שלום לכולם,
קודם כל רציתי להודות לכולם על אין סוף המידע המעולה בפורום. אחרי לא מאט סקר שוק והמון שעות קריאה בפורום הגעתי היום בבוקר לחנות שמוכרת את הדגם מצוייד בדיסק-און-קי עם 3 סרטונים באיכות 1080p, אחד מאוד כהה (הטריילר של גברים בשחור 3), אחד מהיר וצבעוני (טריילר של רובוטריקים החדש) ואחד מאוד צבעוני (טריילר של עידן הקרח 4). מלבד שלושת אלו לקחתי איתי שלושה פרקים של סדרות שיש לי במחשב אחד באיכות 780 ושניים SD (אחד סביר ואחד שאפילו בלפטופ רואים אותו לא משהו).
ביקשתי מאיש המכירות לחבר את הדיסקאונקי שלי ולראות את הסרטונים שהבאתי, חיפשתי טוב טוב את הקטעים השחורים, הקטעים המהירים והקטעים הצבעוניים. הסתכלתי עם השוליים, זזתי באולם התצוגה בכדי לראות מזוויות שונות והאמת היא שהחוץ מהפרק שהיה SD הכל היה נראה ממש ממש טוב. צבעים חדים, שחור יפה מאוד בלי עננים אפורים ובלי מריחות, לא ראיתי זליגת אור בשוליים - בקיצור לסטנדרט שלי סבבה לגמרה. שמעתי את הסאונד של המסך (שאני בכלל לא הולך להשתמש בו כי יש לי מערכת קולנוע ביתית) אבל גם מזה התרשמתי לטובה.
אחרי שראיתי שמבחינתי נראה טוב, ביקשתי לפתוח את אחת הקופסאות כדי לראות את המדבקה של הגרסה, באותיות גדולות וברורות היה כתוב HQ03 והבנתי שאכן הפאנל הוא מהסוג האיכותי ביותר של סמסונג. מאותו רגע לא עזבתי את האריזה (האמת היא שכשאיש המכירות לא הסתכל סימנתי עליה בפינה נקודה אדומה קטנה עם טוש שהיה על השולחן שלו כי ראיתי שעוד מישהו קונה את אותו הדגם ולא רציתי שיתחלפו).
אחרי קצת מיקוח שלא הוביל לירידה במחיר קיבלתי כבל HDMI "איכותי" (זה מה שהוא אמר) ב-60 ש"ח במקום 190 ש"ח ולא יודע אם זה מחיר טוב אבל לא היה לי כוח לנסוע לחנות אחרת כדי לקנות את לקחתי.
הטלוויזיה שקניתי מגיעה עם שלוש שנות אחריות של סמליין. והנה אליה וקוץ בה, היום יום שישי ועל הקופסא רשום בגדול לא לפתוח ולא לחבר לבד אחרת זה פוגע באחריות. מה לעשות?
לפתוח ולחבר או לחכות ליום ראשון? תכלס הם פתחו את הקופסא בחנות כדי שאראה את המדבקה זה משנה את האחריות? מה אתם ממליצים לעשות? כמובן שאני מת לפתוח ולחבר !!!!
ממתין לתגובות בקוצר רוח.