עזרה בזיהוי פאנל בסאמסונג UA40D6000
חבר קנה שלשום סאמסונג ua40d6000, עשיתי טעות וסיפרתי לו על הפאנלים של סאמסונג. למרות שאמרתי לו שלדעתי רואים באמת מדהים, גם HD גם ב3D ואפילו קצת ב-SD הוא מתעקש לדעת איזה פאנל הוא קיבל.
מישהו יכול לעזור בזיהוי הפאנל של הטלוויזיה שלו?
תמונה מצורפת של המדבקה מגב המכשיר.
תודה לעוזרים ושבת שלום .
מישהו יכול לעזור בזיהוי הפאנל של הטלוויזיה שלו?
תמונה מצורפת של המדבקה מגב המכשיר.
תודה לעוזרים ושבת שלום .
נערך לאחרונה על ידי מישל88 ב 24/07/2012 8:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
Chi Mei Optoelectronics MVA-CMO
פנל לא משהו אבל גם לא הכי גרוע אם הוא הולך לצפות בטלוויזיה בקו ישר הוא יראה איכות טובה לדעתי כמו כל פנל אחר
ואם הוא או אנשים אחרים ישבו ויצפו בטלוויזיה בזוויות שונות האיכות תהיי יחסית ירודה.
פנל לא משהו אבל גם לא הכי גרוע אם הוא הולך לצפות בטלוויזיה בקו ישר הוא יראה איכות טובה לדעתי כמו כל פנל אחר
ואם הוא או אנשים אחרים ישבו ויצפו בטלוויזיה בזוויות שונות האיכות תהיי יחסית ירודה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מה הכוונה יופי של פאנל . הוא שאל מה סוג הפאנל ולפי מה שכתוב הוא לא ברמה מייטבית .ahersko כתב:שלא יפחידו אותך, יופי של פנל.
יש לי כזה מעל לשנה והוא נהדר....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

מסך סמסונג עם פאנל איכותי הוא פאנל SQ שיתן שעות עבודה מרובות ואיכות צפייה גם לאילו שיושבים בצדי המסך .ahersko כתב:יש לך כזה פנל בבית או שזה מה שקראת באיזה אתר אינטרנט מקצועי?...
כמו שאמרתי האיכות בטלוויזיה הזאת היא מדהימה. אבל עכשיו שאנחנו יודעים שזה לא פאנל של סאמסונג סתם מעניין אותי לראות את אותו הדגם עם פאנל של סאמסונג.
כאילו בכמה יותר טוב זה כבר יכול להיות? לא נראה לי שיש עוד מה לשפר באיכות התמונה שלה. השאלה היחידה לדעתי היא האמינות של הפאנל.. כמו שאמר 9000es, שיסלח לי שאני לא יודע את שמו, מי מבין שני הפאנלים ייתן שעות עבודה ארוכות (וחיים ארוכים בלי עין הרע) ומי מהם נוטה להתקלקל יותר.
כאילו בכמה יותר טוב זה כבר יכול להיות? לא נראה לי שיש עוד מה לשפר באיכות התמונה שלה. השאלה היחידה לדעתי היא האמינות של הפאנל.. כמו שאמר 9000es, שיסלח לי שאני לא יודע את שמו, מי מבין שני הפאנלים ייתן שעות עבודה ארוכות (וחיים ארוכים בלי עין הרע) ומי מהם נוטה להתקלקל יותר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

מישל88מישל88 כתב:כמו שאמרתי האיכות בטלוויזיה הזאת היא מדהימה. אבל עכשיו שאנחנו יודעים שזה לא פאנל של סאמסונג סתם מעניין אותי לראות את אותו הדגם עם פאנל של סאמסונג.
כאילו בכמה יותר טוב זה כבר יכול להיות? לא נראה לי שיש עוד מה לשפר באיכות התמונה שלה. השאלה היחידה לדעתי היא האמינות של הפאנל.. כמו שאמר 9000es, שיסלח לי שאני לא יודע את שמו, מי מבין שני הפאנלים ייתן שעות עבודה ארוכות (וחיים ארוכים בלי עין הרע) ומי מהם נוטה להתקלקל יותר....
לא טענתי שהמסך לא טוב . כשתראה מסך סמסונג עם פאנל SQ תבחין מיד בהרבה הבדלים בתמונה .
שבוע טוב
^^
אני יש לי בבית פנל CN והאיכות נופלת דרסטית אם מתחילים לזוז הצידה ולהסתכל מהצד
למזלי רוב הצפיה שלי היא מול הטלוויזיה אז זה נסבל.
"ahersko" אתה רוצה להגיד לי שיש לך פנל CN ואתה לא רואה הבדלים באיכות התמונה ,באחידות הצבעים וחדות אם אתה מסתכל מהצד?
אני יש לי בבית פנל CN והאיכות נופלת דרסטית אם מתחילים לזוז הצידה ולהסתכל מהצד
למזלי רוב הצפיה שלי היא מול הטלוויזיה אז זה נסבל.
"ahersko" אתה רוצה להגיד לי שיש לך פנל CN ואתה לא רואה הבדלים באיכות התמונה ,באחידות הצבעים וחדות אם אתה מסתכל מהצד?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
זוית הצפיה שלי היא +-30 מעלות.
בגבולות הגזרה שלי רואים פיקס!
גם בפנלים אחרים כשמתחילם לזוז הצידה התמונה מתחרבנת.
למיטב זכרוני ותקנו אותי אם אנני טועה. טלביזיה רואים מקדימה לא מהצדדים..לא?
למיטב זכרוני ותקנו אותי אם אנני טועה. טלביזיה רואים מקדימה לא מהצדדים..לא?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אתה טועה בגדולahersko כתב:זוית הצפיה שלי היא +-30 מעלות.
למיטב זכרוני ותקנו אותי אם אנני טועה. טלביזיה רואים מקדימה לא מהצדדים..לא?...