מתי יהיה ליס VOD נורמלי?
יש את הDVDBOX שזה אמנם סרטים חדשים אבל בשעות מוגבלות ולא HD
MaxMovies אף אחד לא יודע מה זה..
והVOD מבולגן והרוב לא HD
באמת שעדיף להקליט סרטים לא רק מהבחינה שזה בחינם במקום 20 שקל אלא יותר איכותי ואפשר לצפות מתי שבאלך כמה שבאלך
MaxMovies אף אחד לא יודע מה זה..
והVOD מבולגן והרוב לא HD
באמת שעדיף להקליט סרטים לא רק מהבחינה שזה בחינם במקום 20 שקל אלא יותר איכותי ואפשר לצפות מתי שבאלך כמה שבאלך
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מקס מוביס זה אותו תוכן כמו בדיוידיבוקס.
ההבדל-
במקס מוביס הסרט מופעל מיידית, ולא לפי תזמון של שעות.הסרטים מוצפנים בתוך כ40 גיגה בדיסק הקשיח.
הויאודי באמת עלוב בתכני HD
מבולגן? די התמצאות מהירה אפילו לסבתא שלי
ההבדל-
במקס מוביס הסרט מופעל מיידית, ולא לפי תזמון של שעות.הסרטים מוצפנים בתוך כ40 גיגה בדיסק הקשיח.
הויאודי באמת עלוב בתכני HD
מבולגן? די התמצאות מהירה אפילו לסבתא שלי
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני אגיד לך למה
ראשית, זה לא אוטמטי כי הדרישות לhd הם אינטרנט במהירות 5 מגה מינימום, ולתוכן רגיל 2.5 בלבד.moshe10 כתב:כן הכל מסודר טוב אבל שאתה נכנס לסרטי הHD הכל מבולגן שם.. למה אין קטלוג הכל ואז כשאתה נכנס לסרט אם הוא קיים בHD זה מזמין לך אוטומטית...
לכן אתה לא יכול לשים תוכן hd בלי אפשרות לצפת בתוכן רגיל.
שנית, לא לכולם יש ממיר hd. להזכירך, גם הממיר המקליט הרגיל של יס תומך ויאודי.
שלישית, אני עדיין לא מבין על איזה בלאגן אתה מדבר. יוצא לי לראות יומיום אצל לקוחות את הויאודי של הוט, אתה באמת משווה את הנוחות, הפשטות והעיצוב של הויאודי?
כן אבל כמו שלממירי HD ערוצים 1-5 של הסרטים זה HD ואצל ממירים רגילים זה SD, ככה שיעשו בVOD
או שלפחות תהיה אפשרות כשאתה נכנס לסרט לבחור בין HD לSD כי וואלה רוב התכנים הם לא HD
מה שכן כל הכבוד על סרטי ה3D אפילו שיש קצת לא נראלי שיש בהוט.. באיזה רזולוציה הם?
והסרטי HD זה 720P או 1080P? כי הם יכולים 1080P זה על האינטרנט ולא על הלווין
או שלפחות תהיה אפשרות כשאתה נכנס לסרט לבחור בין HD לSD כי וואלה רוב התכנים הם לא HD
מה שכן כל הכבוד על סרטי ה3D אפילו שיש קצת לא נראלי שיש בהוט.. באיזה רזולוציה הם?
והסרטי HD זה 720P או 1080P? כי הם יכולים 1080P זה על האינטרנט ולא על הלווין
- AlphaCygni
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
מבחינה חומרתית אני בספק אם הוא לא מסוגל להוציא 1080P.זורו44 כתב:הממיר בנוי ל1080I
,אז יוציא 1080P?...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יכול להיות מבחינת ציפ.AlphaCygni כתב:מבחינה חומרתית אני בספק אם הוא לא מסוגל להוציא 1080P.זורו44 כתב:הממיר בנוי ל1080I
,אז יוציא 1080P?......
מבחינת תוכנה עד 1080I
לפי הדיווחים של בעלי מקליט בהוט,שם יש אפשרות להגדיר -1080P
אבל אשמח אם יאשרן זאת.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד