כתמים שחורים בפינות המסך
שלום לכולם, ברשותי מסך led 46le700e של שארפ. כאשר התמונה בהירה מאוד אפשר לראות שארבעת פינות המסך כהות. קראתי הרבה באתר על תופעות העננות וזליגת אור. האם תופעה זו היא אחת מאלה? במסך שחור אין שום לבן. האם כדאי להחליף את המסך (חוץ מזה הכל טוב). בעוד יומיים המסך יהיה אצלי שבועיים, אשמח מאוד להתייחסות לפני כדי שאם צריך אחליף אותו. תודה מראש
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תעלה תמונה .Shayl כתב:תודה על התגובות. עדיין לא הבנתי אם זה אחד מהבעיות הידועות של led כמו עננות או זליגת אור. החשש שלי הוא לקבל עננות במרכז. לפחות עכשיו זה רק בפינות. יש למישהו רעיון מה זה?...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: תמונה
לפי מה שאני רואה זה לא עננות . יש זליגות אור מהפינות .Shayl כתב:צרפתי תמונה,
שידרתי מסך לבן דרך המחשב עם תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים,
שכחתי לציין שטכנאי של רטפון אמר שזה עננות ואין טעם להחליף כי בעית עננות קיימת בכל המסכים בצורה כזו או אחרת....
למבחן תוצאה טוב יותר עבור לכניסה לא פעילה במסך ואז תראה את הבעיה בצורה ברורה יותר .
יש הבדל משמעותי בין זליגות אור מהפינות של המסך . לבין בעיית עננות . או חוסר אחידות במסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
שוב תודה.
חשבתי שזליגת אור רואים רק בצורת אור לבן על מסך שחור. כאן זה שחור על גבי לבן (נראה כמו חוסר אור בפינות).
דרך אגב, בכניסה לא פעילה הכל שחור לגמרי. אולי העובדה שבדגם הזה התאורה אחורית משנה משהו?
בכל מקרה, יש טעם להחליף את המסך?
תודה מראש
חשבתי שזליגת אור רואים רק בצורת אור לבן על מסך שחור. כאן זה שחור על גבי לבן (נראה כמו חוסר אור בפינות).
דרך אגב, בכניסה לא פעילה הכל שחור לגמרי. אולי העובדה שבדגם הזה התאורה אחורית משנה משהו?
בכל מקרה, יש טעם להחליף את המסך?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78830
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה לא זליגות אור.
זה פשוט כי אין מקורות אור בפינות.
זה אופייני למסכים עם אור Edge lit. כשאני מודד מסכים כאלה אני לרוב מקבל 70-80% אחידות. סביר בשביל LED.
מה שיפה הוא שאין לך כתמי אור במרכז המסך, כך שהייתי נושך את הלשון ואומר תודה...
זה פשוט כי אין מקורות אור בפינות.
זה אופייני למסכים עם אור Edge lit. כשאני מודד מסכים כאלה אני לרוב מקבל 70-80% אחידות. סביר בשביל LED.
מה שיפה הוא שאין לך כתמי אור במרכז המסך, כך שהייתי נושך את הלשון ואומר תודה...