התלבטות בין gs2 לבין Sensation XE
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הגלקסי מעט יותר מהיר (בנקודות, לא בנוק אאוט), מסך בהיר יותר מצלמה טובה יותר, וצבעים חיים יותר.
ה HTC בעל איכות בניה טובה יותר, איכות סאונד טובה יותר , ורזולוצית המסך גבוה יותר.
יש לי כרגע את שני המכשירים בבית, בבעלותי גלקסי S2 כבר שנה ואני מתלבט אם לעבוד ל HTC . (רכשתי אותו עבור גיסי במחיר מצויין ואני מתלבט איזה מהמכשירים לתת לו ומה להשאיר אצלי)
ה HTC בעל איכות בניה טובה יותר, איכות סאונד טובה יותר , ורזולוצית המסך גבוה יותר.
יש לי כרגע את שני המכשירים בבית, בבעלותי גלקסי S2 כבר שנה ואני מתלבט אם לעבוד ל HTC . (רכשתי אותו עבור גיסי במחיר מצויין ואני מתלבט איזה מהמכשירים לתת לו ומה להשאיר אצלי)
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לי יש את הHTC. כבר כ- 9 חודשים מרוצה מאוד. 0 תקלות.
אתמול במקרה הרצתי את QUADRANT בSGS2 של השכן. התוצאות הסופיות שלו היו קצת יותר חזקות בסיכום בהשוואה ל- HTC XE שלי.
עם זאת, הייתי מוסיף את איתרונות של HTC:
הממשק של SENCE - ממשק נוח וידידותי.
סאונד - HTC מגיע עם אוזניות DR DRE שכלול בחבילה.
עיצוב - מעוגל יותר (סמסונג גם עיגלו את המכשירים - SGS3)
יש לא מעט חומר ברשת, מאחר ואלה 2 מכשירים "מיושנים" שנטחנו הרבה פעמים על ידי סוקרים שונים.
אתמול במקרה הרצתי את QUADRANT בSGS2 של השכן. התוצאות הסופיות שלו היו קצת יותר חזקות בסיכום בהשוואה ל- HTC XE שלי.
עם זאת, הייתי מוסיף את איתרונות של HTC:
הממשק של SENCE - ממשק נוח וידידותי.
סאונד - HTC מגיע עם אוזניות DR DRE שכלול בחבילה.
עיצוב - מעוגל יותר (סמסונג גם עיגלו את המכשירים - SGS3)
יש לא מעט חומר ברשת, מאחר ואלה 2 מכשירים "מיושנים" שנטחנו הרבה פעמים על ידי סוקרים שונים.
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לא בטוח לגבי HTCAsafc כתב:שניהם מעולים, אם כי הייתי מחכה קצת לראות מה החברות יודיעו לגבי שדרוג עתידי ל4.1. (למרות שאני מאמין ששניהם יקבלו את השדרוג)...
גם SAMSUNG לא תתלהב מזה - עד שהוציאו עדכון ל- ICS לקח להם זמן למרות שהיה להם יתרון עם הנקסוס האחרון שלהם.
כמה כבר הבדל יהיה בשידרוג?
מה שבאמת היה חשוב זה שדרוג ל- ICS שיתן להם אפשרות לנצל ריבוי ליבות. עדכון נוסף, אפשר להגיד, שזה יותר מותרות...