איך מוחקים מספר טלפון מאנשי הקשר ב 4S(רמז:אי אפשר)
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תקשיבו לזה
יש לי מכשיר שנרכש באירופה והוא סבבה ועברית מלאה והכל אממה-לא ניתן למחוק מספרים שאיני חפץ בהם מתוך אנשי הקשר..השויתי עם חברים שיש להם את אותו המכשיר ויש להם אפשרות "ערוך" ולי אין את זה ...הוא מעודכן ל 5.1.1
אני לא מדבר על זה שלא ניתן להפוך אותו לראוטר ואורנג' רוצים 19 ש:ח לחודש ע"מ לפתוח לי את התכונה הזו שדי מוזר לי לקבל זאת כי היה לי סוני אקספריה PLAY ולא היתה בעיה להפוך אותו לנתב מתוך הגדרות המכשיר )R800I)
זהו
תודה ושבת שלום
יש לי מכשיר שנרכש באירופה והוא סבבה ועברית מלאה והכל אממה-לא ניתן למחוק מספרים שאיני חפץ בהם מתוך אנשי הקשר..השויתי עם חברים שיש להם את אותו המכשיר ויש להם אפשרות "ערוך" ולי אין את זה ...הוא מעודכן ל 5.1.1
אני לא מדבר על זה שלא ניתן להפוך אותו לראוטר ואורנג' רוצים 19 ש:ח לחודש ע"מ לפתוח לי את התכונה הזו שדי מוזר לי לקבל זאת כי היה לי סוני אקספריה PLAY ולא היתה בעיה להפוך אותו לנתב מתוך הגדרות המכשיר )R800I)
זהו
תודה ושבת שלום
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

הגעתי להגבלות ונכנסתי עם סיסמא ולא הבנתי מה זה שם בכלל ואיך זה קשור לאנשי הקשר?kingshoko כתב:לא הגיוני לגבי אי אפשרות מחיקת טלפונים
תבדוק settings - general - restrictions...
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

זה כבויkingshoko כתב:זה היה במצב enable?
אם כן תהפוך לdisable...
אם לא אז מוזר מאד...
עזוב אני מרים ידיים
תודה בכל מקרה ושבת שלום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

זה כבוי.. אני מתחיל להשלים עם זה שאולי המכשיר שלי הוא הראשון ללא ״ערוך״...אחד משמונת פלאי תבל;)oferlaor כתב:פשוט כבה restrictions...
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

זה היה על ONkingshoko כתב:https://discussions.apple.com/thread/37 ... 0&tstart=0
מצאתי לך
כנס ל iCloud ותגדיר contact ON...
אין כנראה מה לעשות כנראה יש בכל זאת שוני במכשיר בעל מדינה אחרת אין הסבר הגיוני
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אין שום הבדל במכשיר .. לאייפון 4S יש רק דגם אחד בעולם ,לא משנה איפה תקנה את המכשיר אם זה בסין או בארצות הברית המכשיר יהיה זהה ,מערכת ההפעלה גם זהה .
תנסה לכבות ולהדליק בחזרה, כי גם אני מצאתי את אותה התשובה בפורומים אחרים באינטרנט ..
תנסה לכבות ולהדליק בחזרה, כי גם אני מצאתי את אותה התשובה בפורומים אחרים באינטרנט ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

בוא נאמר שכיביתי והדלקתי את המכשיר בשבוע האחרון לפחות 3 פעמים בשביל דברים אחרים אך כפתור ערוך לא מופיע היכן שאמור במכשיר ״תקין״ אחר.. זה הטריף אותי בהתחלה אך למדתי לחיות עם זה..אולי זה קשור לאייטיונס כי אומנם יש לי יוזר אך לא השארתי פרטי כרטיס ואני משתמש רק לצורכי סינכרון שירים והעברת CD..kingshoko כתב:אין מצב, יש לי כמה מכשירים מאירופה וארהב
ואין שום בעיה.
ניסת להעביר לoff ולon ולבצע ריסטרט ארוך למכשיר?...
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

חוץ מלטבול אותו באקונומיקה ניסיתי הכל:(kingshoko כתב:אין קשר.
ניסת לעשות hard reset?...
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

המכשיר אינו פרוץ
איך עושים איסטרוניק לגירסה הקיימת והאם זה יפגע בנתוני המכשיר? מה זה עדכונים מאורנג׳ האפליקציה היחידה שיש לי זו MY ORANGE.. אל תגיד לי שהם יכולים לעדכן את המכשיר שלי מרחוק...hm32hm כתב:לגבי ביטול אפשרות ה HOT SPOT המובנת באייפון - תעשה RESTORE לגרסה 5.1.1 מחדש והכי חשוב - אל תקבל "עדכוני ספק" מאורנג ...
לגבי עריכת אנשי קשר ... המכשיר עם CYDIA ?...
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

Re: המכשיר אינו פרוץ
vanhelsing כתב:איך עושים ריסטור לגירסה הקיימת והאם זה יפגע בנתוני המכשיר? מה זה עדכונים מאורנג׳ האפליקציה היחידה שיש לי זו MY ORANGE.. אל תגיד לי שהם יכולים לעדכן את המכשיר שלי מרחוק...hm32hm כתב:לגבי ביטול אפשרות ה HOT SPOT המובנת באייפון - תעשה RESTORE לגרסה 5.1.1 מחדש והכי חשוב - אל תקבל "עדכוני ספק" מאורנג ...
לגבי עריכת אנשי קשר ... המכשיר עם CYDIA ?......
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
-אחרי חיבור האייפון במסך ראשי של ITUNES יש הכוונה ל RESTORE. בכל מקרה תקרא ותלמד על RESTORE ן BACKUP מה USER MANUAL של אפל
- כן - הספקים הישראלים (גם פלאפון וסלקום) שולחים לך הודעה (אתה יכול לדחות או לאשר) ואחריה נעשים שינויים במכשיר.
להבדיל ממכשירי אנדרואיד שבדרך כלל באים BRANDED עם אילוצים מקומיים מובנים, מכשירי IOS יוצאים מהעטיפה זהים
ואחר כך "מוסבים" - או לא על פי בחירה...
- כן - הספקים הישראלים (גם פלאפון וסלקום) שולחים לך הודעה (אתה יכול לדחות או לאשר) ואחריה נעשים שינויים במכשיר.
להבדיל ממכשירי אנדרואיד שבדרך כלל באים BRANDED עם אילוצים מקומיים מובנים, מכשירי IOS יוצאים מהעטיפה זהים
ואחר כך "מוסבים" - או לא על פי בחירה...