בנוסף הייתי מעוניין בכבל איכותי שיחבר בין המגבר למחשב (RCA?) כדי לשפר את איכות השמע (כרגע יש לי כבל RCA ב40 שקל), התקציב פה קצת יותר גמיש כי לפי מה שהבנתי לעניין הזה צריך להשקיע קצת יותר אז אשמח להצעות לכבלים איכותיים מהסוג הזה.
תודה מראש

מחזק!slavazh כתב:לי אישית נראה שאתה קצת לא בכיוון של השדרוג הנכון, תקנה קודם מנורות טובות לפני שאתה מתחיל לשדרג כבלים....

למה אגב כבלי חשמל ואינטרקונקט ולא כבל Q701 ?BeatStyle כתב:שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את האוזניות AKG Q701 וכדי להשלים את החוויה רכשתי גם את מגבר האוזניות DarkVoice 336, המגבר מגיע עם כבל חשמלי(קומקום) פשוט מאוד והייתי מעוניין לשדרג את הכבל בתקציב של עד 80$ (ישנה אפשרות לחרוג במעט אם השינוי יהיה משמעותי במיוחד)
בנוסף הייתי מעוניין בכבל איכותי שיחבר בין המגבר למחשב (RCA?) כדי לשפר את איכות השמע (כרגע יש לי כבל RCA ב40 שקל), התקציב פה קצת יותר גמיש כי לפי מה שהבנתי לעניין הזה צריך להשקיע קצת יותר אז אשמח להצעות לכבלים איכותיים מהסוג הזה.
תודה מראש...
אני די חדש בתחום אז אני לא כל כך מבין בכל המושגים, במידה ואני קונה את מה שהצעת לי מאיביי, איך זה משתלב עם המגבר DarkVoice 336? דרך איזה חיבור זה מתחבר?matanoosh כתב:כבל חשמל זה בזבוז כסף. ב- $80, הכוונה.
בסט אפ האוזניות שלי אני משתמש בשני כבלים לפי מטר רץ שקניתי מערן (אודיופריק) - חברת DH LAB. העלות היא מאות שקלים בודדות, לפני תקעים.
בשביל להנות מכבל חשמל צריך להשקיע *לפחות* 1000 ש"ח, אחרת לדעתי זה לא שווה את הכסף. ניסיתי הרבה פשוטים בעבר, ורק היקרים התחילו לעשות עבודה.
כל מה שאמרו מעלי ישפר - מנורות, DAC טוב יותר וכבלים (אינטרקונקט וכבלי חשמל).
אך בדומה לכותב מעלי אני חושב שהדחיפות הגדולה ביותר היא ל- DAC נורמלי. אפשר משהו פשוט ולא יקר שיעשה הבדל משמעותי מכרטיס ONBOARD מצ'וקמק. למשל:
http://www.ebay.com/itm/MUSE-DA20-Top-q ... 4aacc418ee...