סטרימר LG DP1W
-
GraceDiary
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
ברשותי הסטרימר הנ"ל ואינני מצליחה להריץ כתוביות. אני מחברת את הכונן הנייד ישירות לחיבור ה-USB (ללא חיבור Wi-Fi). הסרטים רצים מצוין אבל לצערי הרב כשאני מנסה לטעון את הכתוביות ע"י לחיצה על מקש SUB בשלט, אין כל תגובה. לא עולה התפריט המדובר שצריך לעלות. יתרה מכך, לא מופיע כלל בתיקיית הסרט קובץ הכתוביות שהכנסתי לשם. האם יש סוג מסוים של קובץ כתוביות שצריך להיות על מנת להעלות אותו בסטרימר? ניסיתי את רוב פורמטי הכתוביות, החל מ-SRT, וכלה ב-SUB ו-TXT. אף אחד מהנ"ל לא נטענים.
בנוסף, סרטים אחרים מריצים לי כתוביות באנגלית (ללא אפשרות לקידוד בעברית, הסטרימר טוען שאין אפשרות כזו) למרות שבתיקית הסרט עצמו אין קובץ כתוביות והסרט עצמו ללא תרגום מובנה. כיצד זה ייתכן??
אשמח לעזרה, אני מיואשת כבר.
תודה רבה והמשך שבת שלום.
ברשותי הסטרימר הנ"ל ואינני מצליחה להריץ כתוביות. אני מחברת את הכונן הנייד ישירות לחיבור ה-USB (ללא חיבור Wi-Fi). הסרטים רצים מצוין אבל לצערי הרב כשאני מנסה לטעון את הכתוביות ע"י לחיצה על מקש SUB בשלט, אין כל תגובה. לא עולה התפריט המדובר שצריך לעלות. יתרה מכך, לא מופיע כלל בתיקיית הסרט קובץ הכתוביות שהכנסתי לשם. האם יש סוג מסוים של קובץ כתוביות שצריך להיות על מנת להעלות אותו בסטרימר? ניסיתי את רוב פורמטי הכתוביות, החל מ-SRT, וכלה ב-SUB ו-TXT. אף אחד מהנ"ל לא נטענים.
בנוסף, סרטים אחרים מריצים לי כתוביות באנגלית (ללא אפשרות לקידוד בעברית, הסטרימר טוען שאין אפשרות כזו) למרות שבתיקית הסרט עצמו אין קובץ כתוביות והסרט עצמו ללא תרגום מובנה. כיצד זה ייתכן??
אשמח לעזרה, אני מיואשת כבר.
תודה רבה והמשך שבת שלום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
הסטרימר המדובר אמור להציג כתוביות בעברית בצורה תקינה. יש לוודא כי שם קובץ הוידאו והכתוביות זהים (הסטרימר Case Sensitive) חוץ מהסיומת שלהם.
-
GraceDiary
-
- חבר שרק התחיל

שניהם זהים, ובכל זאת הכתוביות לא מופיעות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

וידאת כי מערכת ההפעלה שלך מכוונת להציג גם את הסיומות של הקבצים?
-
- יש לוודא כי אין סימון שדולק ליד האופציה המסומנת בתמונת המסך.
-
GraceDiary
-
- חבר שרק התחיל

אני מתנצלת, אני לא בקיאה כל כך בנושאים האלו
איך הגעת לחלון הזה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
GraceDiary
-
- חבר שרק התחיל

ביטלתי את ה"וי" שהיה בתיבה, העברתי מחדש את קובץ הכתוביות לתיקיית הסרט, שם הקבצים הוא אותו שם מלבד הסיומת, ובכל זאת הסטרימר לא מזהה את הכתוביות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תשני את שם הקובץ ל:[left]
1.srt
1.mkv[/left]
ונסי שוב. אם לא עובד, העלי תמונה של הקבצים כפי שהם מופיעים אצלך על התקן האחסון.
1.srt
1.mkv[/left]
ונסי שוב. אם לא עובד, העלי תמונה של הקבצים כפי שהם מופיעים אצלך על התקן האחסון.
-
GraceDiary
-
- חבר שרק התחיל

כמו מטה קסמים
שינוי הקבצים עפ"י הנחייתך אכן סידרה את הנושא והכתוביות מופיעות.
תודה רבה על העזרה והסבלנות.
דבר נוסף- לצערי הרב הסטרימר מציג את סימני הפיסוק הפוך (נקודה בתחילת המשפט במקום בסופו וכו'). "פתרתי" את הבעיה בעזרת היפוך סימני הפיסוק בשימוש בתכנה Subabi, אבל יחד עם סימני הפיסוק התהפכו גם המספרים (200 מוצג כ002 ובסוף המשפט במקום בתחילתו).
יש לך רעיון אחר כיצד אוכל לפתור את הבעיה?
תודה רבה על העזרה והסבלנות.
דבר נוסף- לצערי הרב הסטרימר מציג את סימני הפיסוק הפוך (נקודה בתחילת המשפט במקום בסופו וכו'). "פתרתי" את הבעיה בעזרת היפוך סימני הפיסוק בשימוש בתכנה Subabi, אבל יחד עם סימני הפיסוק התהפכו גם המספרים (200 מוצג כ002 ובסוף המשפט במקום בתחילתו).
יש לך רעיון אחר כיצד אוכל לפתור את הבעיה?