוחררה גרסת PROPER או REPACK,גם שם אמור להיות כתוב למה הקודם קיבל ניוק....
והגרסה היא web-dl , מה עכשיו ?
סליחה על הבורות , אבל יש מצב שתסביר מה שכתבת בצורה שגם מאותגרים כמוני שלא מבינים כלום בסצינה וב IRC יבינו ? אני אשמח מאודagent__smith כתב:חופשי אם זה קיבל ניוק לא לראות....![]()
למי ששם לב בויקיפדיה ומספיק עתיק....הלוגים מIRC
...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אני טיפה חולק על דעת l33cher וחושב שהקבוצות העיקריות בחול עובדות כמו שצריך. אני לא חושב שילדים מתעסקים בזה, לא ברמות האלו.
truejoker די מובן לא ? הNUKERים הם אלה שמבצעים NUKE על הוצאה, הם במקרה של סרט רואים לפני כולם ובודקים אם ההוצאה עומדת בחוקי הסצנה.
truejoker די מובן לא ? הNUKERים הם אלה שמבצעים NUKE על הוצאה, הם במקרה של סרט רואים לפני כולם ובודקים אם ההוצאה עומדת בחוקי הסצנה.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
תהיה מופטע ...אני כיום בן 23 אז לא "מספיק" עתיק, אבל יודע מה זה MIRC, ויש קבצות מסויימות (במקרה שלי פאנסברים לאנימה) שלא משחררים ל טורנט או HTTP, הם משחררים רק ב MIRC, יש גם קבוצות יותר מעצבנות שרוצות תשלום על רשימת XDCC (אני די בטוח שאתה יודע מה זה חח), מה שכן אני מחפש תמיד טוב טוב לפני היעוש להוריד ב MIRC 
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
עכשיו אני מבין שאם אני רוצה להשיג תוכן , אני אצטרך בגילי המתקדם , ובהבנתי הקלושה של מחשבים ללמוד מה MIRC ועוד כמה ראשי תיבות שאני לא מכיר כדי להוריד תכנים ?
agent smith הבנתי ממת מי זה הניק , אבל לא הבנתי למה לא להוריד ?
ד"א , הועליתי בדרגה בטראקר שלי , אז הורשיתי לראות את קובץ הNFO , שם לא הופיע שום דבר , אבל בדף ההורדה פתאום היה רשום שיש חיתוכים קטנים בסאונד שלא מפריעים לצפיה , ובגלל זה הוא קיבל ניוק
agent smith הבנתי ממת מי זה הניק , אבל לא הבנתי למה לא להוריד ?
ד"א , הועליתי בדרגה בטראקר שלי , אז הורשיתי לראות את קובץ הNFO , שם לא הופיע שום דבר , אבל בדף ההורדה פתאום היה רשום שיש חיתוכים קטנים בסאונד שלא מפריעים לצפיה , ובגלל זה הוא קיבל ניוק
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לראות או לא לראות זאת השאלה.....
אין תשובה עליה, אני חושב שלא כי לא תמיד אתה יודע למה הניוק ולפעמים יש סיכוי שמשהוא באמת לא תקין בסרט ואז הלכה לה חווית הצפייה.... יש מבין ?