איזה מקרן עדיף?
לשימוש ביתי של הקרנת סרטים באיכות סבירה בלבד:
1. מקרן כיס של PHILIPS דגם PPX1020 מקרין עד 80 אינץ' בחיבור USB ישירות מהמחשב, נורת LED ל-20,000 שעות עבודה
2. טושיבה TACP TLP-ET1
כן אולי אלה לא מקרנים ברמה של "הכבדים" שלכם אבל מישהו?
1. מקרן כיס של PHILIPS דגם PPX1020 מקרין עד 80 אינץ' בחיבור USB ישירות מהמחשב, נורת LED ל-20,000 שעות עבודה
2. טושיבה TACP TLP-ET1
כן אולי אלה לא מקרנים ברמה של "הכבדים" שלכם אבל מישהו?
אז ככה חברים, אני צריך את המקרן לשנה אחת בלבד לשימוש של גג שעתיים בשבוע לסרט, האיכות לא כזו רלוונטית בשבילי שוב-רק רמה סבירה זה בסדר....
עומדות בפני 2 אופציות:
מקרן כיס של PHILIPS דגם PPX1020 - חדש לגמרי....
מקרן: MP 610 ,BENQ שעבד כבר 2000 שעות (יד 2).
שוב מזכיר לא חשובה האיכות- רק ברמה סבירה, לא חשוב לי שיראו גם באור יום. השימוש הוא גג שעתיים בשבוע למשך שנה.
מישהו?משהו? לקחת את הסיכון עם הbenq ומקסימום להחליף נורה בEBAY? מישהו?
עומדות בפני 2 אופציות:
שוב מזכיר לא חשובה האיכות- רק ברמה סבירה, לא חשוב לי שיראו גם באור יום. השימוש הוא גג שעתיים בשבוע למשך שנה.
מישהו?משהו? לקחת את הסיכון עם הbenq ומקסימום להחליף נורה בEBAY? מישהו?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
.
הפיליפס הוא מקרן מצגות נייד. גימיק במקרה הטוב. לגבי הBenq, הרזולוציה בסדר אבל שים לב שיש לו כניסת קומפוננט והוא לא יודע לקבל 1080p. מעבר לזה יש לו כבר 2000 שעות עבודה שזה המון, מי אומר לך שיש לך עליו עוד 50שעות ? אתה מוכן לקנות עוד נורה? זו לפחות דעתי בנושאפלונטר כתב:אז ככה חברים, אני צריך את המקרן לשנה אחת בלבד לשימוש של גג שעתיים בשבוע לסרט, האיכות לא כזו רלוונטית בשבילי שוב-רק רמה סבירה זה בסדר....
עומדות בפני 2 אופציות:
מישהו?משהו? לקחת את הסיכון עם הbenq ומקסימום להחליף נורה בEBAY? מישהו?...
תודה רבה.
לגבי הBENQ נכון זה המון, אבל רשום שהנורה מחזיקה 3000 שעות זה לא תמיד נכון?
ראיתי שמוכרים בEBAY נורה חדשה ב80 דולר....
http://www.ebay.com/itm/New-Projector-L ... 4d00f60e92
מה דעתך לאור עובדות אלה? האם הנורות האלה "הזולות" אמינות?
בנוסף האם למשתמש הרגיל, זה שאין לו ציפיות מהמקרן בכלל אפשרי וסביר לצפות בסרט במקרן הפליפיס??!! זה בכלל יעבוד.? התמונה תרוץ באופן נורמלי?
תודה רבה על הסבלנות
לגבי הBENQ נכון זה המון, אבל רשום שהנורה מחזיקה 3000 שעות זה לא תמיד נכון?
ראיתי שמוכרים בEBAY נורה חדשה ב80 דולר....
http://www.ebay.com/itm/New-Projector-L ... 4d00f60e92
מה דעתך לאור עובדות אלה? האם הנורות האלה "הזולות" אמינות?
בנוסף האם למשתמש הרגיל, זה שאין לו ציפיות מהמקרן בכלל אפשרי וסביר לצפות בסרט במקרן הפליפיס??!! זה בכלל יעבוד.? התמונה תרוץ באופן נורמלי?
תודה רבה על הסבלנות
הי,
מסכים עם כל הדברים שנאמרו. לראות סרט במקרני פרזנטציות / פיקו זו חוויה מפוקפקת ביותר. בנוסף - 2000 שעות נורה זה אומר שהנורה בסוף חייה ועלות נורה שקולה לשווי המקרן כולו ביד שנייה.
לדעתי שווה לך להעיף מבט בלוחות של האתר. יש שם כמה מקרני קולנוע ביתי לא רעים כגון SIM2 ו- OPTOMA HD20 במחירים של אלפי שקלים בודדים.
מסכים עם כל הדברים שנאמרו. לראות סרט במקרני פרזנטציות / פיקו זו חוויה מפוקפקת ביותר. בנוסף - 2000 שעות נורה זה אומר שהנורה בסוף חייה ועלות נורה שקולה לשווי המקרן כולו ביד שנייה.
לדעתי שווה לך להעיף מבט בלוחות של האתר. יש שם כמה מקרני קולנוע ביתי לא רעים כגון SIM2 ו- OPTOMA HD20 במחירים של אלפי שקלים בודדים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הנורה הזולה ביותר שמצאתי למקרנים נורמלים עולה בערך 900-1000 שקלים פלוס מינוס, 80 דולר זה זול מדי ונראה חשוד. תבדוק יד שניה על מקרנים אחרים, לפחות תהנה ממה שאתה קונה. זו דעתי.
Vocare Ad Regnum
שלום,
ומה דעתכם על המקרן הבא: http://www.projectorcentral.com/Hitachi-CP-RX70.htm
Hitachi CP-RX70 Projector
אני יכול לקנות אותו בחמישים אחוז הנחה. שוב אני מדבר על שימוש של שעה וחצי בשבוע לסרט שגם בגדול המקסימלי יהיה 100 אינץ' בלבד (אפילו פחות).
דעות יתקבלו בברכה
ומה דעתכם על המקרן הבא: http://www.projectorcentral.com/Hitachi-CP-RX70.htm
Hitachi CP-RX70 Projector
אני יכול לקנות אותו בחמישים אחוז הנחה. שוב אני מדבר על שימוש של שעה וחצי בשבוע לסרט שגם בגדול המקסימלי יהיה 100 אינץ' בלבד (אפילו פחות).
דעות יתקבלו בברכה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
פלונטר,
אתה שוב ושוב מנסה שניתן לך OK למקרן מצגות, שהשימוש שלך הוא קולנוע ביתי. קשה לי להאמין שמישהו בפורום יוכל לתת לך המלצה כזו.... תקשיב לחברים כאן, ותחסוך קצת יותר למקרן קולנוע ביתי מיד שנייה ברזלוציה של 720P.
אתה שוב ושוב מנסה שניתן לך OK למקרן מצגות, שהשימוש שלך הוא קולנוע ביתי. קשה לי להאמין שמישהו בפורום יוכל לתת לך המלצה כזו.... תקשיב לחברים כאן, ותחסוך קצת יותר למקרן קולנוע ביתי מיד שנייה ברזלוציה של 720P.