מה התכשיר הכי מומלץ היום למניעת קרציות לכלב...?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מה גודל הכלבה?
מניסיון אצלנו (וגם עצה וטרינר חבר המשפחה), אצל כלבים גדולים הקולר לא ממש אפקטיבי.
ההורים שלי משתמשים עבור הכלבה שלהם (כ-40 ק"ג, מעורבת רועה גרמני ומלמוט, פרווה עשירה מאוד) באמפולות אדוונטיקס/ אדוונטג' (תלוי בעונה, עכשיו משתמשים בסוג שכולל גם נגד קרציות ולא רק פרעושים / פשפשים) כבר כמה שנים וזה עובד מצוין.
מניסיון אצלנו (וגם עצה וטרינר חבר המשפחה), אצל כלבים גדולים הקולר לא ממש אפקטיבי.
ההורים שלי משתמשים עבור הכלבה שלהם (כ-40 ק"ג, מעורבת רועה גרמני ומלמוט, פרווה עשירה מאוד) באמפולות אדוונטיקס/ אדוונטג' (תלוי בעונה, עכשיו משתמשים בסוג שכולל גם נגד קרציות ולא רק פרעושים / פשפשים) כבר כמה שנים וזה עובד מצוין.
מה שחשוב באמת זה לא הקולר אלא סביבת הבית. קרציות מתרבות בגינה, מטפסות על פרחים ושיחים וכך הן תופסות טרמפ על הכלב...
יש לעשות טיפול יסודי לגינה, לפחות פעמיים באביב ובקיץ. זה מה שאני עושה והכלבה שלי ללא אף קרציה או פרעוש...
יש לעשות טיפול יסודי לגינה, לפחות פעמיים באביב ובקיץ. זה מה שאני עושה והכלבה שלי ללא אף קרציה או פרעוש...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
mr_dish,
צודק לגבי הגינה, גם אבא שלי מקפיד לרסס (עם פולריס בד"כ), אבל לכלב שמטיילים איתו ו/או נחשף לכלבים אחרים, זה לא לגמרי מספיק.
אם הכלבה שלך ללא המזיקים האלו - יש לך מזל
צודק לגבי הגינה, גם אבא שלי מקפיד לרסס (עם פולריס בד"כ), אבל לכלב שמטיילים איתו ו/או נחשף לכלבים אחרים, זה לא לגמרי מספיק.
אם הכלבה שלך ללא המזיקים האלו - יש לך מזל
הכלבה בסביבות ה-30 קילו אני מעריך.
באמת יש לנו שתי גינות גדולות למדי, והאמת שאף פעם לא ריססנו אותם, מה ממש מקובל לרסס על כל הצמחיה?
האמת, אף פעם לא שמעתי על המוצרים הללו, באמפולות אדוונטיקס/ אדוונטג' , אפשר הסבר במה מדובר? כרגע נראה לי שאני אנסה את הקילטיקס - קולר.
באמת יש לנו שתי גינות גדולות למדי, והאמת שאף פעם לא ריססנו אותם, מה ממש מקובל לרסס על כל הצמחיה?
האמת, אף פעם לא שמעתי על המוצרים הללו, באמפולות אדוונטיקס/ אדוונטג' , אפשר הסבר במה מדובר? כרגע נראה לי שאני אנסה את הקילטיקס - קולר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אדוונטיקס - http://www.inter-pet.co.il/rec/127-%D7% ... 7%9C%D7%94
הרעיון הוא אמפולות ששמים לכלבה אחת לחודש באזור העורף, משם זה חודר למערכת כלי דם (או משהו דומה, נחכה לוטרינר המקומי שיסביר
) הקרובה לעור ומשפיע על כל הגוף.
ב-24 השעות הראשונות אחרי הטיפול היא קצת רדומה, אבל זה עובר והאפקט נוגד המזיקים טוב לכחודש.
לגבי ריסוס החצר, אבא שלי (שהוא חקלאי ותיק) משתמש בפולריס, אבל לדעתי זה חומר שכבר לא נמכר ברשתות "רגילות", מכיוון שזה זרחן אורגני עם רעילות גבוהה.
הרעיון הוא אמפולות ששמים לכלבה אחת לחודש באזור העורף, משם זה חודר למערכת כלי דם (או משהו דומה, נחכה לוטרינר המקומי שיסביר
ב-24 השעות הראשונות אחרי הטיפול היא קצת רדומה, אבל זה עובר והאפקט נוגד המזיקים טוב לכחודש.
לגבי ריסוס החצר, אבא שלי (שהוא חקלאי ותיק) משתמש בפולריס, אבל לדעתי זה חומר שכבר לא נמכר ברשתות "רגילות", מכיוון שזה זרחן אורגני עם רעילות גבוהה.
ואוו זה נשמע.... קצת מפחיד
גם ככה היא כבר לא מה שהייתה פעם, עוד מעט 12, ועכשיו בחום - בכלל היא חצי מהיום בתרדמת
אני חושב שאני אלך על הקולר ש-taoyossi המליץ, ונראה אם יחול שיפור.
בנוגע לריסוס - נשמע טוב, זה וודאי מרחיק כל מיני החרקים והמעופפים, איפה אני יכול למצוא אותו?
גם ככה היא כבר לא מה שהייתה פעם, עוד מעט 12, ועכשיו בחום - בכלל היא חצי מהיום בתרדמת
אני חושב שאני אלך על הקולר ש-taoyossi המליץ, ונראה אם יחול שיפור.
בנוגע לריסוס - נשמע טוב, זה וודאי מרחיק כל מיני החרקים והמעופפים, איפה אני יכול למצוא אותו?
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אדוונטיקס.
כמה אזהרות לפני שיהיה מאוחר מידי...
אל תשתמשו בחומרים כימיים על דעת עצמכם או על פי עיצות בפורום.
רוצה לפרעש את הכלב לך לוטרינר. הוא יתאים לך אמפולה לפי מידות הכלב והסביבה.
רוצה להדביר את הסביבה - מומלץ לקרוא למדביר. מומלץ גם להוציא את בעל החיים מהסביבה ל48-72 שעות (למרות שהמדביר יגיד לך ש-6 שעות זה מספיק)
לפחות פעם בשבוע מורעל כלב או חתול על ידי פולריס ודומיו
דבר אחרון - אדוונטיקס הורג חתולים...לא להתבלבל ...רק כלבים!!!
נ.ב.
קולר יעיל נגד קרציות...לא פרעושים
אל תשתמשו בחומרים כימיים על דעת עצמכם או על פי עיצות בפורום.
רוצה לפרעש את הכלב לך לוטרינר. הוא יתאים לך אמפולה לפי מידות הכלב והסביבה.
רוצה להדביר את הסביבה - מומלץ לקרוא למדביר. מומלץ גם להוציא את בעל החיים מהסביבה ל48-72 שעות (למרות שהמדביר יגיד לך ש-6 שעות זה מספיק)
לפחות פעם בשבוע מורעל כלב או חתול על ידי פולריס ודומיו
דבר אחרון - אדוונטיקס הורג חתולים...לא להתבלבל ...רק כלבים!!!
נ.ב.
קולר יעיל נגד קרציות...לא פרעושים