ההודעה הרשמית: הרשות השנייה: מהיום מערך ’עידן+’ הורחב ל- 6 ערוצי טלוויזיה..
הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו יוצאת היום (22.7.12) בפרסום מידע לציבור בכלי התקשורת (עיתונות, רדיו וטלוויזיה) ומביאה לידיעת הציבור הרחב מידע בדבר הרחבת מערך ’’עידן+’’.
שידורי מערך ’’עידן +’’ שהוקמו ע"י הרשות השנייה ומופעלים על ידה, כוללים החל מהיום 6 ערוצי טלוויזיה לצפייה בעלות חד פעמית וללא דמי מנוי. לצד הערוצים הקיימים- 1, 2, 10 ,33 99 מתווסף היום גם ערוץ הטלוויזיה החינוכית (23) אשר נותן מענה בשידוריו לצופים הצעירים, הילדים והנוער.
שירות חדש נוסף שמתווסף היום ל’’עידן+’’ הוא קליטת שידורי תחנות הרדיו הארציות וחלק מהתחנות האזוריות שבחרו להצטרף למערך. תחנות הרדיו שכבר החליטו להצטרף לשידורי המערך ומשודרות בו הן: גל"צ וגלגל"צ, 8 תחנות הרדיו של רשות השידור- רשת א, רשת ב, רשת ג, רשת ד, קול המוסיקה, רק"ע, רשת מורשת, 88, ותחנות הרדיו האזוריות: לב המדינה, רדיוס, קול ברמה, אמצע הדרך, קול חי ורדיו א-שמס. בהתאם לשינוי החקיקה שאושר בכנסת מערך "עידן+" צפוי להמשיך להתרחב כך שיכלול עד 18 ערוצים כולל שידורי HD .
http://www.rashut2.org.il/news_inner.as ... bby&stts=0
שידורי מערך ’’עידן +’’ שהוקמו ע"י הרשות השנייה ומופעלים על ידה, כוללים החל מהיום 6 ערוצי טלוויזיה לצפייה בעלות חד פעמית וללא דמי מנוי. לצד הערוצים הקיימים- 1, 2, 10 ,33 99 מתווסף היום גם ערוץ הטלוויזיה החינוכית (23) אשר נותן מענה בשידוריו לצופים הצעירים, הילדים והנוער.
שירות חדש נוסף שמתווסף היום ל’’עידן+’’ הוא קליטת שידורי תחנות הרדיו הארציות וחלק מהתחנות האזוריות שבחרו להצטרף למערך. תחנות הרדיו שכבר החליטו להצטרף לשידורי המערך ומשודרות בו הן: גל"צ וגלגל"צ, 8 תחנות הרדיו של רשות השידור- רשת א, רשת ב, רשת ג, רשת ד, קול המוסיקה, רק"ע, רשת מורשת, 88, ותחנות הרדיו האזוריות: לב המדינה, רדיוס, קול ברמה, אמצע הדרך, קול חי ורדיו א-שמס. בהתאם לשינוי החקיקה שאושר בכנסת מערך "עידן+" צפוי להמשיך להתרחב כך שיכלול עד 18 ערוצים כולל שידורי HD .
http://www.rashut2.org.il/news_inner.as ... bby&stts=0
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הערוצים החדשים שיתוופסו לעידן+ יעלו גם בעמוס או שלא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הפרסום הזה הוא הפרסום הרשמי שהם עומדים בתנאים שהוצבו על ידי החוק. לא פחות ולא יותר.
מעניין שלקח להם כ"כ הרבה זמן להכריז על זה (בפועל זה כבר פעיל זמן רב).
לגבי 18 הערוצים, כרגע מדובר על סוף השנה הבאה, במקרה הטוב. הבעיה הקשה יותר זה במה בדיוק ימלאו את הערוצים האלה. נראה לי שאנשים לא קולטים שאין אף גוף שידור שכרגע עומד על הפרק שמוכן לשלם את הסכומים שנדרשים בכדי לשמר את המצב.
אני מניח שכאשר ערוץ 10 יפול, הוא ישתלב עם רשת (כך שמספר הערוצים בפועל לא ישתנה).
לכן, כל ה-18 ערוצים הללו זה רלוונטי רק בתנאי שזה ישולב עם ההפרטה המתוכננת של המערך. במקרה כזה, מרבית הערוצים יהיו ערוצים פרטיים של המערך וידרש תשלום עבורם.
עוד אפשרות היא שהמעבר ל-HD בערוצים הקיימים יבוצע. אחד הפתרונות הוא לתת סבסוד למעבר כחלק מההחלטה לפיצול רשת וקשת לערוצים נפרדים, מה שיאפשר להם לעבור ל-HD. בשילוב עם ערוץ 1, יש לנו שלושה ערוצי HD במצב הזה. מה שמשאיר עוד מקום לכ-6 ערוצי SD נוספים.
מעניין שלקח להם כ"כ הרבה זמן להכריז על זה (בפועל זה כבר פעיל זמן רב).
לגבי 18 הערוצים, כרגע מדובר על סוף השנה הבאה, במקרה הטוב. הבעיה הקשה יותר זה במה בדיוק ימלאו את הערוצים האלה. נראה לי שאנשים לא קולטים שאין אף גוף שידור שכרגע עומד על הפרק שמוכן לשלם את הסכומים שנדרשים בכדי לשמר את המצב.
אני מניח שכאשר ערוץ 10 יפול, הוא ישתלב עם רשת (כך שמספר הערוצים בפועל לא ישתנה).
לכן, כל ה-18 ערוצים הללו זה רלוונטי רק בתנאי שזה ישולב עם ההפרטה המתוכננת של המערך. במקרה כזה, מרבית הערוצים יהיו ערוצים פרטיים של המערך וידרש תשלום עבורם.
עוד אפשרות היא שהמעבר ל-HD בערוצים הקיימים יבוצע. אחד הפתרונות הוא לתת סבסוד למעבר כחלק מההחלטה לפיצול רשת וקשת לערוצים נפרדים, מה שיאפשר להם לעבור ל-HD. בשילוב עם ערוץ 1, יש לנו שלושה ערוצי HD במצב הזה. מה שמשאיר עוד מקום לכ-6 ערוצי SD נוספים.
- TsurHa
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
כבר לקחתי את ערוץ 23 כמובן מאליו. בכל מקרה חדשות חיוביות לעידן+ הן חדשות חיוביות בשביל www.YeshGo.com, גם אם הן לא חדשות....
מפעיל את אתר
www.yeshgo.com
www.yeshgo.com
הבעיה תהיה הקצב...
עד שעידן יגיעו ל HD ומשהו שבאמת מהווה חלופה, כולנו נהיה כבר עמוק בטלויזיה 4D (לא TYPO)
הם חייבים לבוא עם רעיון "מפיל" שינצל את השוני שלהם ויתן להם יתרון יחסי.
לדוגמא: טלויזיה ניסיונית, לא מקצועית.
עד שעידן יגיעו ל HD ומשהו שבאמת מהווה חלופה, כולנו נהיה כבר עמוק בטלויזיה 4D (לא TYPO)
הם חייבים לבוא עם רעיון "מפיל" שינצל את השוני שלהם ויתן להם יתרון יחסי.
לדוגמא: טלויזיה ניסיונית, לא מקצועית.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
אני מקווה שהאמרה לאט לאט אבל בטוח תהיה ישימה במיקרה הזה.
אותי לא מעניינים הערוצים הנוספים אלא שידורי HD במערך החינמי.
זאת שערוריה שהשידור הציבורי משמע ערוץ 1 משדר ב HD רק למנויי הכבלים והלווין. הם עושים קידום מכירות להוט ויס על חשבון משלם המיסים אני ממש לא רואה את ההגיון בזה
אותי לא מעניינים הערוצים הנוספים אלא שידורי HD במערך החינמי.
זאת שערוריה שהשידור הציבורי משמע ערוץ 1 משדר ב HD רק למנויי הכבלים והלווין. הם עושים קידום מכירות להוט ויס על חשבון משלם המיסים אני ממש לא רואה את ההגיון בזה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בלי שום בעיה. אתה רק צריך לבצע שוב סריקה.DorM כתב:האם מישהו הצליח לקלוט את הערוץ גם בממיר konka980?...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני לא מבין, ערוץ 23 קיים כבר מספר חודשים (ממאי למיטב זיכרוני) - מה התחדש?
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
עופר,oferlaor כתב:עוד אפשרות היא שהמעבר ל-HD בערוצים הקיימים יבוצע. אחד הפתרונות הוא לתת סבסוד למעבר כחלק מההחלטה לפיצול רשת וקשת לערוצים נפרדים, מה שיאפשר להם לעבור ל-HD. בשילוב עם ערוץ 1, יש לנו שלושה ערוצי HD במצב הזה. מה שמשאיר עוד מקום לכ-6 ערוצי SD נוספים....
תוכל להרחיב קצת על עניין ה- HD? אתה מתכוון שיכול להיות מצב שרשת וקשת יהיו ערוצים עצמאיים? ואז כל אחד מהם ישדר בHD (כמו ערוץ 1 עכשיו) ויצטרף ל"עידן+"?
איך והאם זה ישפיע על מערך הערוצים בכבלים והלווין?
ובלי קשר - למה "ערוץ 1 HD" לא קיים ב'עידן+'? זה מבחינתי פשוט מעליב...
זה מסיבה טכנית? או בירוקרטית?