למומחים הגדולים כאן ולמבינים - יש לכם תקציב של 16,000 ש"ח לרכישת מסך
-
saarpen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפני עידן ה OLED שבפתח.... ולפני עידן ה 4K שיקח לו זמן עד שיכנס ויחליף את ה FULL HD......
היה לכם תקציב היום של 18,000 ש"ח - 16,000 ש"ח....
איזו טלוויזיה הייתם רוכשים מחר בבוקר ???
מה ברגע זה נכון להווה, נותן לכם בתקציב הזה את המסך הטוב ביותר עם איכות התמונה המרשימה, החדה עם שחור מדהים , לבן זה לבן ולא אפור...צבעים וחדות מדהימים ? הייתם הולכים במצב שהטכנולוגיה הגיע אליה היום על LED או פלאזמה
על איזה מסך הייתם מוציאים את הכסף מחר בבוקר ?
Panasonic THP50GT50M ?
Toshiba 55ZL1 טושיבה ?
פיליפס 9706 46 אינצ' או את ה 9606 52 אינצ' ?
Panasonic VIERA TX-P50VT30 ??
היה לכם תקציב היום של 18,000 ש"ח - 16,000 ש"ח....
איזו טלוויזיה הייתם רוכשים מחר בבוקר ???
מה ברגע זה נכון להווה, נותן לכם בתקציב הזה את המסך הטוב ביותר עם איכות התמונה המרשימה, החדה עם שחור מדהים , לבן זה לבן ולא אפור...צבעים וחדות מדהימים ? הייתם הולכים במצב שהטכנולוגיה הגיע אליה היום על LED או פלאזמה
על איזה מסך הייתם מוציאים את הכסף מחר בבוקר ?
Panasonic THP50GT50M ?
Toshiba 55ZL1 טושיבה ?
פיליפס 9706 46 אינצ' או את ה 9606 52 אינצ' ?
Panasonic VIERA TX-P50VT30 ??
מהמסכים הנ"ל אין בכלל עוררין שהZL1 הוא המסך הטוב ביותר בשוק נכון לרגע זה !
מדובר על מסך לד מלא בעל 512 אזורי תאורה (היחיד עם מספר שכזה) שמעניק את הקונטרסט
והשחורים הטובים ביותר שנמדדו במסך כלשהו.
עוצמת ההארה עומדת על 1200 ניטים שזה בערך פי 2 ממסכי לד של סמסונג שנחשבים מבין מסכי
הלד הבהירים ביותר..
זה בדיוק המסך שהייתי מחר בבוקר שם אצלי בסלון בגאווה !!!
מי שמשווה מסכים כמו ZL1 ו9706 הכוללים לד מלא + local dimming עם אזורי תאורה רבים
למסכי לד היקפיים מבית סמסונג או סוני פשוט צריך לעשות הרבה שיעורי בית כי פשוט אין מה להשוות
ביניהם בכל מה שקשור לעומק שחורים , קונטרסט , אחידות , וחסינות מוחלטת לעננות וזליגות האור
שבהחלט קיימים במסכי לד היקפי.
מדובר על מסך לד מלא בעל 512 אזורי תאורה (היחיד עם מספר שכזה) שמעניק את הקונטרסט
והשחורים הטובים ביותר שנמדדו במסך כלשהו.
עוצמת ההארה עומדת על 1200 ניטים שזה בערך פי 2 ממסכי לד של סמסונג שנחשבים מבין מסכי
הלד הבהירים ביותר..
זה בדיוק המסך שהייתי מחר בבוקר שם אצלי בסלון בגאווה !!!
מי שמשווה מסכים כמו ZL1 ו9706 הכוללים לד מלא + local dimming עם אזורי תאורה רבים
למסכי לד היקפיים מבית סמסונג או סוני פשוט צריך לעשות הרבה שיעורי בית כי פשוט אין מה להשוות
ביניהם בכל מה שקשור לעומק שחורים , קונטרסט , אחידות , וחסינות מוחלטת לעננות וזליגות האור
שבהחלט קיימים במסכי לד היקפי.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
TX-P55VT50 ללא שאלות. למה ללכת על הדגם הישן?
יהיה לך עודף לקנות רמקולים
יהיה לך עודף לקנות רמקולים
dor8
גם אני הייתי בסרט שזו הטלוויזיה בין הטובות עד שבדקתי לעומק, והתאכזבתי מהתלת ומהאינפוט לאג.
קצת הגזמת עם ה ZL1 והחסינות המוחלטת לזליגות אור.
בבדיקת ביקורות קצת לעומק, אנשים מראים לך את התמונה של הזליגה והעננות,
כן הם אומרים שכמעט לא מבחינים בזה בזמן סרט, אבל הוא עדיין זולג על שחור כמו שלי.
ברור ש 512 לדים זה הרבה יותר טוב מבודדים, אבל עדיין זה לא מושלם, זה מעונן, יש זליגות, ויש גם תופעה חדשה של
עננות מסביב לכתב לבן, מצד שני הקונטרסט והשחורים השתפרו פלאים.
input lag= 66MS
בקשר לתלת מימד, אומרים שהוא נפילה רצינית ביחס למתחרים, עם הרבה CROSS TALK.
הייתי מצפה מטלוויזיה ב 15000 שקל לקצת יותר.
גם אני הייתי בסרט שזו הטלוויזיה בין הטובות עד שבדקתי לעומק, והתאכזבתי מהתלת ומהאינפוט לאג.
קצת הגזמת עם ה ZL1 והחסינות המוחלטת לזליגות אור.
בבדיקת ביקורות קצת לעומק, אנשים מראים לך את התמונה של הזליגה והעננות,
כן הם אומרים שכמעט לא מבחינים בזה בזמן סרט, אבל הוא עדיין זולג על שחור כמו שלי.
ברור ש 512 לדים זה הרבה יותר טוב מבודדים, אבל עדיין זה לא מושלם, זה מעונן, יש זליגות, ויש גם תופעה חדשה של
עננות מסביב לכתב לבן, מצד שני הקונטרסט והשחורים השתפרו פלאים.
input lag= 66MS
בקשר לתלת מימד, אומרים שהוא נפילה רצינית ביחס למתחרים, עם הרבה CROSS TALK.
הייתי מצפה מטלוויזיה ב 15000 שקל לקצת יותר.
-
- אם זה לא זליגות ועננות, אז ל E30 שלי גם אין בעיות.
dor8
ישר אתה שולל, אתה גדול.
אם אתה ברצינות עושה את ההשוואה בין שלי ל ZL1 באיכות או חושב שאני משווה
,אני בסך הכל דיברתי על העננות והטענות לביטולם.
זה הרגיש לי כמו הסלוגן של הפלזמות שהם חסינות לצריבות כיום.
חיפוש של דקה באינטרנט העלה את כל הטענות האלה, אני בסך הכל קורא את הביקורות... כמו כל מסך אחר.
כן בחיפוש כללי לא שומעים שום טענה, וזה ברור. אבל שנכנסים לבדיקות אמיתיות שאנשים עשו, רואים עולם קצת פחות ורוד.
*This is a prestige TV that really does the business in 2D with accurate colours, a contrast ratio of over 5000:1, wider than average viewing angles and a display that's as even as the best plasma. It's 3D that lets it down, where there is just too much crosstalk.
*We were disappointed by the results with Blu-ray 3D discs, which had noticeable crosstalk despite the presence of that responsive Samsung display.
*As the number of diodes and wygaszanych zone is much smaller than the number of pixels, LED dimming system works just like the other structures of this type, that is pretty rough, creating halos around bright objects (so-called halo effect). This can best be seen in terms of:
*The downside is a relatively high input lag of 66 ms or four frames, which is enough to put the most avid gamers off.
זה על האינפוט וקצת על התלת: http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
וזה סקירה מלאה כולל כל הבעיות
http://translate.google.com.br/translat ... l1-cz-1%2F
http://translate.google.com.br/translat ... 1-cz-ii%2F
http://translate.google.com.br/translat ... -cz-iii%2F
בדיקות שיטחיות מראות שזה הטלוויזיה החלומית, רק חבל שהם שוכחים לספר לך על כל הדברים שלא כל כך הלכו להם במסך.
ישר אתה שולל, אתה גדול.
אם אתה ברצינות עושה את ההשוואה בין שלי ל ZL1 באיכות או חושב שאני משווה
זה הרגיש לי כמו הסלוגן של הפלזמות שהם חסינות לצריבות כיום.
חיפוש של דקה באינטרנט העלה את כל הטענות האלה, אני בסך הכל קורא את הביקורות... כמו כל מסך אחר.
כן בחיפוש כללי לא שומעים שום טענה, וזה ברור. אבל שנכנסים לבדיקות אמיתיות שאנשים עשו, רואים עולם קצת פחות ורוד.
*This is a prestige TV that really does the business in 2D with accurate colours, a contrast ratio of over 5000:1, wider than average viewing angles and a display that's as even as the best plasma. It's 3D that lets it down, where there is just too much crosstalk.
*We were disappointed by the results with Blu-ray 3D discs, which had noticeable crosstalk despite the presence of that responsive Samsung display.
*As the number of diodes and wygaszanych zone is much smaller than the number of pixels, LED dimming system works just like the other structures of this type, that is pretty rough, creating halos around bright objects (so-called halo effect). This can best be seen in terms of:
*The downside is a relatively high input lag of 66 ms or four frames, which is enough to put the most avid gamers off.
זה על האינפוט וקצת על התלת: http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
וזה סקירה מלאה כולל כל הבעיות
http://translate.google.com.br/translat ... l1-cz-1%2F
http://translate.google.com.br/translat ... 1-cz-ii%2F
http://translate.google.com.br/translat ... -cz-iii%2F
בדיקות שיטחיות מראות שזה הטלוויזיה החלומית, רק חבל שהם שוכחים לספר לך על כל הדברים שלא כל כך הלכו להם במסך.
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 22/07/2012 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברה,
הדיון כאן הוא על מסכים עד 16,000 ש"ח ואתם נותנים דוגמאות של 18,000 ו- 21,000 ש"ח.
אלא אם כן המחירים באתרים באינטרנט הם לא אמיתים
[
בתקציב של 18,000ש"ח אני מסדר לך איזה מסך שתבחר מבין השתיים שרשמתי למעלה...
המחירים באינטרנט הם לא מדד......
הדיון כאן הוא על מסכים עד 16,000 ש"ח ואתם נותנים דוגמאות של 18,000 ו- 21,000 ש"ח.
אלא אם כן המחירים באתרים באינטרנט הם לא אמיתים
בתקציב של 18,000ש"ח אני מסדר לך איזה מסך שתבחר מבין השתיים שרשמתי למעלה...
המחירים באינטרנט הם לא מדד......
יש פה המלצה על 65st של פנסוניק
בתור בעלים של המסך (לפני כיול מקצועי) לא ממליץ עליו אם הוא ישמש גם לתכני SD.
היה לי קודם סמסונג 50 אינץ (לא זוכר דגם אבל לא משהו מהליגה הגבוהה) ויש לי מקרן EPSON 5500 ואני לא נופל מהרגליים מהתמונה של הפנסוניק. פחותה משל הסמסונג שהייתה קטנה יותר (כן שיפור בתכנים איכותיים) ולטעמי גם פחות טובה מהמקרן שכמובן מציג בגדלים הרבה יותר גדלים ועדיין התמונה יותר איכותית.
היה לי קודם סמסונג 50 אינץ (לא זוכר דגם אבל לא משהו מהליגה הגבוהה) ויש לי מקרן EPSON 5500 ואני לא נופל מהרגליים מהתמונה של הפנסוניק. פחותה משל הסמסונג שהייתה קטנה יותר (כן שיפור בתכנים איכותיים) ולטעמי גם פחות טובה מהמקרן שכמובן מציג בגדלים הרבה יותר גדלים ועדיין התמונה יותר איכותית.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
saarpen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בפיליפס 9706 יש 224 רצועות LOCAL DIMMING
ובפיליפס 9606 יש LOCAL DIMMING 112 ( אזורי תאורה אחוריים)
כמה יש בטושיבה Z1 לעומתם..... והאם בגלל הגודל שלה 55 אינצ' זה מתקזז לעומת ה 9706 שהיא 46 אינצ'...
אזורי התאורה האחוריים נותנים שחור מופלא ועמוק , ולבן כמו שלבן צריך להיות בדומה למסכי הפלאזמה האיכותיים.
האם מסך פלאזמה איכותי מדגמי העילית מבטל את הצורך לקנות מסך LED עם LOCAL DIMMING
ובעצם לא מצדיק רכישת מסך עילית LED ??
ובפיליפס 9606 יש LOCAL DIMMING 112 ( אזורי תאורה אחוריים)
כמה יש בטושיבה Z1 לעומתם..... והאם בגלל הגודל שלה 55 אינצ' זה מתקזז לעומת ה 9706 שהיא 46 אינצ'...
אזורי התאורה האחוריים נותנים שחור מופלא ועמוק , ולבן כמו שלבן צריך להיות בדומה למסכי הפלאזמה האיכותיים.
האם מסך פלאזמה איכותי מדגמי העילית מבטל את הצורך לקנות מסך LED עם LOCAL DIMMING
ובעצם לא מצדיק רכישת מסך עילית LED ??
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)