ds123 כתב:@gal-cohen
·
יום עצוב, זה היה אתר כל כך טוב. חבל שבגלל דואר ישראל כולנו סובלים.
יש תחליף לאתר?
...
·כן, כל אתרי אמזון, משלוח יותר יקר אבל עד הבית עם שליח
אמזון אנגליה 11.56 פאונד למשחק + 0.56פאונד לכל משחק נוסף
אמזון גרמניה 13.09 יורו למשחק + 1.09 יורו לכל למשחק נוסף
אמזון אמריקה 7.44 דולר למשחק + 0.45 דולר לכל משחק נוסף
בשביל "לרמות" אתרי אמזון מומלץ להזמין מראש לשנה או שנתיים מלה משחקים באותה הזמנה, ואז משלוח יותר זול כי הם תמיד שולחים משחק משחק ולא ביחד
shopto.net אתר קמצן שלא מוריד מיסים, יש משלוח חינם ללא אחריות או דואר רשום ו 6.20 פאונד דואר רשום
לדוגמה: DAYS GONE
47.86 פאונד בשופ טו + 6.20 משלוח שזה בארך 257 שקל
51.99 ב אמזון אנגליה לגירסה Limited Edition SteelBook עם קופסת פח אבל בגלל שזה מוצר שנמכר אל ידי אמזון אתה תשלם 43.32 פאונד ללא מס + 12.59 פאונד לדואר עם שליח עד הבית או בשקלים 278
לאמזון אנגליה אין גירסה רגילה וגם רשום שהמשחק לא נשלח לישראל שזה חרטה, נשלח ועוד אך
באמריקה תשלם שקל238 ל DAYS GONE רגיל
בזאפ בארץ מחיר הכי זול 229שח לגירסה רגילה
ו 349 שח ל Special Steelbook Edition שזה גירסה עם קופסת פח וגם תוספות כמו ספר ומוזיקה וכל מיני
במקרה הזה יותר זול בארץ
אני משחק במחשב ובסוני קונה רק משחקים אקסקלוסיביים, בגלל זה בשנים אחרונות אני קונה דיגיתלי ב PSN אמריקאי, רוב הזמן יש לי משחקים שלא סיימתי (809 משחקים ב סטים שלא ישחק בהם לעולם) אז אני קונה באותו יום שאני מחליט לשחק ועד אז המחיר יורד או שאני קונה במבצעים.
בטיפשותי קניתי GOD OF WAR ו DETROIT מראש ועוד לא שיחקתי והמחיר ירד בחצי ו ב DETROIT אני לא ישחק לעולם כי מסתבר שתיהיה גירסה למחשב ויש לי 2080TI וה PS4PRO שלי לא מתקרב לזה בכלל כך שאני יקנה גרסה למחשב או שהנוריד פירטית כי שילמתי להם 59.90 דולר אל מוצר שלא השתמשתי