שאלות על יומן גוגל
זה נראה לי הפורום הכי מתאים.
אני עובד מתחיל לעבוד עם google calender.
נתקלתי בשני קשיים:
אירועים רב יומיים: אני מתכוון לאירועים של מספר ימים או כאלו שנתחילים ביום ב ב 1600 ומסתיימים ביום ג ב 12:00. גם בסמארטפון וגם במחשב הם מופיעים רק בקצה היום למעלה בלי לצבוע את כל שעות המשכותם בצבע. איך משנים זאת כל השעות הרלוונטיות יהיו צבועות?
משימות: אני לא רואה את המשימות במחשב. לא איך להוסיף אותן ולא רואה את אלו שהוספתי בסמארטפון. יש פתרון?
תודה
נתקלתי בשני קשיים:
אירועים רב יומיים: אני מתכוון לאירועים של מספר ימים או כאלו שנתחילים ביום ב ב 1600 ומסתיימים ביום ג ב 12:00. גם בסמארטפון וגם במחשב הם מופיעים רק בקצה היום למעלה בלי לצבוע את כל שעות המשכותם בצבע. איך משנים זאת כל השעות הרלוונטיות יהיו צבועות?
משימות: אני לא רואה את המשימות במחשב. לא איך להוסיף אותן ולא רואה את אלו שהוספתי בסמארטפון. יש פתרון?
תודה
אני לא מכיר אפשרות לעשות מה שאתה רוצה.razi_pazi כתב:זה נראה לי הפורום הכי מתאים.
נתקלתי בשני קשיים:
אירועים רב יומיים: אני מתכוון לאירועים של מספר ימים או כאלו שנתחילים ביום ב ב 1600 ומסתיימים ביום ג ב 12:00. גם בסמארטפון וגם במחשב הם מופיעים רק בקצה היום למעלה בלי לצבוע את כל שעות המשכותם בצבע. איך משנים זאת כל השעות הרלוונטיות יהיו צבועות?...
האמת, לדעתי התצוגה הנוכחית זו בחירה טובה. המהות של משימות רב יומיות זה שאין פרושות על כמה ימים. אם הכל היה צבוע זה היה יותר מפריע מעוזר, ברוב המקרים.
לא ברור לי באיזו אפליקצייה אתה משתמש בטלפון. אני משתמש ב S Planner של סאנסונג והוא לא מראה את הtasks של גוגל, אבל כן את הcalendar של גוגל, אם רוצים.razi_pazi כתב: משימות: אני לא רואה את המשימות במחשב. לא איך להוסיף אותן ולא רואה את אלו שהוספתי בסמארטפון. יש פתרון?
תודה...
בווב, אפשר להכניס משימות גם דרך Gmail (למעלה משמאל איפה שכתוב Gmail בוחרים Tasks) או בקלנדר (בתפריט בעמודה השמאלית למעלה). זה מראה את אותן משימות.
משה
moco,
תודה, אבל יש לי שאלות המשך כי זה לא ממש עזר לי.
נכון, משימות של יומיים שלושה אכן עדיף שלא יצבעו את הימים. אבל מה לגבי פעילות משעה 17:00 עד שעה 02:00 יום אחרי. אני רוצה שזה יצבע את אותו אחר הצהריים (כמו באאוטלוק. אכן באאוטלוק ברירת המחדל זה לא לצבוע את היום אלא לסמן כ "פנוי", אבל יש אפשרות לשנות לעסוק). האם יש פתרון?
לגבי משימות. אכן עזרת לי למצוא את המשימות בגוגל במחשב. אבל זה לא מתעדכן בנייד. בנייד רשמתי את המשימות ב s planer task. וזה כאמור לא מתעדכן בחשבון הגוגל ובמחשב.
אני תוהה האם google sync שמעדכן לוח שנה גוגל-אאוטלוק פותר את הבעיה. אבל האמת שהמעבר לשירותי גוגל/אנדרויד נעשה גם כדי להפסיק עם תוכנות סנכרון למיניהן.
יש פתרון מוכן בנייד או אפליקציה ייעודית לגוגל?
תודה, אבל יש לי שאלות המשך כי זה לא ממש עזר לי.
נכון, משימות של יומיים שלושה אכן עדיף שלא יצבעו את הימים. אבל מה לגבי פעילות משעה 17:00 עד שעה 02:00 יום אחרי. אני רוצה שזה יצבע את אותו אחר הצהריים (כמו באאוטלוק. אכן באאוטלוק ברירת המחדל זה לא לצבוע את היום אלא לסמן כ "פנוי", אבל יש אפשרות לשנות לעסוק). האם יש פתרון?
לגבי משימות. אכן עזרת לי למצוא את המשימות בגוגל במחשב. אבל זה לא מתעדכן בנייד. בנייד רשמתי את המשימות ב s planer task. וזה כאמור לא מתעדכן בחשבון הגוגל ובמחשב.
אני תוהה האם google sync שמעדכן לוח שנה גוגל-אאוטלוק פותר את הבעיה. אבל האמת שהמעבר לשירותי גוגל/אנדרויד נעשה גם כדי להפסיק עם תוכנות סנכרון למיניהן.
יש פתרון מוכן בנייד או אפליקציה ייעודית לגוגל?
עד כמה שאני יודע אין פתרון מהסוג שאתה מחפש (כמו אאוטלוק).
מה שאני עשיתי פעם במצב דומה, זה להגדיר את זה כשתי פגישות, אחת בכל יום. זה לא סביר אם זה עיניין נפוץ, אבל אני נתקלתי בצורך רק פעם אחת, אני חושב.
לגבי המשימות איני יודע. מן הסתם, אתה צריך לחפש אפליקצייה אחרת.
הs planner , זו אפליקצייה של סאמסונג, לא של גוגל, ויש להם שירותים משלהם (מתחרים כאילו). אז הם החליטו לאפשר להוסיף גם את הקלנדר של גוגל בנוסף לזה שלהם, אבל לא החליטו כך לגבי הtasks. הtasks בs planner הם רק של סאמסונג.
אותי אישית זה לא מטריד כי בקושי יצא לי להשתמש בtasks של גוגל, שהם די פרימיטיביים ועם ממשק מעצבן. אני נוהג להוסיף משימה כפגישה באורך 0 בקלנדר. זה נותן למעשה את כל מה שצריך, חוץ מלקבל רשימת משימות מסודרת, אבל אין לי כל כך הרבה משימות שאני זקוק לדבר כזה.
מה שאני עשיתי פעם במצב דומה, זה להגדיר את זה כשתי פגישות, אחת בכל יום. זה לא סביר אם זה עיניין נפוץ, אבל אני נתקלתי בצורך רק פעם אחת, אני חושב.
לגבי המשימות איני יודע. מן הסתם, אתה צריך לחפש אפליקצייה אחרת.
הs planner , זו אפליקצייה של סאמסונג, לא של גוגל, ויש להם שירותים משלהם (מתחרים כאילו). אז הם החליטו לאפשר להוסיף גם את הקלנדר של גוגל בנוסף לזה שלהם, אבל לא החליטו כך לגבי הtasks. הtasks בs planner הם רק של סאמסונג.
אותי אישית זה לא מטריד כי בקושי יצא לי להשתמש בtasks של גוגל, שהם די פרימיטיביים ועם ממשק מעצבן. אני נוהג להוסיף משימה כפגישה באורך 0 בקלנדר. זה נותן למעשה את כל מה שצריך, חוץ מלקבל רשימת משימות מסודרת, אבל אין לי כל כך הרבה משימות שאני זקוק לדבר כזה.
משה
אני התחלתי לעבוד לאחרונה עם אפליקציית סנכרון המשימות הבאה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... asks.tasks
קיימת גם הגירסא בתשלום, אך היא מציעה פונקציונליות זהה ומוסיפה פרסומות לאחר 10 ימים.
היא מציגה ממשק נוח מאוד, שמסתנכרן עם המשימות של הג'ימייל.
https://play.google.com/store/apps/deta ... asks.tasks
קיימת גם הגירסא בתשלום, אך היא מציעה פונקציונליות זהה ומוסיפה פרסומות לאחר 10 ימים.
היא מציגה ממשק נוח מאוד, שמסתנכרן עם המשימות של הג'ימייל.
אנא תשומת לב המומחים לעניין משימות שעוברות מיום ליום. מאחר הצהריים על הבוקר אחרי. איך אפשר לצבוע את השעות הרלוונטיות.
כעת אם יש לי תורנות מיום א ב 17:00 ועד יום ב ב 0500. אחת מיום ג אחר הצהררים עד ד בצהריים. ואחת מחמישי 20:00 עד שישי 11:00 אז כל הימים מסומנים כתורנות, על אף שיש רק 3 תורנויות.
גם בפורומים מחול מצאתי את הסוגיה. בלי ממש פתרונות. הייתכן?
כעת אם יש לי תורנות מיום א ב 17:00 ועד יום ב ב 0500. אחת מיום ג אחר הצהררים עד ד בצהריים. ואחת מחמישי 20:00 עד שישי 11:00 אז כל הימים מסומנים כתורנות, על אף שיש רק 3 תורנויות.
גם בפורומים מחול מצאתי את הסוגיה. בלי ממש פתרונות. הייתכן?