גרעיניות כמו כתמים זזים על צבעים כהים כמו שחור או בהירים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
1. כיול
2. כנראה שאתה רואה ארטיפקטים של כיווץ שבאמת קיימים בשידור. יש מסכים שרגישים יותר לזה ממסכים אחרים.
2. כנראה שאתה רואה ארטיפקטים של כיווץ שבאמת קיימים בשידור. יש מסכים שרגישים יותר לזה ממסכים אחרים.
אצלי אותו הדבר בדיוק!!!גם אותו המסך c750.
אני מיואש מזה, השידור נראה נורא.למען האמת בעיקר בSD אבל לפעמים גם תכנים איכותיים יותר, השידור פשוט לא נראה טוב...
אחרי שעות של כיול וניסיונות, אותה התופעה, זה נראה רע בעין...
אחרי שעות של כיול וניסיונות, אותה התופעה, זה נראה רע בעין...
גם בממיר החדש של הוט מג'יק HD יש אותה התופעה של הגרעניות/פיקסלזציה,למזלי נשאר לי ממיר נוסף קודם של הוט HD ורואים בו בו מצויין בלי כל הגרעניות .
לפי איך שאתה מתאר הבעיה היא רק בממיר החדש עדיין לא מצאתי אין ניתן לפתור את הבעיה כי בשרות כל הזמן טוענים להפך שהממיר החדש יותר איכותי חחח ,מציע לך להחזיר את הממיר הישן או להתרגל לבעיה.
לפי איך שאתה מתאר הבעיה היא רק בממיר החדש עדיין לא מצאתי אין ניתן לפתור את הבעיה כי בשרות כל הזמן טוענים להפך שהממיר החדש יותר איכותי חחח ,מציע לך להחזיר את הממיר הישן או להתרגל לבעיה.
נערך לאחרונה על ידי alex28 ב 22/07/2012 13:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כלומר אין מה לעשות זה לא קשור לאחריות.
האם ייתכן שממיר המקס טוטל מגביר את הבעיה עד עכשיו היה לי שם ממיר רגיל לא בחיבור hdmi?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
איכות התמונה, בנוגע לערוצי SD, של המקס טוטאל - פחות טובה ממירי ה-SD הישנים של יס.
הכיווץ נעשה בטכניקות שונות, והוא שמאפשר את שידורי הטלויזיה בלויין. ככל שקצב הנתונים נמוך יותר הכיווץ גבוה יותר ולכן מתווספים ARTIFACTS אשר הם בעצם תופעות לוואי של כיווץ לא מושלם.
התופעה מחריפה כאשר קצב הנתונים נמוך מדי, וגם יכולה להיות מוחרפת על ידי סוגי מסכים מסויימים. למשל מסכי LCD/LED עם פאנלים איטיים יכולים להדגיש את התופעה.
אם המסך אינו מכוייל, התופעה היא לרוב שרואים את הריבועים באיזורים השחורים (או אפורים כהים) ולכן רצוי בשלב הראשון לכייל את המסך (ע"ע המלצות כיול בפורום הכיול).
הכיווץ נעשה בטכניקות שונות, והוא שמאפשר את שידורי הטלויזיה בלויין. ככל שקצב הנתונים נמוך יותר הכיווץ גבוה יותר ולכן מתווספים ARTIFACTS אשר הם בעצם תופעות לוואי של כיווץ לא מושלם.
התופעה מחריפה כאשר קצב הנתונים נמוך מדי, וגם יכולה להיות מוחרפת על ידי סוגי מסכים מסויימים. למשל מסכי LCD/LED עם פאנלים איטיים יכולים להדגיש את התופעה.
אם המסך אינו מכוייל, התופעה היא לרוב שרואים את הריבועים באיזורים השחורים (או אפורים כהים) ולכן רצוי בשלב הראשון לכייל את המסך (ע"ע המלצות כיול בפורום הכיול).
הבחנתי לראשונה בתופעה דווקא בערוצי ה hd
אני מקווה שאני מתאר אותה נכון מדובר על כמו כתם צל שזז על רקעים גדולים במסך שיכולים להיות שחורים במיוחד או בהירים יחסית.