שאלת תם: בוקסי בוקס, m2ts, פופקורן ומה שבניהם...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Idb1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חשוב לי לציין טרם אשאל את שאלותיי כי חיפשתי בכל הפורום הבאמת מצוין הזה ובכל אתר אפשרי ולא מצאתי תשובות ברורות וחד משמעיות.
אני שוקל לרכוש סטרימר והמחשבה הייתה לרכוש את הבוקסי בוקס מהדיוטי פרי.
הצורך שלי בסטרימר הוא בעיקר סרטים שאני מעביר להארד דיסק החיצוני שלי ( גונב מחברים בעיקר :) והכי חשוב הסרטים ממצלמת הוידאו שלי עם סרטוני הבן שלי שנולד לפני מספר שבועות. הסרטים הללו נשמרים כקובץ m2ts. סטרימר קודם שהיה לי לא תמך ( אף על פי שצוין כי כן תומך בקבצים מסוג זה) והוחזר לחנות.
לאחר חיפושים ממושכים באינטרנט ובפורום לא הצלחתי להבין בצורה ברורה האם בוקסי תומך בקודק זה ?? יש אתרים שלא מציינים כי הוא נתמך (http://reviews.cnet.com/digital-media-r ... 00853.html) ויש אתרים שמציינים כי הקודק כן נתמך (http://support.boxee.tv/entries/2070108 ... ia-formats).
לכן הייתי רוצה לדעת בוודאות האם m2Ts אכן נתמך בבוקסי בוקס.

אחי, חבר מוכר כאן בפורום, רכש את הפופקורן 210 ודיי מרוצה ממנו. המליץ לי ללכת עליו מאחר שהוא משרת טוב יותר את מטרת השימוש שלי בסטרימר ( חשוב לציין כי בשלב זה עדיין איני משתמש במחשב לצורך סטרימינג והכל נעשה ומועבר דרך הארד דיסק החיצוני שברשותי, אך אני סבור שגם זה עשוי להשתנות עם השדרוג לסטרימר איכותי מהדגמים שצוינו לעיל). אך לאחר היכרותי עם הפופקורן שנמצא גם אצל אחי וגם נרכש עבור אבי, יש לי רצון למשהו קצת אחר....

אשמח לקבל דעות בעניין מאחר וה בוקסי ידוע כמוצר שנותן בעיקר ניצול ממשי של תכני אינטרנט ( שבארץ נחשב דיי חלש ביחס לארה״ב) בעוד הפופקורן הוא מכונת סרטים משומנת.

לסיכום אציין שהבוקסי קורץ לי יותר אך לא ארכוש לפני שאנעל על מספר דברים חשובים כפי שציינתי מעלה.

אודה לכם על עזרתכם, דעותיכם והמלצתכם וכמובן שבת שלום,
עידן.
:D

Eli_Semory
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

Idb1 כתב:חשוב לי לציין טרם אשאל את שאלותיי כי חיפשתי בכל הפורום הבאמת מצוין הזה ובכל אתר אפשרי ולא מצאתי תשובות ברורות וחד משמעיות.
אני שוקל לרכוש סטרימר והמחשבה הייתה לרכוש את הבוקסי בוקס מהדיוטי פרי.
הצורך שלי בסטרימר הוא בעיקר סרטים שאני מעביר להארד דיסק החיצוני שלי ( גונב מחברים בעיקר :) והכי חשוב הסרטים ממצלמת הוידאו שלי עם סרטוני הבן שלי שנולד לפני מספר שבועות. הסרטים הללו נשמרים כקובץ m2ts. סטרימר קודם שהיה לי לא תמך ( אף על פי שצוין כי כן תומך בקבצים מסוג זה) והוחזר לחנות.
לאחר חיפושים ממושכים באינטרנט ובפורום לא הצלחתי להבין בצורה ברורה האם בוקסי תומך בקודק זה ?? יש אתרים שלא מציינים כי הוא נתמך (http://reviews.cnet.com/digital-media-r ... 00853.html) ויש אתרים שמציינים כי הקודק כן נתמך (http://support.boxee.tv/entries/2070108 ... ia-formats).
לכן הייתי רוצה לדעת בוודאות האם m2Ts אכן נתמך בבוקסי בוקס.

אחי, חבר מוכר כאן בפורום, רכש את הפופקורן 210 ודיי מרוצה ממנו. המליץ לי ללכת עליו מאחר שהוא משרת טוב יותר את מטרת השימוש שלי בסטרימר ( חשוב לציין כי בשלב זה עדיין איני משתמש במחשב לצורך סטרימינג והכל נעשה ומועבר דרך הארד דיסק החיצוני שברשותי, אך אני סבור שגם זה עשוי להשתנות עם השדרוג לסטרימר איכותי מהדגמים שצוינו לעיל). אך לאחר היכרותי עם הפופקורן שנמצא גם אצל אחי וגם נרכש עבור אבי, יש לי רצון למשהו קצת אחר....

אשמח לקבל דעות בעניין מאחר וה בוקסי ידוע כמוצר שנותן בעיקר ניצול ממשי של תכני אינטרנט ( שבארץ נחשב דיי חלש ביחס לארה״ב) בעוד הפופקורן הוא מכונת סרטים משומנת.

לסיכום אציין שהבוקסי קורץ לי יותר אך לא ארכוש לפני שאנעל על מספר דברים חשובים כפי שציינתי מעלה.

אודה לכם על עזרתכם, דעותיכם והמלצתכם וכמובן שבת שלום,
עידן.
:D
...
הי עידן,

m2ts איננו codec אלא container. בכל מקרה, הבוקסי תומך בו בצורה מלאה. בעיות אם ישנם, יכולות להיות אם הקובץ מכיל בתוכו קודקים שאינם נתמכים. באיזה מצלמה מדובר?

אלי.
מפתח בבוקסי

Idb1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

היי אלי,
מדובר על מצלמת וידאו סוני HDR-CX130.
כמו כן אשמח לדעתך באשר לשימוש כפי שפירטתי מעלה והאם הבוקסי ישרת את מטרותי אלו.

תודה.

Eli_Semory
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

Idb1 כתב:היי אלי,
מדובר על מצלמת וידאו סוני HDR-CX130.
כמו כן אשמח לדעתך באשר לשימוש כפי שפירטתי מעלה והאם הבוקסי ישרת את מטרותי אלו.

תודה.
...
אני יודע מנסיון עבר כי קבצי m2ts שמגיעים ממצלמות נוטים להיות בעייתים. לא יצא לי לבדוק קבצים מהדגם הנ"ל, אבל מבדיקה אקראית בפורומים, נראה שאין בעיות מיוחדות.
אם התמיכה במצלמה קריטית, הייתי מנסה לנגן קובץ לדוגמא בחנות לפני שהייתי קונה. מעבר לכך הבוקסי תומך בניגון סרטים מדיסק חיצוני כמו כל סטרימר אחר.

אלי.
מפתח בבוקסי

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”