בעיה במכשיר סמסונג j630 ברשת הוטמובייל
שלום
יש לי מכשיר samsung j630 שנרכש באורנג והוא בשימוש אצל הורי, לפני מספר ימים עברנו להוט מוביל..לאחר שהוט אמרו לי שהמכשיר תואם את הרשת שלהם...ומאז שהכנסתי את הכרטיס סים למכשיר מופיע במסף למעלה את האות R ׁ(שאני מתאר לעצמי שזה מסמל נדידה) והמכשיר עושה לעצמו ריסטים של כמה זמן....חשוב לי לציין שזה התחיל לקרות רק לאחר הכנסת הכרטיס סים של הוט מובייל....
המפרט של המכשיר נמצא פה:
http://www.gsmarena.com/samsung_j630-2323.php
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש
יש לי מכשיר samsung j630 שנרכש באורנג והוא בשימוש אצל הורי, לפני מספר ימים עברנו להוט מוביל..לאחר שהוט אמרו לי שהמכשיר תואם את הרשת שלהם...ומאז שהכנסתי את הכרטיס סים למכשיר מופיע במסף למעלה את האות R ׁ(שאני מתאר לעצמי שזה מסמל נדידה) והמכשיר עושה לעצמו ריסטים של כמה זמן....חשוב לי לציין שזה התחיל לקרות רק לאחר הכנסת הכרטיס סים של הוט מובייל....
המפרט של המכשיר נמצא פה:
http://www.gsmarena.com/samsung_j630-2323.php
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא יודע איך בהוטמובייל הגיעו לזה שהמכשיר הזה מתאים לרשת שלהם ,כל עוד הם משתשמים ברשת של פלאפון ברוב המקומות המכשיר צריך לתמוך גם ב850 בUMTS ,ולא רק ב2100 ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
+1...
המכשיר הזה לא מתאים באופן מלא מבחינת תדרים להוט מובייל. יש לו UMTS 2100 בלבד, וצריך UMTS 850/2100.
המכשיר הזה לא מתאים באופן מלא מבחינת תדרים להוט מובייל. יש לו UMTS 2100 בלבד, וצריך UMTS 850/2100.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ברמת העיקרון הוא עובד מידי פעם...אבל הוא מרסט את עצמו כל כמה זמן....
אז אני מתאר לעצמי שהם לא יצילחו לפתור את הבעיה...ומן הסתם אני לא הולך לקנות מכשירים חדשים...
שאלתי היא האם המכשירים האלה מתאימים לרשת של גולן טלקום?(או שגם שם יהיה לי את אותה בעיה)
תודה
אז אני מתאר לעצמי שהם לא יצילחו לפתור את הבעיה...ומן הסתם אני לא הולך לקנות מכשירים חדשים...
שאלתי היא האם המכשירים האלה מתאימים לרשת של גולן טלקום?(או שגם שם יהיה לי את אותה בעיה)
תודה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כן, המכשירים יתאימו לגולן טלקום.dudu26832 כתב:ברמת העיקרון הוא עובד מידי פעם...אבל הוא מרסט את עצמו כל כמה זמן....
תודה...
מבחינת התאמת מכשירים אפשר לראות זאת בצורה מאוד פשוטה:
אורנג'=סלקום=גולן טלקום= youphone=הום סלולר
פלאפון=הוט מובייל=רמי לוי
זה לא נוגע מכשירים חדשים, Samsung Galaxy 2/3, Iphone, Sony Xperia S וכד' אשר תומכים בכל התדרים